ZJ de yeni teyp uyumluluğu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan memorian Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,363

memorian

Kamp II
Yer
ankara
arkadaşlar selamlar, uzun süredir aracın orjinal teybinin hiçbir track dosyasını okuyamamasından dolayı şu çakmaklığa takılan uyduruk aparatla idare ediyordum, normalde araç içinde müzik dinlemeyi çok severim, bu işkenceye kaç ay nası katlandım bilemiyorum ama artık bayağı sıkıldım, o transmittor denen alet çakmaklığı da bozduğundan yaptırıp yine aynı yola gitmektense mp3 çalabilen bir teyp almaya karar verdim. sizden de bu konuda yardım almak istiyorum. orjinal teyp sökülüp teknosa vs den kafama göre aldığım bir teyp taktırılacak. merak ettiğim şey acaba benim gidip kendi alacağım her oto teybi, zj nin müzik sistemiyle uyum sağlayabilecek mi? teyp satan bir mağazaya sorduğumda her teybin hemen hemen her araca uyduğunu problem olmayacağını falan söylediler ama şimdi emin olamadım, gidip 200 milyon verip alacağım şeyi bide kullanamazsam diye korkuyorum.. bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim

Etiketler
Ynt: ZJ de yeni teyp uyumluluğu

sahibinden de teyp aparatı vardı diye hatırlıyorum o büyük boşluğu tek teyp deliğine daraltan bakiyim bulursam eklerim..

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=cherokee&b[description]=1&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=asc&c2=0&c=0&search_result_page_limit=20&sListe=1&b[page]=2

şu sayfada var üstteki olur diye biliyorum vida yerleri olmasa bile bu aparatla takarsın bi şekilde...

http://www.sahibinden.com/chrysler_voyager_95-99-cherokee_teyp_cercevesi-70WQQaXQQ20540754WQQpXQQdisplayitem?

bu..

levent teşekkür ederim zahmet oldu, o zaman anladığım kadarıyla yeni alacağım teybin kablolarının girişlerinin vs aracın bağlantılarıyla falan birbiriyle bi uyumsuzluğu sözkonusu olmayacak.. teknik bilgi olarak sıfırım bu konuda..

memorian' Alıntı:
levent teşekkür ederim zahmet oldu, o zaman anladığım kadarıyla yeni alacağım teybin kablolarının girişlerinin vs aracın bağlantılarıyla falan birbiriyle bi uyumsuzluğu sözkonusu olmayacak.. teknik bilgi olarak sıfırım bu konuda..

hiç bir problem olmaz, uyar hepsi, nihayetinde hoparlör kablosu bağlanacak cihaza, hatta kişisel görüşüm; az biraz daha fazla verip iPod uyumlu bir teyp alırsanız çok daha rahat edersiniz (Tabi bi de ileride iPod masrafı çıkar ama değer gerçekten)

iyi bir elektronikçi- (montaj yapan bi yer) kısa sürede montajını yapar çok alengirikli bi konu diil zaten...

yerbezi' Alıntı:
hiç bir problem olmaz, uyar hepsi, nihayetinde hoparlör kablosu bağlanacak cihaza, hatta kişisel görüşüm; az biraz daha fazla verip iPod uyumlu bir teyp alırsanız çok daha rahat edersiniz (Tabi bi de ileride iPod masrafı çıkar ama değer gerçekten)
daha önce aldığım araçlar olsun şuan kuandığım olsun hiç problem yaşamadım.her elektrikçi yapabilir ama işçiiği iyi olan bir ustaya gitmenizi öneririm.

ipod girişli olursa dediğiniz gibi birde ipod masrafı çıkar.
şahsen benim önerim usb girişli olması.birçok avantajı var.o kadar cdyi taşımanıza gerek kalmıyor.hemen hemen herkesde olan bir alet.istediğiniz yerde duyduğunuz müziği hemende alabiliyorsunuz.
gayet kulanışlı.şiddetle tavsiye ederim.

Uyar hocam sorun olmaz . Pioneer kullanıyorum şuann orjinalin yerine ... Yalnız soketleri uymayabilir , onunda hemen hemen her teypçide bulunan bir adaptörü var (basit bir konnektör çevirici) onunla çözüyorlar kesip biçmeden . Dikkat! abi keselim ekleyelime girme , soketler farklıysa çevirici kullandırt mutlaka .

arkadaşlar bu akşam taktırdım, LG nin aux girişli bir modeli, minik bir ipod um olduğundan ayrıca bide ona masraf etmeme gerek olmayacaktı o nedenle usb girişli bir model bakmaya gerek duymadım, neyse fena da durmadı. tabi şöyle bir sıkıntı oldu bizim orjinal teypler ebat olarak piyasadaki hemen her cd çalardan büyük olduğundan oturtabilmek için bi sunta kesilip görünen yerleride suni siyah deriyle kaplandı, daha öncede zj ye böyle çerçeve yapıp taktıklarını söyleyince peki dedim. yoksa yukarı ilandaki çerçeveyi sipariş edecektim mecburen.
işçiliğinin iyi olduğu bilinen bir yere gitmek gerçekten önemli, benim göğüsü oturtmak için bayağı sıkıntı çektiler, ki tam olarak eskisi gibi de oturmadı bazı yerleri. neyse adam gibi müzik dinleyebiliyorum uzun zamandan sonra, 50 lirada işçilik tuttu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR