1994 Grand Cherokee 4.0l

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,250
Ynt: 1994 Grand Cherokee 4.0l

Uzun süredir bagajda taşıdığım kürek ve balta için port-bagajda yer yaptırdım.

Bagajın 2 yanına ikişer vida kaynattırıp, balta ve küreğe de ikişer delik açtırdım. Kelebek somunla bagaja sabitledim. Çok sağlam ve şık oldu...

Görüntü094.jpg

Görüntü095 (Large).jpg

Etiketler

Muhteşem olmuş,
Ben burada Bauhaus'a, Silah dünyası ve outdoor firmalarına baktım ama adam gibi şık bir balta bulamadım.
Nerde buldun ve kaça aldın.?
Sadece kafama takılan ; baltanın sapına açtığın delikler sapın direncini kırmasın?
Bu arada resim çok koyu çıkmış, izninle rengi açıp tekrar koyuyorum.

Güle güle kullan, yakışır kardeşime....:smiley:

Görüntü095_(Large).jpg

beatrix' Alıntı:
Muhteşem olmuş,
Ben burada Bauhaus'a, Silah dünyası ve outdoor firmalarına baktım ama adam gibi şık bir balta bulamadım.
Nerde buldun ve kaça aldın.?
Sadece kafama takılan ; baltanın sapına açtığın delikler sapın direncini kırmasın?
Bu arada resim çok koyu çıkmış, izninle rengi açıp tekrar koyuyorum.

Güle güle kullan, yakışır kardeşime....:smiley:

ergün abi hem resimdeki değişiklikler hemde iyi dileklerin için teşekkürler...

baltayı izmitten aldım. sapı fiber delikler 8mm çapında çok bir etkisi olacağını zannetmiyorum.

asıl güzeli kürek ama onun fotosunu çekmemişim. küreğide hepsiburada.com dan aldık.

Bendede balta ve kürek delikleri hazır ama tam istediğim gibilerini bulamadım. :-\

Belki Almanya'ya gittiğimde bulabilirim. :smiley:

Bagajdelikleri.png

çok ama çok yakışıklı inşallah benimde bir gün böyle bir makinam olur

bu olaya bayılıyorum

dağ bayır dinlemez çünkü biz hayatı bile off road yaparız

çok yakışııklı bir araba .... Birgün jeep im olursa kesinlikle verdiğiniz bilgilerden faydalanıcam.. Emeğinize teşekkürler..

Gerçekten çok güzel bi çalışma bu bilgi ve resimler bizim çin çok değerli ...umarım devamı gelir...

harika bir jeep olmuş ellerinize sağlık :eek: paylaşım icinde teşekkürler.yanlız ilk hali ve son halının resmini aynı kareye koysanız tam şaşırtıcı olur. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.