inanın belki 1 aydır tırmalıyorum.baktım olmuyor en sonunda buldum bir zj işin içine girip irdeleyip öğrenelim dedimayhanayhan' Alıntı:bence buradan söylenecek çok az şey olur jeep bölümünün altından girip üstünden çıkmanız lazım ozamanan anlıycaksınız ne yi neden isteyip yada istemiyeceğinizi![]()
evet buda bir etken bakın ben hiç böyle bakmamıştım bunuda krıterler arasına koymak lazım derim ben997799' Alıntı:Yunus bey kaç lira yaksa 5.2 v8 homurusu size cazip gelir? yani kaç liralık yakıta tahammül edebilirsiniz? net bi sorudur..
yani şuan için şehir içi 350-400 kuruşluk yakıtı kaldırabilirim sanırımayhanayhan' Alıntı:evet buda bir etken bakın ben hiç böyle bakmamıştım bunuda krıterler arasına koymak lazım derim ben![]()
piranha' Alıntı:hem vitara hem pajero kullandım simdi jeep 4,0 laredo kullanıyorum ne sesini nede kendini hiçbirine değişmem LPG de şehiriçi 0.30 krş uzunyolda 0,250 krş yakıyor daha ne istiyebillinirki yaklaşık 2 tonluk bir araçtan bahsedioruz
ssbman' Alıntı:Bu ara zamanın çok kısıtlı olduğundan pek yazamıyorum ama konu dikkatimi çekti . Araç hem loredo hem sürekli 4 çeker kutu var üzerinde . Açıkçası ben hem loredo hem sürekli dörtçeker olanını görmemiştim . Belki vardır bilmiyorum ama ben görmedim bu yüzden sıkı kontrol edilmeli .
5,2-4,0 arasında bir fark yok donanım olarak . Yalnız bu ilandaki araçla var çünkü loredo . 5.2 lerin tamamı limited dir .
civciv' Alıntı:yani şuan için şehir içi 350-400 kuruşluk yakıtı kaldırabilirim sanırım![]()
peki loredo ile limited arasında ne gibi farklar vardır?ssbman' Alıntı:Bu ara zamanın çok kısıtlı olduğundan pek yazamıyorum ama konu dikkatimi çekti . Araç hem loredo hem sürekli 4 çeker kutu var üzerinde . Açıkçası ben hem loredo hem sürekli dörtçeker olanını görmemiştim . Belki vardır bilmiyorum ama ben görmedim bu yüzden sıkı kontrol edilmeli .
5,2-4,0 arasında bir fark yok donanım olarak . Yalnız bu ilandaki araçla var çünkü loredo . 5.2 lerin tamamı limited dir .
levent bey sizin aracı biliyorum.konuyu takipteyim.997799' Alıntı:hocam git 5,2 v8 al bi tane...kısa net öz...nedenlerini açıklamıycam bunun için de siz de biraz kurcalayın, tereddüt bile etmeyin...
mesela benim araç; (örnek olsun diye )
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44776.0
dediğiniz gibi gidip baktırılıp birde olumsuz görüş alınırsa yandığımın resmidirssbman' Alıntı:Herzaman söylediğimiz gibi bu araçları tanıyan bir usta sıkı bir kontrol yapmalı almadan önce . Trabzonda var en yakın yetkili servis bildiğim . Olmazsa gidilip baktırılabilir ...
piranha' Alıntı:İstanbul ataşehirde ikamet ediyorum.Bende toyota yarisi satarak bu aracı aldım Ankarada ingiliz konsolosluğunda eskort aracı idi .Aracta sıralı sistem yok düz LPG . Korkmayın alın amerikan amerikandıröle parçası şu kadar yok bulamazsın gibi dertleri yok.Yeterki temiz bir araç bulun.Adamların parçaları bile ömürlük.Bendeki araç 1989 model ama kimse inanmıyor