inanın belki 1 aydır tırmalıyorum.baktım olmuyor en sonunda buldum bir zj işin içine girip irdeleyip öğrenelim dedimayhanayhan' Alıntı:bence buradan söylenecek çok az şey olur jeep bölümünün altından girip üstünden çıkmanız lazım ozamanan anlıycaksınız ne yi neden isteyip yada istemiyeceğinizi
evet buda bir etken bakın ben hiç böyle bakmamıştım bunuda krıterler arasına koymak lazım derim ben997799' Alıntı:Yunus bey kaç lira yaksa 5.2 v8 homurusu size cazip gelir? yani kaç liralık yakıta tahammül edebilirsiniz? net bi sorudur..
yani şuan için şehir içi 350-400 kuruşluk yakıtı kaldırabilirim sanırımayhanayhan' Alıntı:evet buda bir etken bakın ben hiç böyle bakmamıştım bunuda krıterler arasına koymak lazım derim ben
piranha' Alıntı:hem vitara hem pajero kullandım simdi jeep 4,0 laredo kullanıyorum ne sesini nede kendini hiçbirine değişmem LPG de şehiriçi 0.30 krş uzunyolda 0,250 krş yakıyor daha ne istiyebillinirki yaklaşık 2 tonluk bir araçtan bahsedioruz
ssbman' Alıntı:Bu ara zamanın çok kısıtlı olduğundan pek yazamıyorum ama konu dikkatimi çekti . Araç hem loredo hem sürekli 4 çeker kutu var üzerinde . Açıkçası ben hem loredo hem sürekli dörtçeker olanını görmemiştim . Belki vardır bilmiyorum ama ben görmedim bu yüzden sıkı kontrol edilmeli .
5,2-4,0 arasında bir fark yok donanım olarak . Yalnız bu ilandaki araçla var çünkü loredo . 5.2 lerin tamamı limited dir .
civciv' Alıntı:yani şuan için şehir içi 350-400 kuruşluk yakıtı kaldırabilirim sanırım
peki loredo ile limited arasında ne gibi farklar vardır?ssbman' Alıntı:Bu ara zamanın çok kısıtlı olduğundan pek yazamıyorum ama konu dikkatimi çekti . Araç hem loredo hem sürekli 4 çeker kutu var üzerinde . Açıkçası ben hem loredo hem sürekli dörtçeker olanını görmemiştim . Belki vardır bilmiyorum ama ben görmedim bu yüzden sıkı kontrol edilmeli .
5,2-4,0 arasında bir fark yok donanım olarak . Yalnız bu ilandaki araçla var çünkü loredo . 5.2 lerin tamamı limited dir .
levent bey sizin aracı biliyorum.konuyu takipteyim.997799' Alıntı:hocam git 5,2 v8 al bi tane...kısa net öz...nedenlerini açıklamıycam bunun için de siz de biraz kurcalayın, tereddüt bile etmeyin...
mesela benim araç; (örnek olsun diye )
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44776.0
dediğiniz gibi gidip baktırılıp birde olumsuz görüş alınırsa yandığımın resmidirssbman' Alıntı:Herzaman söylediğimiz gibi bu araçları tanıyan bir usta sıkı bir kontrol yapmalı almadan önce . Trabzonda var en yakın yetkili servis bildiğim . Olmazsa gidilip baktırılabilir ...
piranha' Alıntı:İstanbul ataşehirde ikamet ediyorum.Bende toyota yarisi satarak bu aracı aldım Ankarada ingiliz konsolosluğunda eskort aracı idi .Aracta sıralı sistem yok düz LPG . Korkmayın alın amerikan amerikandır öle parçası şu kadar yok bulamazsın gibi dertleri yok.Yeterki temiz bir araç bulun.Adamların parçaları bile ömürlük.Bendeki araç 1989 model ama kimse inanmıyor