Arama sonuçlarınız

1. özgen ünal

LR Discovery 1995 V8 yenilemesi

Ynt: LR Discovery 1995 V8 yenilemesi kanka devamını bekliyoruz :)

2. özgen ünal

Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi. iyiymiş
  3. özgen ünal

KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Bir aksilik olmazsa bende saat 10:00 da Kadir Has Stadyumu otoparkında olacağım. Görüşmek üzere....

4. özgen ünal

Gezenbilir Nevşehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Nevşehir Grubu Aslında grubu toparlayıp küçük çaplı bir organizasyon yapılabilir ama grubu toparlayabilmek sorun olacak galiba..
  5. özgen ünal

Gezenbilir Nevşehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Nevşehir Grubu Sadece bu kadar mı Nevşehirli var ???

6. özgen ünal

Ihlara & Ürgüp & Göreme

Ynt: Ihlara & Ürgüp & Göreme Ben 6 aydır Kapadokyadayım heryeri gezemedim.Siz 2 günde ve araçsız baya bir yer gezmişsiniz.

7. özgen ünal

Rize - İkizdere'de Bir Dev

Ynt: Rize - İkizdere'de Bir Dev Ufaklık çok şirin maaşallah,nazar değmesin.Nasıl binilir bu arabaya,tabure lazım heralde :)
  8. özgen ünal

Bir Defender Toplama da Nevşehir'den

Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den Herkese iyi pazarlar, Belki konunun yeri değil ama Nevşehir de hiç offroad etkinliği olmuyor mu veya Nevşehir'in offroad grubu var mıdır? Bir bilen varsa ve cevaplayabilirse sevinirim. Saygılarımla, Özgen
  9. özgen ünal

Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den

10. özgen ünal

Ynt: Bir Defender Toplama da Nevşehir'den Herkese iyi pazarlar, Belki konunun yeri değil ama Nevşehir de hiç offroad etkinliği olmuyor mu veya Nevşehir'in offroad grubu var mıdır? Bir bilen varsa ve cevaplayabilirse sevinirim. Saygılarımla, Özgen

11. özgen ünal

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG Yahu iyice bulandırdınız ortalığı :) tır çarparsa zaten lpg nin patlamasına gerek kalmaz :) Bagaja da konulsa,hacim olayını problem etmeden bence yine de koruma yapılmalı düşüncesindeyim.Yatarkende camı azcık aralı bırakırız artık ;D Ya da olmadı tavana monte edelim ;D
  12. özgen ünal

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır Sanırım Antalya bakım,onarım,modifikasyon ve araç popülasyonu konusunda lider duruma geldi diyebiliriz. Hangi sayfaya baksam 07 plakalı bşr araba ve hangi yorumu okusam Antalyalı bir offroad tutkununun yorumları var :) Aracınız gerçekten dikkat çekici olmuş,güzel...

13. özgen ünal

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG Henüz araziye girmedim ama damarlarımdaki kanı daha fazla tutamam. Discolar için böyle bir uygulama yoksa hiç bulaşmamakta fayda var galiba.Varsın giden bagaj hacmi olsun,port bagaj ile telefisi var nasılsa.
  14. özgen ünal

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG Peki yükseltme yapılmadan yine de lpg takılsa bir sıkıntı olur mu ki ?
  15. özgen ünal

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG Üstadlar birşey soracağım affınıza sığınarak. Ben pek anlamıyorum bu işlerden ve yeni yeni birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Simit şeklinde tüp arka tamponun alt tarafına uygun bir yere takılırsa arazide sorun çıkarmaz mı?Yani her hangi bir darbe sonucu tehlike oluşturmaz...

16. özgen ünal

Arka Bahçe de Off road

Ynt: Arka Bahçe de Off road http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=12807 İlgili konunun 2. sayfasında yorumları vardı.Gerçi konunun esprisi kaçtı ama neyse. Yine de ilgin için teşekkür ederim.
  17. özgen ünal

Arka Bahçe de Off road

Ynt: Arka Bahçe de Off road İsyankar gözüken bir toyota var ya,bir tekeri çukurda olmayıp havada duran. :o
  18. özgen ünal

Acil Satılık veya Takas 1991 Model Blazer

Ynt: Acil Satılık veya Takas 1991 Model Blazer Dostum gezenbilir üyelerine 11000 TL, sahibinden.com dan irtibata geçilirse 9999 TL'mi.Yeni bir fiyat açıklaması yap bence :) Hyırlı satışlar şimdiden.

19. özgen ünal

Arka Bahçe de Off road

Ynt: Arka Bahçe de Off road Yavuz Bey'in profil fotğrafını da düzeltmek gerekiyor ;D ;D ;D
  20. özgen ünal

Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu

Ynt: Land Rover Defender 110 ARB Airlocker Ön ve Arka Difransiyel Kilit Test Videosu Aynen bende de açılmıyor..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri