Ynt: Discovery V8'e LPG
Bencede şasi nin arasında altta olması çok daha emniyetli. Araç içinde alev alması araç içindekileri daha büyük tehlikeye sokar.
Gerçekten bunlar korkunç hikayeler ama bu risk zaten hep var, LPG olmasına da gerek yok, benzinli araçlarda biraz daha az risk olsa da yine var. Ben açıkçası LPG tankı infilak etmiş bir araç duymadım (gerçi muhakkak olmuştur bugüne kadar herhalde), bizim başımıza gelir mi orası bilinmez tabii ki
Valla ebay'de ki bu link'i bulduğunuz çok güzel oldu.
Range Rover istememde ki bir sebepde bu LPG tankının bagaja gizlenebilmesiydi, şimdi discovery'de de yapılabildiğini görmek disco'lara daha çok yakınlaştırdı beni.
Tabii bunu yapacak bir de usta ayarlamak gerekir. Ama önce düzgün bir araç bulup alayım da gerisini sizlerin usta önerileri ile hallederiz.
Bu arada Toyota VX80 de baktım biraz, bu araçların fiyatları modeline göre inanılmaz yüksek, bunlarada acaba aynı şekilde uygulama yapılıyormudur ? Daha az arıza çıkardığı söyleniyor (parçaları zor bulunuyormuş gerçi), biraz daha kredi alıp Toyota mı alsam diye düşünmüyor değilim..
OOOFFFF çok zor işler bunlar, sizlerinde bu topic'de daha fazla başını ağrıtmayım ben :-\