Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 151
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,845

Etiketler
Ynt: Araç Stickerları 4x4 ve Diğer Araçlar için Sticker üretimi.

Tempus' Alıntı:
Buna telif isterim ;D ;D ;D

İstemeye hakkın var. ;D ;D ;D
Bi arkadaşım senin avatarda görmüş istedi benden bu yazıdan.
Bende yapmıştım. Sanada bitane veriyim bari de sus.... ;D ;D ;D

Al senin istediğin yazı. Üstteki benim yaptığım alttaki orjinali.

Sadece orjinal yazıda jpg dosyadan anlaşıldığı kadarıyla köşeler biraz oval yapılmış.
Benimkinde biraz keskin. Ama istersen onunlada uğraşabilirim.
Tamam dersen hafta sonu getiririm.

V6 3500.jpg

cenkcc' Alıntı:
Nurullah dur satma plakamı Beyoff da alıcam senden unutma koymayı araca sana zahmet ;D ;D ;D ;D

Senin plakalar sağlamda. Merak etme yanlız durdukça değeri artıyor haberin olsun.

şahane nurullah teşekkürler :smiley:

pajero yazanıda basarsan 2 tane birde bu 2 tane hesabımıda kes hafta sonu alırım senden görüşmek üzere :smiley:

nrlates' Alıntı:
Senin plakalar sağlamda. Merak etme yanlız durdukça değeri artıyor haberin olsun.

Canın sağolsun birader sen sırapınar cehennemine varmısın haftaya onu söyle ona göre bir organizasyon planı yapacağız

Pajero.
En alttaki resim orjinal yazı üstekiler iste benim çizdiklerim.

pajero.jpg

Bunları Siyah Parlak Folyo olarak kestiriyorum.

güzel çalışmalar ; emeğinize sağlık

takip

Lada için bayrak ve sticker.

lada.jpg

lada2.jpeg

Ben şimdi diyorum ki 4x4 lerimizin arkasında bulunan stepnesine bir branda alsak bunun da üstüne güzel bir dakar stickeri yapabilirmisiniz siyah brandanın üstüne beyaz dakar ablemi yapabilirmisiniz ?

erkan_coşkun' Alıntı:
Ben şimdi diyorum ki 4x4 lerimizin arkasında bulunan stepnesine bir branda alsak bunun da üstüne güzel bir dakar stickeri yapabilirmisiniz siyah brandanın üstüne beyaz dakar ablemi yapabilirmisiniz ?

Tabiki yapabilirim. Bana Stepnenin çapının ölçüsünü vermeniz yeterli.

Bu iki şekilde olabilir.

- Mevcut Stepnenin üzerinde yapıştıracağınız alan varsa, Sticker olarak yapılarak yapıştırılabilir.
- Vinil malzemeye bastırılıp kenarlar biraz büyük tutularak bir döşemeciye sizin stepneye göre yeniden diktirilir.

Aracın arkadan çekilmiş görüntüsünü gönderebilirseniz uygulama yapabilirim.

Aracımızın resmini gönderiyorum Yapacağınız iki tip işlemin fiyatlarını bana özelden yazarsanız sevinirim.
[attachment=1]

Görüntü0179.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR