Arama sonuçlarınız

1. prof_facia

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz :)

2. prof_facia

Vitara - Niva Karşılaştırma

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma sayın niva69 (üzgünüm isminizi göremedim) söylediklerinizde son derece haklısınız. benimde 93 model bir nivam vardı arazi performansı çok güzel ve kullanması çok keyif vericiydi. ben niva kötüdür yada vitara iyidir demiyorum sadece söylemek istediğim olay şu...
  3. prof_facia

Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR)

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR) aracınız gerçekten temiz duruyor. hayırlı satışlar dilerim :)

4. prof_facia

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)
  5. prof_facia

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma tabi bu sonuçlar niva ve vitara için geçerlidir ;)

6. prof_facia

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma ben sorduğunuz soruların yanıtlarını çok aradım ve elde ettiğim sonuçlar: 1- eşiniz kullanacaksa Vitara 2- rahatlık arıyorsanız Vitara 3- hem otoyolda hem off-road'da kullanacaksanız...

7. prof_facia

ZJ Aks Körüğü ?..

Ynt: ZJ Aks Körüğü ?.. sen bu gidişle grand toros alacan ;D ;D ;D
  8. prof_facia

ZJ Aks Körüğü ?..

Ynt: ZJ Aks Körüğü ?.. dur abi zaten kafası bulaşık teli gibi ;D ;D ;D
  9. prof_facia

ZJ Aks Körüğü ?..

Ynt: ZJ Aks Körüğü ?.. ben kaç aydır neler çekiyorum biliyormusun abi :-\ ;D valla onur neye saldıracağını şaşırdı ;D ;D ;D ama neyse en sonunda iki seçeneğe kadar düşürdük ya ZJ ya da Disco :D

10. prof_facia

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma çok teşekkürler eren bey. takıldığım yerlerde hüseyin bey ilie beraber yardımlarınızı bekliyorum :)

11. prof_facia

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma merhabalar hüseyin bey :) vitara'ya hiç binmedim sadece dışarıdan inceleme fırsatım oldu ve 6 - 7 ay sonra ayırabileceğim bütçeme göre 2000 - 2001 1.6 jlx yada 1997 - 1998 2.0 grand vitara almayı düşünüyorum. tabiki bu süre içerisinde mümkün olduğunca ikisini...
  12. prof_facia

ZJ Aks Körüğü ?..

Ynt: ZJ Aks Körüğü ?.. hayırlısı olsun abi ne de olsa orası senin evin gibi olmuş artık hoş vakit geçirdiğine eminim ;) ben şaka yapmıştım zaten ;D ilgin için de çok teşekkürler abi eğer onur'a zj alacak olursak ilk geleceğimiz kişi sensin zaten :)

13. prof_facia

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma merhaba hüseyin bey, önerileriniz için çok teşekkürler, benim kullanma amacım ikinci bir araba alamayacağım hem şehir içi hem de light off-road olacak yani vitara olsun grand vitara olsun ikiside işimi görecek :) maddi anlamda gücüm yeterse grand vitara yoksa...
  14. prof_facia

Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..

Ynt: Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?.. aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  15. prof_facia

206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?.. uzaktan bile belli oluyordu değil mi kaportasının göçtüğü ;D ;D ;D

16. prof_facia

206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?.. bilmiyorum bu saatten sonra işnize yarar mı ama ben dün aracı gördüm ve göz ucuyla biraz inceledim. araba 98 model ama kaporta 80 model gibi duruyor araç 209.000 km'de fiyat 13.000 TL istiyorlar plakasını değiştirmemişler halen 34 plaka. benim tavsiyem...
  17. prof_facia

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)
  18. prof_facia

ZJ Aks Körüğü ?..

Ynt: ZJ Aks Körüğü ?.. necmi abi biz gittikten sonra kaç saat daha sürdü rotilin işi ??? eğer mazoşistlik yapmaya karar verirsen senin ZJ'ye talibiz abi ;D

19. prof_facia

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma teşekkürler hüseyin bey, aslında almak istediğim 2000 - 2001 model 1.6 jlx lerden di ama grand vitaralara da baktım da kafam karıştı :'( :D ikisinin arasında kararsız kaldım ;D (gerçi daha almama çok var ama olsun şimdiden ön hazırlık yapayım dedim ;) )
  20. prof_facia

Suzuki Vitara Jlx Ön Far Sorunu ?..

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Ön Far Sorunu ?.. güzel ve etkili bir yönteme benziyor, teşekkürler hakan bey :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR