Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan paranoid Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,959
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paranoid

Ana Kamp
Yer
istanbul
Web
blog.mustafaodakan.com
Suzuki Grand Vitara 2.0 otomatik (Bayandan)

2004 Model SUZUKI GRAND VITARA 4x4
2000cc
5 kapı
Otomatik vites
Benzinli (LPG takılmamıştır)
Bej renk
62 bin km.

ARACIMIZ KAZASIZ, BOYASIZ, ARAZİYE GİRMEMİŞ, BAKIMLI VE ORJİNAL 4x4.
GARAJ ARABASIDIR, KESİNLİKLE LPG TAKTIRILMAMIŞTIR.
ARACI GÖRMEK İSTEYENLER, KADIKÖY MERKEZDE GÖREBİLİRLER,
BİR KAÇ YERİNDE UFAK SÜRTMELER VAR ONLARI DA FOTOĞRAFLADIM GÖREBİLİRSİNİZ.
İLETİŞİM İÇİN: 216 418 20 30 ARAYINIZ.

FİYATI: 24.000 TL

arac_on_sag.jpg

Etiketler

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Otomatik (SATILMIŞTIR)

aracınız gerçekten temiz duruyor. hayırlı satışlar dilerim :smiley:

Mustafa bey, öncelikle iyi satışlar dilerim. Keşke ilanınızı önceden görseydim, aynı model ve özelliklerde, aynı renk ve kilometrede başka bir araç için el sıkıştım . Kendi aracımı (98 otm vitara wagon) takasa sokuyorum. Camiadan bir araç almayı tercih ederdim açıkçası..

Neyse, hayılısı neyse o olsun, iyi günler.

barisgorgun' Alıntı:
Mustafa bey, öncelikle iyi satışlar dilerim. Keşke ilanınızı önceden görseydim, aynı model ve özelliklerde, aynı renk ve kilometrede başka bir araç için el sıkıştım . Kendi aracımı (98 otm vitara wagon) takasa sokuyorum. Camiadan bir araç almayı tercih ederdim açıkçası..

Neyse, hayılısı neyse o olsun, iyi günler.
Barış bey merhaba, aracınızı fiyatı konusunda bilgi verebilirmisiniz, aracımızın ederini bilmek maksadıyla.

Mustafa bey, benim baktığım araç sizinkiyle aynı fiyatlarda. fakat takas olduğu için dengeler değişik. tam ederlerin değil de iki araç arasındaki farkın pazarlığı yapıldı. benim alacağım araçta iki parça lokal boya ve orjinal ön koruma var. aracın ilan fiyatı 26bin idi.

barisgorgun' Alıntı:
Mustafa bey, benim baktığım araç sizinkiyle aynı fiyatlarda. fakat takas olduğu için dengeler değişik. tam ederlerin değil de iki araç arasındaki farkın pazarlığı yapıldı. benim alacağım araçta iki parça lokal boya ve orjinal ön koruma var. aracın ilan fiyatı 26bin idi.
anladım teşekkürler.

bende bu araçtan bakıyorum nicedir aracın 60.000 bakımları yapılmışmı binek araçla takas düşünürmüsünüz

sahin05' Alıntı:
bende bu araçtan bakıyorum nicedir aracın 60.000 bakımları yapılmışmı binek araçla takas düşünürmüsünüz
merhaba tüm bakımları koşuyolu suzuki'de yapılmıştır. Yanlız araç satıldı gibi bişey kapora, anlaşma vs. yapıldı, parayı verip düdüğü çalma kısmı kaldı sade :smiley:

Araç buradan bakılınca gerçekten güzel. Km.si 2. el 2004 model araç için iyi. Mustafa bey ile bugün telefonda görüştüm. Başka bir arkadaşımız kapora vermiş. Hayırlı olsun.
Çok samimi bir arkadaşım böyle bir araç için bana vekalet vermişti. Tamda buldum işte demiştim :smiley: Aile içinde kaldığına sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR