Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,259,150

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

cemalozan' Alıntı:
selam
ben Celal
amatör olarak dağcılık,motosiklet vb. konularla ilgilenirim.
kapalı alan dışında her yeri severim. en sonunda karavanda yaşamayı dilerim.
( accık kafiyeli oldu.)
hoş geldin ciğerim
doğru adres burası GEZENBİLİR

Etiketler

gezenbılır aılessıne yenı katılan arkadaslar aramıza hosgeldınız aradıgınız herseyı bulabılecegınız yerdesınız tekrar hosgeldınız keyıflı paylasımlar dılerım

Herkese merhaba
Ben funda.Bende herbiriniz gibi doğayı çok seviyorum ve bu yüzden aranıza katılmak istedim.Umarım herbirinizle kısa zamanda tanışırız.
Görüşmek üzere ;)

arkadaşlar evcil hayvanlarımız başlığına da katkı bekliyoruz. yenilerden hayvan besleyenler ya da ilgili olanlar katılırsa seviniriz.
hoşgeldiniz tekrar

HEPİNİZİ KUTLAR İYİ SABAHLAR DER VE SİZLERİ MEKANIMIZDA AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUM 30-08-2009 SAAT 2,5 YER TARİHİ HALİÇ İŞKEMBECİSİ VE CAFE TERAS İŞLETME OLARAK HİZMET VE KALİTE EKSİĞİMİZ VARSA ÖZÜRLER DİLERİZ.
BEN İŞLETME SAHİBİ REŞİT SARI İST.DOĞ.LUYUM YER HALİÇ FENER BENDE ARTIK BİR ÜYENİZİM HEPİNİZE İYİ SABAHLAR HOŞÇAKALIN...................

merhaba. Ben ankaradan ali. Gerçekten bu siteyi kuranlara ve doğayı ve doğada gezmeyi sevenleri bir araya getirenlere çok teşekkür ederim.

Merhabalar
bende gürkan ama umut gürkan
Kac zamandir planladigim bi Ukranya turu var,
geziden arta kalan fotolari ve dusüncelerimi sizlerle en kisa zamanda paylasmak icin sabirsizlaniyorum
bu siteyi tesadufen buldum ama beni buraya ceken asil sey
``Sevgili Murat Sahin`in Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)``
hazmi super kolay yazisi ve renkli fotolariyla dolu anilari tanistirdi, cok tesekkürler

Benimde bir Corratec alivio dag bisikletim birde bisiklet malzemelerim var
Doga Sporlarindan suan Dag Bisikleti kismiyla ilgileniyorum,

Son olarak
bende bagir bagiriyorum ve diyorum
``Bilgi paylasildikca guzellesir ```
paylasmak guzeldir

Sevgiler
umut gürkan

herkese selamlar. Ben fatoş aranıza yeni katıldım. Çanakkalede yaşıyorum bende doğayı ve gezmeyi çok seviyorum. Umarım kısa zamanda sizlerle tanışma fırsatımız olur. Karavanla ilgili araştırma yapıyorum, banada bilgi açısından yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekürler

Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz,

Fatoş hanım sizi karavan bölümüne davet ediyoruz merak ettiğiniz her konu orada var kalın sağlıcakla.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=forum;c=16

selam,ben mustafa tahmaz.52 yaşında emekli,inşaat mühendisi, iyi bir ağır vasıta sürücüsü(1978 E) gitar ve org çalabilen,doğa ve manzara tutkunu,yaklaşık iki milyon km. muhtelif araç ve motorsiklet dahil yol katedmiş,83 model 1600 düz dizel 5 ileri şanz. t3 sahibiyim. aracı kullanım olarak çok keyifli buluyorum. 1303 ve t2 de kullandım. aracı toplasam mı, satsam mı karar veremiyorum. toplayıp,yarı karavan yapmayı düşünüyorum.motor yeni,araç orjinal fakat kaporta masraflı üste para vermek kaydıyla uygun bir t3 karavanla da takas düşünürüm, önerilerinizi beklerim. siteye emeği geçenlere ve üyelere mutlu ve keyifli günler dilerim. yalova çiftlikköy de yim.

Selamlar ,
Ankara'dan Cem, motor ve dağcılıktan sonra , son zamanlardaki yelken merakımla, aranıza katıldım... Yaş 25, bilgisayar programcılığı yapıyorum. Amatör fotoğrafçılık ve müzikle ilgileniyorum. Gerçekten samimi bir ortam , herkese teşekkürler ve tekrar , merhaba..

Merhabalar,

Ben Güray aranıza yeni katıldım. Istanbul'de ikamet etmekteyim. Bir şirketin Bilgi Sistemleri Müdürüyüm 1997 Chevrolet Tahoe sahibiyim.
Gezilerinize hayran kalıp bende olsaydım diyenlerdenim :smiley:

merhaba hilal ben.cumartesi gecesi sizinle beraber olup istanbula farklı bir kadrajdan bakmak büyük bir keyifti.emeği geçen herkese teşekkürler.

dipnot: kapımı istiyorum:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR