Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,145
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,244,394

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,476 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,940 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,967
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ayşen ablacım, tekrardan hoş geldiniz aramıza. Güzel bir tatil geçirdiğinizi yazmışsınız, ne mutlu size :smiley:. Umarım bir gün sizinle yüz yüze de tanışmak ve beraberce çay içmek nasip olur :smiley:. Ben çay pek sevmem ama hoş sohbet ortamda ve güzel dostlar hatırına kupayla içerim :smiley:.

Paylaşımlarımı beğendiğiniz için ben teşekkür ederim :smiley:.

Etiketler

Merhaba Ben Ankara'dan Mahmut,

Yeni üye oldum, burası müthiş bir site. Indiana Jones ve Prof. Dr. Martyn Mystere hayranı bir doğaseverim. 4X4, tutkunuyum, bir off-road cu olmasam da köy yayla demez gezer dururum. Bu siteyi hazırlayanlara, katkıda bulunanlara ve üyelere tebrik ve teşekkürlerimi sunarım

sevgiyle kalın

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.. keyifli ve tadında vakitler diliyorum...

;D ;D Sanırım aranızda en taze üye benişm şimdilik ;D ;D
adım ömer faruk
Yaptığım çok fazla bi aktivite yoktu işin aslı ama son 8 aydır heralde hayatımın en hızlı aktivitelerini yaşıyorum :smiley:
işim gereği çok geziyorum ve kendime fazla vakit ayıramıyordum fakat artık bu gezmeyi kendim için yapmak istiyorum :smiley:

MERHABA
ADANADAN YUSUF BİÇER
SANAT TARİHÇİ VE EĞİTİMCİYİM
İLGİ DUYDUĞUM KONULAR
AV KAMP İZCİLİK ATICILIK
SİLAH OFF ROAD BIÇAK
ANADOLU PARSI DOĞADA YAŞAM
DOĞADA HAYATTA KALMA LADA NİVA

Selamlar,

3 küsür yasinda konusmusum. 4 yasinda ilk ogrendigim araba markasi ise Range Rover. R'leri 5-6 yasina kadar soylemiyormusum.

Artik 35 yasindayim. R'ler tamam. Dıs ticaret firmamiz var. İs haricinde müzik (ex-rock davulcusu / yeni orta yas krizi grubu davulcusu), fenerbahce ve PS3 cok ciddi hayatimda. Bir de karim. PS3 ile karim birbirlerini kiskaniyorlar:smiley:

4x4 duymak ve görmek cok tatmin ediyor beni. 97-98 Disco ve 99-00 Galloper arasinda debelenirken sitenize rastladim. Bu sene bitmeden 4x4 sahibi olmayi cok istiyorum.

Gezip de bilmis olanlardan ogrenmeye geldim.

Best regards,

A.Erdem Ural

Merhaba.Müzikle uğraşmanıza sevindim har ne kadar tarzlarımız farklı olsada. Ben sanat müziği ve bizim zamanlarımızın,70..80 lerin parçalarını seviyorum. akustik solo ve org çalıyorum amatörce,ayrıca elektro gitarım ve400watt anfide var. yalova taraflarına düşerseniz tanışmak ve biraz müzik yapmak isterdim.Yamaha dd 55 c 7 göz elektro bateride var davulsuzda gelebilirsiniz.

insallah bi gün gorusuruz.. dd55'den bende de var bu arada.. fender princeton anfi ile kullaniyorum..

merhaba ben fikret
37 yaşındayım kayak yapmayı ve doğada gezmeyi çok severim dağlar tercihimdir :smiley:

nadja' Alıntı:
merhaba hilal ben.cumartesi gecesi sizinle beraber olup istanbula farklı bir kadrajdan bakmak büyük bir keyifti.emeği geçen herkese teşekkürler.

dipnot: kapımı istiyorum:smiley:

Merhaba Hilal ve diger yeni uye olan akadaşlar Aramıza hosgeldiniz !! Ben sordum Hilal kapı malesef satılık degılmıss :D

tesekkürler hosbuldummm hemde fazlasıyla siteye baktıkça hayranlığım dahada artıyo herkese teşekkürlerrr özellıkle tum kurucularaaaaaa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR