Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,259,119

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

akrepa' Alıntı:
Merhaba ben Pınar,

Henüz çok yeniyim ve siteyi tesadüfen buldum. Ayrıntıları anlamaya çalışıyorum. Yerinde duramayan biri olarak bu siteki aktivitelerden faydalanabileceğimi düşünüyorum. En sevdiğim sporlar: Skating + Yüzme + Trekking....vs
Istanbul'da oturuyorum. 29 yaşındayım ve ithalat uzmanıyım.

sevgilerimle,
[/quot
Merhaba Pınar, hoşgeldin Gezenbilir ailesine, keyifli ve hoş zamanlar geçireceğine eminim... Bu hafta sonu Ödemiş/Bozdağ Zirve yürüyüşümüz vardı.. Etkinlikler bölümünden izleyebilirsin , görşmek üzere..

Etiketler

ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. :smiley:

NEHİR' Alıntı:
akrepa' Alıntı:
Merhaba ben Pınar,

Henüz çok yeniyim ve siteyi tesadüfen buldum. Ayrıntıları anlamaya çalışıyorum. Yerinde duramayan biri olarak bu siteki aktivitelerden faydalanabileceğimi düşünüyorum. En sevdiğim sporlar: Skating + Yüzme + Trekking....vs
Istanbul'da oturuyorum. 29 yaşındayım ve ithalat uzmanıyım.

sevgilerimle,
[/quot
Merhaba Pınar, hoşgeldin Gezenbilir ailesine, keyifli ve hoş zamanlar geçireceğine eminim... Bu hafta sonu Ödemiş/Bozdağ Zirve yürüyüşümüz vardı.. Etkinlikler bölümünden izleyebilirsin , görşmek üzere..

Hoş geldiniz arkadaşlar

Voscakalın
Güven

merhaba,
çalışma hayatımda, hemen hergün yatıp kalkıp karavan ve yapacağım gezi projelerimi , temmuz ayında aldığım 90 hymer oto karavanımla nihayet gerçekleştirmiş bulunuyorum.
sizlerle geniş bir karavancılar ailesine kavuşmuş olmak çok keyif verici.
İki kızım ve eşimle İzmir-Güzelbahçede yaşayan bir aileyiz.Gezmek ve yeni yerler görmek başlıca tutkularımız.Çadır hayatından bir anda karavan sevdasına dönüşüveren bu tutkuyu birlikte paylaşmaktan zevk alacağım
tekrar merhaba..

sayın yaybek,
çok teşekkürler..burada bilgilerin ve gelişen bu dostluğun farkındayım ve bundan çokça faydalanacağımdan eminim. gündüz saatlerinde karavanın işlerini yaprken,akşam saatlerinde platformun her dalında her olanı biteni ,izlemek de çok keyif verici.kolay gelsin..

mertili' Alıntı:

Sevgili Mert ilii hoşgeldin gezenbilir ailesine... Yalnız kendini o kadar güzel anlatmış ve tarif etmişsin ki, hobilerin özellikle çok anlaşılır olmuş.. Teşekkürler :smiley:):smiley:

SELAMLAR, BENDE GELDIM :smiley: YER VARMI ?
ARKADASLAR BEN 32 SENEDIR YURT DISINDA YASIYORUM , ULUSLAR ARSI NAKLIYECILIKLE ISTIGAL EDIYORDUM KISA BIR SURE ONCE ISLERIMI TASFIYE ETTIM SIMDI EMEKLILIGIN TANINI CIKARMAK ISTIYORUM .DOLAYISIYLA BOYLE BIR MACERAYA ATILMAK ISTEDIM CUNKU ZATEN MAYAMDA VAR MACERACILIK .KOKENIM TIR SOFORLUGUNDEN GELDIGI ICINDUNYANIN COGUNU GEZDIM BUTUN AVRUPA ASYA VE ORTA DOGU OLARAK .SIMDI SIRA KENDI ULKEMI YENIDEN KESFETMEYE GELDI DOLAYISIYLADA GORDUGUNUZ GIBI BURDAYIM ...
AYRICA SITE ADMINLERININ EMEK VEREREK BOYLE DETAYLI BIR SITE HAZIRLAMALARINDAN OTURU TESEKUR EDERIM ELLERINIZE SAGLIK EFENDILER......SAYGILAR .. ZEKI TORAMAN

Gezenbilir ailesine hoşgeldiniz arkadaşlar... paylaşımınız bol olsun.. neydi sloganımız PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT...

Selam ,
Ben de Beyza.çocuk doktoruyum ,
Marmara bölgesi turlarına
(nöbetlerimi ayarlayarak ) katılmak için sabırsızlanıyorum:smiley:

bişi sormak istiyorum..ankaradaki üyelere yada kuruculara v.s ulaşabilmenın bı yolu var mı yanı yemek öncesi tabi.tesekkurler simdiden

ayşenur' Alıntı:
bişi sormak istiyorum..ankaradaki üyelere yada kuruculara v.s ulaşabilmenın bı yolu var mı yanı yemek öncesi tabi.tesekkurler simdiden

ne yicez diye mi :D

ceranus kullanıcı adlı bayana danışabilirsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR