Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,260,124

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,477 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,944 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,702 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 523 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,974

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Mrb,sayfada konuyu dağıtmamak için size özelden mesaj yolladım;sayfanın sağ üst tarafında 1 özel mesaj var kısmını tıklarsanız,mesajımı okuyabilirsiniz.
ayşenur' Alıntı:
bişi sormak istiyorum..ankaradaki üyelere yada kuruculara v.s ulaşabilmenın bı yolu var mı yanı yemek öncesi tabi.tesekkurler simdiden

selamlar herkese ben uğur sızınle bır arada bulunmakatan onur duyarım sıteyı aracımın arza lambası yanması sayesınde arama motorundan buldum ve ılgımı cektı ordu luyum 25 yaşındayım bır g.c 5.2 v8 lımıted mpı kullanıcısıyım

Ayşenur, Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, en yakın etkinliğimiz Ankara İftar Yemeği Organizasyonu, konunun linki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38775.0

sizi de aramızda görmekten mutlu olacağız, bu tür organizasyonlarımız tanışma içeriği de taşımaktadır..

ayşenur' Alıntı:
bişi sormak istiyorum..ankaradaki üyelere yada kuruculara v.s ulaşabilmenın bı yolu var mı yanı yemek öncesi tabi.tesekkurler simdiden

Merhaba ben Gözde, fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Görüşmek üzere... :smiley:

merhaba adım hayal..eczacıyım, eczanemin duvarları dışında bi dünya varmı ::smiley:...evliya çelebi olasım var...

Ankara'da doğa ve sporla alakalı bir grup ararken raslantı sonucu siteyi buldum. Özellikle Motorla karadeniz turu yapan arkadasın fotograflarını görünce uye olmaya karar verdim. gerçekten cok keyifli bir iş yapmış. kıskandım.. Yuzmeyi, zaman bulursam motorsikletle gezmeyi seviyorum.

karlıdag52' Alıntı:
selamlar herkese ben uğur sızınle bır arada bulunmakatan onur duyarım sıteyı aracımın arza lambası yanması sayesınde arama motorundan buldum ve ılgımı cektı ordu luyum 25 yaşındayım bır g.c 5.2 v8 lımıted mpı kullanıcısıyım
[/quot
hoş geldin uğur seni off road bolumunede beklıyoruz ;D
hayal1221' Alıntı:
merhaba adım hayal..eczacıyım, eczanemin duvarları dışında bi dünya varmı ::smiley:...evliya çelebi olasım var...
hoş geldin hayal duvarların dışına cık tın artık bu site seni istediğin yere götürür. ;)
gd' Alıntı:
Merhaba ben Gözde, fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Görüşmek üzere... :smiley:
gözde hoş geldin :D
okanarisu' Alıntı:
Ankara'da doğa ve sporla alakalı bir grup ararken raslantı sonucu siteyi buldum. Özellikle Motorla karadeniz turu yapan arkadasın fotograflarını görünce uye olmaya karar verdim. gerçekten cok keyifli bir iş yapmış. kıskandım.. Yuzmeyi, zaman bulursam motorsikletle gezmeyi seviyorum.
hoş geldin okanarisu ;)

Merhabalar, Evrim ben! İstanbul'dan. Bende Gezenbilirdeyim artık!

Herkese iyi akşamlar...

Ahhh Hoşgeldin Evrimcimm! Seni burada görmek çok güzel! Harika aktiviteler var, bayılacaksın. Artık hafta sonlarıhep birlikte bisiklet turları yaparız. (((= GaripçeKöyü'ne bizleri götürürsün artık...

Sevgiler...

(= hoşbulduk ulusotomotiv (çok uzun nick :p )

Demek ki kötü bir anınız olmuş garipçe'de :smiley:

Merhaba,
Gezenbilir formunu bir çok yerden duydum ve uzunca bir süredir de formun sesiz izleyicisiyim. Tanişma platformunu bulmak epey zamanımı aldı. Şimdi amacım Anakampa ulaşmak. 20 mail yazmak konusunda hile yapabilirmiyim? :smiley:
Her konu ilginç. Gezmekte güzel gezi öyküleri dinlemekte...
Şu sıralar gündemimde yelken ve denizcilik var.
Günü birlik yürüyüşler ve çadır kampları hep vardı zaten.
Fotoğrafçılık ilginç ama zamanla anladım ki ben fotoğraf çekmeyi değil onlara bakmayı seviyorum.
Şimdi gidip bi bakayım forumda yelken ile ilgili ne yapılıyor...

Merhaba,
öncelikle ben Antalya grubunun etkinliklerini merak ediyorum,
doğayı, doğayı keşfetmeyi seviyorum..ve benim gibi düşünenlerle katılacağım etkinlikleri araştırıyorum Gezenbilir'i de bu sayede buldum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR