Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,651

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

tüm gezenbilir ailesine selamlar
başta offroad ve rally olarak otomobil sporları ,doğa fotoğrafçılığı ve gezilerini mümkün olduğunca yapmaya çalışan ,teknik konuları seven ve araştıran,hifi ve hi end sistemlerle, ilgilenen bir üyeyim
formu epeydir takip etmeme rağmen,bu gün üye olabildim
şimdiden konularla ilgilenenlere ve bu formu organize edip ayakta tutanlara teşekkür ederim

unc' Alıntı:
tüm gezenbilir ailesine selamlar
başta offroad ve rally olarak otomobil sporları ,doğa fotoğrafçılığı ve gezilerini mümkün olduğunca yapmaya çalışan ,teknik konuları seven ve araştıran,hifi ve hi end sistemlerle, ilgilenen bir üyeyim
formu epeydir takip etmeme rağmen,bu gün üye olabildim
şimdiden konularla ilgilenenlere ve bu formu organize edip ayakta tutanlara teşekkür ederim

evet unc bir o kadarda benden organizatörlere teş.
genelde hep uzaktan takip ediyorduk sanırım yakın takibe geçme zamanı gelmiş.
bilgileriyle paylaşımda bulunan vefalı arkadaşlara teş.
gün gelir bir vefakarlık da biz gösteririz...acizane fikirlerimizle belki birilerine faydalı olabiliriz.

katenerci' Alıntı:
evet unc bir o kadarda benden organizatörlere teş.
genelde hep uzaktan takip ediyorduk sanırım yakın takibe geçme zamanı gelmiş.
bilgileriyle paylaşımda bulunan vefalı arkadaşlara teş.
gün gelir bir vefakarlık da biz gösteririz...acizane fikirlerimizle belki birilerine faydalı olabiliriz.

Kardeş hoş geldin sefa getirdin aramıza
Yapacağın AKSİYON'ları ZAMAN' gösterir ama aramızda SIZINTI olmaması gerekir :smiley: anladın sen

yeni katılan tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum yeni arkadaşların bilememesi normaldir forumlarda büyük harfler kullanmıyoruz. hepinize keyifli seyirler diliyorum

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz süper bir sitedesiniz artık :D ;D

sitedeki arkadaşlara selam antalyadan katılıyorum aranıza offroad la yakından ilgileniyorum toyota hdj 80 bi aracım var ayrıca kendim sanayici asıl meslek tornacı ama 4x4 uzerine modifiye işleri arb tanpon prt bagaj gibi yükseltme işleri ile uğraşmaktayık saygılar.siteye alışınca resimler atacagım

GRDN' Alıntı:
Kardeş hoş geldin sefa getirdin aramıza
Yapacağın AKSİYON'ları ZAMAN' gösterir ama aramızda SIZINTI olmaması gerekir :smiley: anladın sen
teş. ömer kardeş hoşbulduk... ben hayatı 37 senede çok iyi tanıdın sen sıkıntı yapma ovalarıda tepeleride iyi bilirim.
bir vadiye bakar bakmaz nerde bir su sızıntısı var onuda bilirim bizim sınırımız tc. değil tüm dünya malum gezen bilir...

Ortaokula kayıt olduktan hemen sonra İzci olmuş,
Bir kaç kamp deneyimi yaşayıp tadını almış ama uzun yıllar hiç alakası olamamış,
Geçen bir kaç sene içinde bir kez daha yaşama şansı bulmuş, tadı damağında ve hevesi kursağında kalmış Emre adında biriyim.
Outdoor ürünlerinin satıldığı sanal mağazalarda gezip, Çantaya bak, Harika bir uyku tulumu, ahhhh bot! diyerek iç geçiriyor olmam da hevesimin hala sürdüğünün kanıtıdır sanırım :smiley:

Doğa sporlarını seviyorum ama ne yazık ki sosyal çevremin konuyla alakasız olmasından dolayı hiç bir faaliyette bulunamıyorum.

En azından forumu takip edebileceğimi ve belki biraz, tabi-i caizse laflayabileceğimi düşündüğüm için foruma üye oldum.

Herkese Merhaba!

Sevgiler,

Emre

:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR