Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,651

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba seza ben izmirdenim. 1993 grand cherokee almak üzereyim ve araştırmalarım sırasında sizlere rastladım. değerli bilğilerinizden faydalandım teşekkür ederim. görüşmek üzere iyi günler arkadaşlar.

seza' Alıntı:
merhaba seza ben izmirdenim. 1993 grand cherokee almak üzereyim ve araştırmalarım sırasında sizlere rastladım. değerli bilğilerinizden faydalandım teşekkür ederim. görüşmek üzere iyi günler arkadaşlar.
Benim sana kişisel tavsiyem aşşa yukarı 3 aydır derinlemesine bir araştırma sonucu çıkan en büyük oran defende üzerine o araçdanda şaşma eğer araziye uyumlu hale getirmek istiyorum dersen

Yeni gelen arkadaşlar bu harika siteye hoşgeldiniz. Sitenin tek negatif yönü bağımlılık yapması :smiley: Umarım güzel vakit geçirirsiniz....

oglak' Alıntı:
tesekkurler...bana gore pozitif bir bagimlilik....mi :D

Duruma göre değişiyor tabi. Bazen onca sayfayı okumaya çalıştığım oluyor ve aile fertleri tarafından ince ince sitemlere maruz kalıyorum :smiley: Siteye ayıracak o koca zamanı iyi ayarlamak gerekli...

arkadaşlar konu bütünlüğünün bozulmaması için konu haricindeki mesajlarınıza serbest muhabbet bölümünden devam edebilirsiniz.

saygılarımla.

tüm yeni üyeler hoş gelmiş,
şimsi okumakla meşgulüz ama
Pusuda bekliyoruz, bir gün bir yerde karşılaşırız inşallah...

SELAM BEN ERHAN, BUGÜN ÜYE OLDUM OFF ROAD MERAKLISIYIM AMA MAALESEF ORGANİZASYONLAR HEP İSTANBUL CİVARINDA YAPILIYOR. NEDEN ANTALYA DA DA YAPILMASIN DİYE DÜŞÜNDÜM.. BİR ARKADAŞIMIN TANIŞMA AKTİVİTESİ FİKRİNE KATILIYORUM.. BİRBİRİMİZİ TANIRSAK AKTİVİTELERİ ORGANİZE EDEBİLMEMİZ DAHA KOLAY OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ÖZEL BİR ŞİRKETİN İŞYERİ HEKİMLİĞİNİ YAPIYORUM. 4X4 SSANGYONG PİKABIM VAR. OFF ROAD TURLARININ DÜZENLENMESİNİ ÖZLEMLE BEKLİYORUM. HERKESE SELAMLAR..
TEL: 0 532 364 05 64

hoşgeldiniz Erhan bey, bende sizinle aynı fikirdeyim ve antalyadayım sizin gibi düşünen başka arkadaşlar da var antalyada yakında organize olucağınızı düşünüyorum

antalya organizasyon konusunda en iyi yer her türlü toplantı buluşma antalyada yapılıyor gezenbilir ANTALYA çıkarması yapılırsa katılım çok olur diye düşünüyorum
bu arada yeni dostlara hoş geldiniz merhabalar

Merhaba bir DOĞA VE OFF ROAD sever olarak böyle bir form üye olduğum için kendimi şimdiden çok şanslı hissediyorum çünkü bu formdan öğrenecek çok şeyim var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR