Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,231,986

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Gezenbilir Ailemize katılan yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum :smiley:

Gezenbilir Ailesi ile bir arada olmak ve tanışmak isterseniz, Ankara ve İstanbul'da 11 Eylül 2009 Cuma akşamı yapılacak olan İftar Yemeği Buluşması Etkinliğimize sizleri de bekleriz,

Ankara için linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38775.0

İstanbul için linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38676.0

selam arkadaşlar ben saraydan sezer gezmeyi severim hem jeep var hemde motorum var her hafta sonu gezmeye giderim

sezer özbakan' Alıntı:
selam arkadaşlar ben saraydan sezer gezmeyi severim hem jeep var hemde motorum var her hafta sonu gezmeye giderim

Sezer hoşgeldin Gezen Bilir Ailesine.. Gezmeyi sevdiğini söylemişsin, gezdiğin gördüğün yerlere ait bi görüntü sergilesen diyorum biz de bi nebze gitmiş oluruz resimlerle de olsa, ne dersin ? :smiley:

MERHABA ARKADAŞLAR,
ANKARA'DAN SELİM BİLGİN,TIP DOKTORUYUM.TESADÜFEN SİTENİZDEN HABERDAR OLDUM VE ÇOK BEĞENDİM.UMARIM GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAŞARIZ . HENÜZ BİR ARAZİ ARACIM YOK AMA GEZMEYİ VE DOĞAYI SEVEN BİRİ OLARAK , YAKIN GELECEKTE SİZLERİN DE DENEYİMLERİNDEN FAYDALANARAK BİR TANE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
BÜTÜN YÖNETİCİ VE ÜYE ARKADAŞLARA TEKRAR MERHABA DİYORUM..

sezer özbakan' Alıntı:

sezer aramıza hoşgeldin.
çerkezköy hakan.

Merhaba ben Cazibe, o kadar yildir bilirim hicbir geziye gelmedim. Olursa ilk Cumartesi gelecegim.

Merhaba'lar

site süpeeer ... faydalı ve güzel şeyler paylaşmak dileğiyle.

doğa sporlarıyla uyraşıyorum işim bu ( rafting,off road safari,paintball, ve doğa ve su olan bicok şey..

sevgilerle :smiley:

AHMET07' Alıntı:
sitedeki arkadaşlara selam antalyadan katılıyorum aranıza offroad la yakından ilgileniyorum toyota hdj 80 bi aracım var ayrıca kendim sanayici asıl meslek tornacı ama 4x4 uzerine modifiye işleri arb tanpon prt bagaj gibi yükseltme işleri ile uğraşmaktayık saygılar.siteye alışınca resimler atacagım
YAPTIĞIM İŞLERLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ SERVİSLER BÖLÜMÜNDE BULABİLİRSİNİZ.

Şimdi de ben geldim...
Çok gezdim, çok gördüm ama hiçbişii bilmiyorum... ??? siz ne biliyorsunuz merak ettim ;D
Kısaca ben: biyoloğum böcek lerle ilgileniyorum, dağcıyım eğitmenlik yapıyorum, Yamaha xt660'ımla da gezdiiiim, yoruldum Range Rover'ım ile off-road mu yapsam diyorum...

Merhaba Doğa severler
Berhan ben az önce bitti yürüyüş yeni geldim.
Sitede okuduklarıma bakacak olursam güzel gezilerde buluşacağız gibi.

Merhaba,ben mehmet yaş 34 haritacıyım dogayı, denizi balık tutmayı macerayı degişik yerler görmeyi severim 1996 model tipom var onun la offroad yapamıyorum ,bizim otoparkta bordo renkli 34 FJ plakalı araçtan buldum burayı benide aranıza alırsanız sevinirim,herkese saygılarımı sunarım. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR