Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,230,749

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,475 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 170 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,598 20.1%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,939 49.5%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,701 21.4%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 522 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,964

Etiketler
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

KAMU KURULUŞUNDA ÇALIŞIYORUM. DAĞCILIK, DOĞA VE FOTOĞRAFÇILIKLA UĞRAŞIYORUM. TÜM TÜRKİYE ÇAPINDA YAPILAN DEĞİŞİK BÖLGELERDEKİ FAALİYETLERE KATILMAK İSTİYORUM. NİCE GEZİLERDE BULUŞMAK ÜZERE.

DAĞCI42' Alıntı:
KAMU KURULUŞUNDA ÇALIŞIYORUM. DAĞCILIK, DOĞA VE FOTOĞRAFÇILIKLA UĞRAŞIYORUM. TÜM TÜRKİYE ÇAPINDA YAPILAN DEĞİŞİK BÖLGELERDEKİ FAALİYETLERE KATILMAK İSTİYORUM. NİCE GEZİLERDE BULUŞMAK ÜZERE.

Gezenbilir ailesine hoş geldiniz.

sen nerden katılıyorsun ne iş yapıyorsun kendini biraz tanıtır mısın sorun olmazsa?

İstanbul'dayım. Telekom sektöründe özel bir şirkette çalışıyorum. Amatör fotoğrafçılık ve dalgıçlık hobilerim. Gezmeyide iyi severim :D

teşekkür ederim ahmet, ben de metalurji mühendisiyim, izmir'deyim yaş 25

merhaba arkadaşlar sitemize hoş geldiniz
bende fazla eski üye değilim ama
sizleride aramızda görmekten mutluyuz
selahattin DOĞAN
dos doğan oto servisi

Merhaba ben Burak,
aranıza yeni katılıyorum.
Doğa sporları, motosiklet,kampçılık ile ilgileniyorum ve spor yapmaya çalışıyorum. Son zamanda off road a ilgi duyuyorum.
33 yaşındayım, makine mühendisiyim, İstanbul da yaşıyorum.
Görüşmek üzere.

Bakkan' Alıntı:
Merhaba ben Burak,
aranıza yeni katılıyorum.
Doğa sporları, motosiklet,kampçılık ile ilgileniyorum ve spor yapmaya çalışıyorum. Son zamanda off road a ilgi duyuyorum.
33 yaşındayım, makine mühendisiyim, İstanbul da yaşıyorum.
Görüşmek üzere.
ailemize hoşgeldin burak :smiley:

Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.İyi bir yere geldiniz, edineceğiniz dostluklar ile mutluluğunuzun artacağına eminim. Saygı ve sevgilerimle....

sakura18' Alıntı:
arkadaşlar hoşgeldiniz hep gezmeyi sevenler burda yemeyi seveniniz yokmu?

Olmaz mı Serdar olmaz mı hiç ? :smiley: özellikle gezi sırasında gezmenin yanında yemek yemek ön plana çıkabiliyor..

Yeni katılan arkadaşlara,

Bende yeni olmama rağmen, sayfalarda ve konularda dolaşıp, yazışmaları ve faaliyetleri okudukça istekli ve hevesli olmama rağmen çeşitli sebeplerle kaybettiğim zaman üzülüyorum. Yeni arkadaşların bu zamanı kaybetmeyim, hemen işe girişmesini tavsiye ediyorum ;) :( 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR