206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,702
Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

ederini istemişler evet ama üst bagaj gitmiş km 150 bin olmuş cantlar gitmiş ilgilenenler baksın http://www.sahibinden.com/1998_vitara_jlx_wagon_lpg_li-13WQQaXQQ15487802WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

Vay be, kilometre çekilmesinin canlı örneği bu olsa gerek :-\

Gel de güven bu adamlara işte.. Araba alırken galeriden almamaya çalışmakta haklı olduğumuz bir kere daha kanıtlandı. Bir galeriden diğerine giderken 50.000 km kadar geri çekilmiş gösterge. İlk galeri de 50.000 çekse, araba 260.000'de falanmış o zaman. Keşke kimse almasa da ellerinde patlasa şunların..

ilkerland' Alıntı:
ederini istemişler evet ama üst bagaj gitmiş km 150 bin olmuş cantlar gitmiş ilgilenenler baksın http://www.sahibinden.com/1998_vitara_jlx_wagon_lpg_li-13WQQaXQQ15487802WQQpXQQdisplayitem

artık bu arabayı gezenbilirden biri almaz ;d bu kadarı da ayıp ya esnaf dediğin dürüst olur

ankaradaki arkadaşlar dikkat eder artık gerçekten sahibinden ve servis bakımlı araç almak lazımmış tabi dürüst galaricilerde yok değildir

kilometreyi 207 bine tekrar çekmişler haberleri olmuş anlaşılan fiyatta 12900 ederi bu olsa demek

ilkerland' Alıntı:
kilometreyi 207 bine tekrar çekmişler haberleri olmuş anlaşılan fiyatta 12900 ederi bu olsa demek
bilmiyorum bu saatten sonra işnize yarar mı ama ben dün aracı gördüm ve göz ucuyla biraz inceledim. araba 98 model ama kaporta 80 model gibi duruyor araç 209.000 km'de fiyat 13.000 TL istiyorlar plakasını değiştirmemişler halen 34 plaka. benim tavsiyem kolay kolay alınacak bir araç değil.

prof_facia' Alıntı:
bilmiyorum bu saatten sonra işnize yarar mı ama ben dün aracı gördüm ve göz ucuyla biraz inceledim. araba 98 model ama kaporta 80 model gibi duruyor araç 209.000 km'de fiyat 13.000 TL istiyorlar plakasını değiştirmemişler halen 34 plaka. benim tavsiyem kolay kolay alınacak bir araç değil.

Evet ben de Yakup'un yanındaydım, aracı beraber inceledik. Cidden haşat durumdaydı, kapısını kapatırken bile itici bir sesi vardı.

PrometheusTR' Alıntı:
Evet ben de Yakup'un yanındaydım, aracı beraber inceledik. Cidden haşat durumdaydı, kapısını kapatırken bile itici bir sesi vardı.
uzaktan bile belli oluyordu değil mi kaportasının göçtüğü ;D ;D ;D

Allah sizlerden razı olsun.
Bir haftadır bu aracın peşindeydim,fiyat çok uygun olunca ağzımın suları akmıştı.
Ben de bugun birini gönderip baktırdım sizin söylediklerinize yakın şeyler söyleyince vazgeçtim.
Sizi yakalamışken bir de küçük soru sorsam?
Piyasada çok miktarda otomatik vites vitara var.Otomatik dezavantaj mıdır?

Otomatik olmasının dezavantajı düz vitese göre %10-15 civarı fazla yakmasıdır. Ama otomatiğin rahatlığı da avantaj tarafı. Yani insan kullanacağı şartlara veya zevkine göre tercih yapar, otomatik olmasının direk bir problemi yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR