206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,704
Ynt: 206000 Km'deki Vitara Alınırmı?..

eğer 1998 model bir vitara dan bahsediyorsak daha neyin pazarlığı yapılacak.kimseye gaz vermek gibi bir amacım yok ama ben aracıma1992 model olmasına rağmen 11000 tl istiyorum.arkadaş yanına anlayan birini alsın.temizse aracı kaçırmasın.bu fiyatlara niva alınıyor artık.
ama benim kendi şahsi düşüncem bu fiyata biraz tuzaklama var sanki.aracı iyi araştırın.

Etiketler

92 model için 11.000 cok mu
hos aracın temizligi donanımı kullanımı hakkında bir fikrim yok ama ?

emir bey iyi sabahlar.
sizce fiyatı nerelerdedir bu modelde bir aracın.aracımda erhangi bir sorun yok uzun zamandır kardeş sayılırız mal benim olunca fiyatını ben söyleyebiliyorum.ben memnunum isteyenler oluyor eğer satarsam üzerine fazla bir fark kalmadan aracımı aratmıyacak modeline göre temiz bir araç bulmam lazım.başka biri satsa ooo kardeşim çok para istiyorsun diyebilirdim.eğer durumum sıkıda olsa hiç acımam o zaman 3-5 bin tl ye bile veririm. allah o duruma kimseyi getirmesin.

tabi tabi allah korusun kimseler oyle gunlere zamanlara duşmesin heleki bu kriz ortamında..
ya valla 5kapı olduugu ıcın o fıyatıda eder ama ben ılk sahıbınden 96 model bulmustum birtane 14.000di mesela tabi butce kısıtlı olunca 1000 lira 2000lira bile cok zorluyor
ben kendı aracımı 8000liraya aldım ama elinden cıkarmak isteyen yenisini almış bir bayandan benimki 93 model 3kapı klimalı falan standart donanım işte otomatık aynalar camlar falan
aracın ıcı tertemizdi kaportası diriydi herhangi bir boya kazası yoktu
sadece bayan kullanımından motor kotuydu vede uzun sure kullanılmadıgı ıcın elektrık aksamında oksıdasyonlar vardı
onlarda bır pas cozucu ve yıldız tornavıdayla tarafımdan otoparkta 20 dk lık bır bakımla halloldu

tekrar merhaba bu arada adım hüseyin.
emir bey şu anda tek sıkıntım klima komprasörüm.onun tamir olanaklarını araştırıyorum.hele yaz günlerinde gezilerimde sıcak hava çekilmez oluyor .klima ile ilgili konu başlığı açtım herkezden bu konuda destek istiyorum.inşallah kayda değer birşeyler yakalarım.onun haricinde aracımdan çok memnunum allah nazardan sakındırsın.belkide benim şansıma aracım iyi çıktı klima haricinde her yeri çalışır durumda yakıtındanda çok memnunum. aracımda lpg takılı değil böyle olmasına rağmen 5 gün önce çerkezköy ,istanbul ,maslak, kağıtane, topkapı ,zeytinburnu, ikitelli çerkezöy toplamda 280 km yol yaptım lastiklerim bfg at olmasına rağmen 70 tl gibi benzin tüketimim oldu.bu model bir aracın yakıt performansı sizce nasıl değerlendirilir.

vitarayı sıkıstırmadıgınız zaman cidden yakıt konusunda cok cimri bir arac ben genelde 70 90 arası kullanıyorum devir saatide 2500 dolaylarında oluyor bende haftada 1 cumartesılerı anneme 50 lıralık koyduruyorum saga sola gıtmeme gezmeme yetiyorki istanbulun kotu trafıklı bır semtinde oturuyorum...
klima konusunda baslıklardan yenı olanını gecenlerde okudum.. maliyeti için 650lirayla 1000lira arasında fıyatlar soz konusuydu... size onerebilecegim bir ustam var benım ve babamın senelerdır gıttıgımız bır abimiz onda klima bakımı ve gaz dolumu yazıyor elektrıkcı oldugu ıcın tamır edılebılecek sorunlarda ugrasıp yapar gibime geliyor.. sitede isim ve yer yazmanın yasak oldugunu dusunmuyorum keza genelde tamirci isimleri geciyor
benımde kalorıferımde sorun var sanırım radyator petegı tıkalı cunku ısısı guzel fakat uflemesi guclu degıl konsolun sokulup temızlenmesı gıbı yontemler okudum sitede ama birde maslak sanayide basınclı sıcak suyla temızlemek gıbı bır yontem varmıs ve yuksek oranda ıse yarıyormus bende onu arastıracam kısa gırmeden hallolsun
benım aracımda tek uzuldugum alırken param yetmedıgı ıcın 3 kapı olması zaten su zamana kadar 1303vw 106gti gibi hep tek kapı araclar kullandım keske vitaram 5 kapı olsaydı ama sıfır motorlu temiz bir aracıda takasla kaybetmek istemiyorum
hali hazırda bir vitaranız varsa ve 5 kapıysa bence değiştirmeyin..

emir bey değiştirmeyi çok düşündüm ama artık değil.çünkü aracımın ruhsat muayene yeri dolduğu için gecikmelide olsa muayeneye soktum.inanın ben bile şaşırdım muayene öncesi rot kontrolüne gittiğimde ustalar kontrollerinde hiç bir yerinde boşluk olmadığını söylediler. hala orjinal durumunda.bu nasıl olur diye ustama çıkştım ve iyi kontol etmesini söyledim gerçektende muayenede hiç sorun çıkmadı.böyle oluncada hiç kendimi başka bir yabancı arabayla maceraya atmama gerek olmadığını anladım.zaten yaz bitiminde komple kupayı söküp temizlik yapıp boya yapacağım .
benim kendimin hobi amaçlı kullandığım atölyem var.ben aracımı 7 yıl önce aldığımda klima ve kalorifer iyi üflemiyordu .soğutması ısıtması iyi idi ama yeterli üfleme yoktu .kendim aracın torpidosunu indirdim klima peteğini çıkarmadan deterjanlı köpüğü bol bir şekilde peteğe sürdüm.arkasından komprasör yardımıyla peteklerin arasına sıcak su bastım .bu işlemi bir kaç defa tekrarladım.kalorifer peteğini yerinden söktüm önce komprasör yardımıyla sıcak su tuttum kaloriferin içine borulardan.daha sonra bulaşık suyu tabir edilen asitli çözeltiyi sıcak suyla bir miktar kadar karıştırıp tekrar komprasör yardımıyla peteğin içine bastım.son olarak sadece sıcak suyla içini yıkadım.ardından basınçlı hava vererek kendimce işlemi tamamladım.diğer aşama ise kalorifer hava dağıtıcı kutusunu açtım içini iyice temizledim.kapak ayarlarını tekrar yaptım. fan motorunu temizledim yağladım kumanda tallerine yamulmaması ve düzgün çalışması için destekler yaptım kalorifer porularının geçme yerlerini silikonla takviyeledim.15 günlük uğraş sonunda sonuç mükemmel.
baktığın konu başlığını ben açmıştım.eğer bahsettiğin ustanın adresini vere bilirsen sevinirim.eğer oradada aradığımı bulamassam kendim tamir yoluna gideceğim.sitede isim yasak değil bildiğim kadarıyla.benim hassasiyetim.hiç bir esnafın kötülenmesini istemediğim için.çünkü herkezin rızkı .kimi gerçekten emeğinin hakkını istiyor kımıde rıskını düşürdümmü affetmem mantığıyla kazanıyor her ikisinede saygı duyarım.ama çözüm sonucunda herkeze faydam olması bakımından tüm tecrubelerimi tamirane adı vermekte hiç sakınca görmeden şu iyi burası kötü derim.
eğer erhangi bir konuda yardıma hitiyaç duyarsan yazabilirsin.iyi sabahlar.

cok tesekkurler huseyın abi..
valla benım yaptırmam gereken ıslemde sızın kalorıferınız ıcın yaptıgınızın aynısı sanırım ama kendım toorpıdo ındırmem soz konusu degıl yada ındırsem bıle kompresor gıbı alet edevattan yoksunum mecburen bır yerlere ıscılık odeyıp yaptıracam...
dedıgım yer kadıkoyde acıbadem dortyolda titiz oto ergin usta...
calma cırpma huyu olmayan yapabılecekse yaparım dıyen ve layıkıyle yapan yapamayacaksada ben bunu yapamam yapsamda cok dayanmaz sen bunu degıstırt miladı dolmaz seklınde durustce konusacak bi insandır..
volkswagene yaptıgı elektrık tesısatını sanırım 12 13 senedır kullanıyoruz hemde sorunsuz olarak.. ırtıbata gecersenız yapabılecegı bır işse emınımkı layıkıyla yardımcı olacaktır..
yardıma ıhtıyac duyacagım konu lastıklerimdii elimde 225lik wranglerler vardı surtme yapar eder dıyerekten onları verıp takasla 195lık lastık aldım fakat standart halıyle 225lerıde takabılırmısım ona uzuluyorum ama bundan sonra araaca bırsey yapmadan once siteye saatlerimi vererek arastırma yapmam gerektıgınıde cok ıyı ogrendim.. hem forumları okudukca birseyler ogrenıp gerektıgı yerlerde bırseyle yazabılıyor olmamda benı mutlu edıyor.. Allah hepımıze kazasız belasız sürüşler versin

vitara satılmış cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim kısmet değilmiş demek yine bulursam yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim selamlar saygılar

Kısmet değilmiş İlker bey.Unutmayın her işte bir hayır vardır..

abi pazar günü grand oto kapalıydı göstermeden almak istemedim kısmet değilmiş ankaradan bir galeriye satılmış kopora yatırmamış olsa gidecektim pazartesi 12 de aradım sattık dediler selamlar

Tabi canım piyasaya ne araçlar düşüyor.. Her işte bir hayır var..

Ankarada Boray otomotivde araç istanbuldan telefonunu aldım aradım daha satılığa çıkarmamışlar ankara plakası yapıp satarlar vitara beni aşıyor 12000 e bıraktıkları araca 16000 istiyorlar galericilikmi yapsak ne bu konuda yardım eden herkese sonsuz teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,820
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR