ilkerland' Alıntı:ederini istemişler evet ama üst bagaj gitmiş km 150 bin olmuş cantlar gitmiş ilgilenenler baksın http://www.sahibinden.com/1998_vitara_jlx_wagon_lpg_li-13WQQaXQQ15487802WQQpXQQdisplayitem
bilmiyorum bu saatten sonra işnize yarar mı ama ben dün aracı gördüm ve göz ucuyla biraz inceledim. araba 98 model ama kaporta 80 model gibi duruyor araç 209.000 km'de fiyat 13.000 TL istiyorlar plakasını değiştirmemişler halen 34 plaka. benim tavsiyem kolay kolay alınacak bir araç değil.ilkerland' Alıntı:kilometreyi 207 bine tekrar çekmişler haberleri olmuş anlaşılan fiyatta 12900 ederi bu olsa demek
prof_facia' Alıntı:bilmiyorum bu saatten sonra işnize yarar mı ama ben dün aracı gördüm ve göz ucuyla biraz inceledim. araba 98 model ama kaporta 80 model gibi duruyor araç 209.000 km'de fiyat 13.000 TL istiyorlar plakasını değiştirmemişler halen 34 plaka. benim tavsiyem kolay kolay alınacak bir araç değil.
uzaktan bile belli oluyordu değil mi kaportasının göçtüğü ;D ;D ;DPrometheusTR' Alıntı:Evet ben de Yakup'un yanındaydım, aracı beraber inceledik. Cidden haşat durumdaydı, kapısını kapatırken bile itici bir sesi vardı.