ZJ Aks Körüğü ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,027

.com

Zirve
Yer
Ankara
Arkadaşlar

İstanbulda deplasmandayım ve benim nazlı ZJ min aks körüğünün yırtıldığını gördüm gelelim sorularıma

1- Bu aks körükleriyle Ankaraya gidebilirmiyim (muhtemelen gidebileceğimi düşünüyorum)

2- Aks körüklerini İstanbuldan alayım Ankarada kendi servisimde taktırayım diyorum Arabam Maslakta otoparkta bekliyo tercihen Maslakta nerden kimden ve kaça temin ederim

Peşin teşekkürlerimle

Etiketler
Ynt: ZJ Aks Körüğü ?..

bence körükleri ist de degiştir o şekilde ankaraya devam et derim 500km yol bu sıcakta yagsız kalan aks kafaları boşluk yapıp ank ye vardıgınızda aks ı komple kaybetme durumunuz ola bilir maslakta ulus otomatif te ünal arkadaşımız var cep nosunu veriyorum

ünal ulus otomotif maslak 0554 280 21 87 gün içi ar4asanız size yardımcı olur

Teşekkür ederim not aldım zaman bulabilirsem iletişime geçeceğim çünki şu an en büyük sorunum İstanbuldaki programımın çok yoğun olması

Birde bu aks körüğü kaça mal olur bilen varmı işçilik ve malzeme ayrı ayrı olursa daha makbule geçer

öncelikle en kısa zamanda halletmenizi dilerim,ne kadar bir fiyat ta bu işlemi yaptırdığınızı daha sonra paylaşırsanız sevinirim geçenlerde baktığım bir zj de aynı sorunun olduğunu söylemişti sahibi böylece masrafını biilirim en azından.

selam maslakdayken buyur gel bence atatürk oto sanayi sitesi 2 kısım 1056 numara 26 sokak adresim telefonlarda 0212 328 40 13 veya 0554 280 21 87

Büyük bir ihtimalle perşembe günü biraz boş zaman edinebileceğim sanırım bu arada ZJ maslakta yatıyor ama ben İstanbulu turluyorum fırsat bulursam mutlaka gelmeyi istiyorum

Necmi abi ben burayı okumadan önce Ankara' da yaptıracağınızı öğrenmiştim. UlusOtomotiv' de yaptırmakta iyi fikirdi. Hem tanışmış olurdun. Ben tanıştım Jeep festifalinde, düzgün insan.... ;)

Ama,
Arada gezenbilir oldukça, Ankara İstanbul uzak değil. Di mi Ünal...? ;) :smiley: Ne oldu Zj kepi? ;) İndi mi gemiden? ;)
:D

Körük bu gün değişti kavga bitti ;D ;D ;D

Hazır sökülmüşken baktım üst rotilin hali de nane molla onu da değiştirttim hepsine toplam malzeme ve işçilik dahil 160 lira verdim yani sağlam kazıklandım ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Körük bu gün değişti kavga bitti ;D ;D ;D

Hazır sökülmüşken baktım üst rotilin hali de nane molla onu da değiştirttim hepsine toplam malzeme ve işçilik dahil 160 lira verdim yani sağlam kazıklandım ;D ;D ;D
deli para vermişsin dostum yazık valla ;D ;D ;D, bak Land inkine 1.500 TL, cık cık cık ne ayıp

ben geçenlerde aks körüğüne 35.000 ytl verdim usta iki tip var birincisi 160 ytl ama tavsiye etmem dedi.. bende aman usta sağlam olsun üç kuruş fazla olsun ötekini tak dedim işçilik ödemedim.. sonuçta canımızı sokakta bulmuyoruz, isteyene temin ederim piyasada yok ve sınırlı sayıda özelden ulaşın ;D ;D ;D

Ben esprileri vallahi anlamadım.. Gerçek neresi, espri neresi. 160 iyi değil mi yahu? :smiley:

Parçaları özkanlardan temin ettim montaj herzamanki servisim ve bence de makul acaba mozoşistlik edip range rover mı alsam ::smiley: ;D ;D

.com' Alıntı:
Parçaları özkanlardan temin ettim montaj herzamanki servisim ve bence de makul acaba mozoşistlik edip range rover mı alsam ::smiley: ;D ;D
necmi abi biz gittikten sonra kaç saat daha sürdü rotilin işi ???
eğer mazoşistlik yapmaya karar verirsen senin ZJ'ye talibiz abi ;D

Aslında çok sürmedi 5 gibi aracın işi bitmişti ama honda geldi onun avansıyla biraz oynadık vs sonra geyik çevirdik bir de benim makinayla uğraşan ahmet vardı onu evine bırakmaya söz vermiştim onun için oyalandım ama o sırada servise gelen favorit herşeyin içine etti iftar vaktine yakın çıktım servisten

Ben mazoşistlik yapmam nasılsa kendime bir zj daha bulurum deyip size gelin ederim aracı ama sizin bütçenizi aşar malum araç epey bir orjinal siz paranızı hazırlayın sizin içinde seferber olur bakarız olmadı istanbuldan buldurur getirtiriz

.com' Alıntı:
Aslında çok sürmedi 5 gibi aracın işi bitmişti ama honda geldi onun avansıyla biraz oynadık vs sonra geyik çevirdik bir de benim makinayla uğraşan ahmet vardı onu evine bırakmaya söz vermiştim onun için oyalandım ama o sırada servise gelen favorit herşeyin içine etti iftar vaktine yakın çıktım servisten
hayırlısı olsun abi ne de olsa orası senin evin gibi olmuş artık hoş vakit geçirdiğine eminim ;)

.com' Alıntı:
Ben mazoşistlik yapmam nasılsa kendime bir zj daha bulurum deyip size gelin ederim aracı ama sizin bütçenizi aşar malum araç epey bir orjinal siz paranızı hazırlayın sizin içinde seferber olur bakarız olmadı istanbuldan buldurur getirtiriz
ben şaka yapmıştım zaten ;D ilgin için de çok teşekkürler abi eğer onur'a zj alacak olursak ilk geleceğimiz kişi sensin zaten :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR