Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

1955 Chevrolet 3100 Pick-up

Ynt: 1955 Chevrolet 3100 Pick-up resimlerden emeginizi tahmin edebiliyorum..kesinlikle mükemmel olmuş bana göre :) kazasız,belasız güle güle kullanın..

2. tuncaaayy

Kıçtan Takma Motor Arıyorum

Ynt: Kıçtan Takma Motor Arıyorum bu ilana bakabilirisiniz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35200.0;topicseen
  3. tuncaaayy

98 Grand Cherokee Arka Speakerler

Ynt: 98 Grand Cherokee Arka Speakerler biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın atladım.. bahsettigim parçacının telefonunu bulamadım.. :( gezen bilir üyesi eksperoto serkan beye bu topigin link in özel mesaj atıyorum belki yardımcı olabilir.. selamlar..

4. tuncaaayy

Arkadaşımız Orkun Baykal'ın (Jeepcj7) Doğum Günü Kutlu Olsun.

Ynt: Arkadaşımız Orkun Baykal'ın (Jeepcj7) Doğum Günü Kutlu Olsun. dogum günün kutlu olsun orkun...bitir artık şu yaratıgıda yüzünü görelim!!
  5. tuncaaayy

Hi-Jack'i (Kriko) Vinç Olarak Kullanma Tekniği

Ynt: Hi-Jack'i (Kriko) Vinç Olarak Kullanma Tekniği bana göre off road yapılan her araçta olmalı....vinç niyetine bende bir keresinde kullanmıştım...ama evin otoparkında bile çok işimi görmüşlügü vardır..

6. tuncaaayy

Gaz 69

Ynt: Gaz 69 Ne yalan söyleyeyim Cj alt yapısını daha çok yakıştırıyordum :D Ortaya güzel bir araç çıkıyor haberiniz olsun…en son takla barı takılmış hafta içide motor çalışıp kaportaya gideceğini işittim..güzel bir araç çıkıyor ortaya haberiniz olsun...gezilerimizde de görmek isterim bu aleti...

7. tuncaaayy

Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun...

Ynt: Hakan Ural (hural) ın Doğumgünü Kutlu ve Evliliğe İlk Adımı Hayırlı Olsun.. Hakan birarada bulunduk ama merhabamız olmadı...eşinle ve ömründe mutluluklar dilerim...gönüller bir ;)
  8. tuncaaayy

DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü

Ynt: DAK/SAR Denizde Gönüllü Acil Yardım Arama Kurtarma Örgütü küçük bir balıkçı teknesi sahibiydim..küçükyalıda ki balıkçı limanında komşu teknenin temiz su tankı patlamış marş motoruna kadar su çıkmış tabi arkadaşım farkında değil :) hava birden patlıyor bizimkiler limana dönmek için...
  9. tuncaaayy

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 teşekkür ederim :) istanbula bugün döndüm ve cj ye yapılan işlemlerden sonra Avrupa yakasındaki işime onunla gittim..Ve sürpriz Cj sürat de fena gezme yapıyor.sebebinide soyleyeyim.. S rotunun boyunu çok uzzatık,artikilasyon fazla olsun diye yaptıgım bu iş stebilteyi...

10. tuncaaayy

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu hayırlı yolculuklar… bu gezinizi daha sonra paylaşırsanız çok memnun olurum.Benimde yaşamak istediğim bir macera.

11. tuncaaayy

CJ Aracımda Sıcaklık Problemi

Ynt: CJ Aracımda Sıcaklık Problemi Kıbrıs ta bencede gerekli...acaba ne kadar randımanlı olacak?
  12. tuncaaayy

MB Actros

Ynt: MB Actros bilgiler için teşekkür ederim..aşık olunası bir araç :)

13. tuncaaayy

İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)

Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008) bu olayı duymuştum.büyük geçmis olsun..kötü bir tecrübe ..
  14. tuncaaayy

Motor Bloğu Çatlatmış CJ5 Alınır mı?

Ynt: Motor Bloğu Çatlatmış CJ5 Alınır mı? blogu tamir edilemese de çıkması ni bulmak zor değil...ve hesaplı bir rakama alınabilir :)
  15. tuncaaayy

Ynt: 98 Grand Cherokee Arka Speakerler şu anda tatilde ve istanbulun dışındayım..acil değil ise haftasonu dönüyorum..kartvizitligimde numarası mevcut ordan veririm..

16. tuncaaayy

Ynt: 98 Grand Cherokee Arka Speakerler master servisin alt sırasında en sagda bir çıkmacı var..onada da sorabilisin..Amerikan ve özellikle grand cherooke çıkmaları satıyor..
  17. tuncaaayy

Motor Bloğu Çatlatmış CJ5 Alınır mı?

Ynt: Motor Bloğu Çatlatmış CJ5 Alınır mı? ilk önce modeli önemli bir kriter.. motoru 3.8 mı 4.2 mı?ön fren disk mı?yoksa kampana mı?elektronik ateşlememi?yürüyen aksam ne vaziyette?kaporta ne alemde?ilk önce bu soruların cevabını iste...motor için fiyat almadan önce 3.8 mı 4.2 mı onu öğren eğer...
  18. tuncaaayy

Ynt: CJ Aracımda Sıcaklık Problemi abi ben o sıcaga alıştığım için aklıma bile gelmedi.. evet o problemin çözümü de dediğin gibi...

19. tuncaaayy

Ynt: CJ Aracımda Sıcaklık Problemi aramıza hoşgeldin! bizim araçlarda klasiktir bu sorun..tavsiyem yaz aylarında kalorifer radyatorünü motorun üstündeki giriş çıkış ı bir köprü hortum ile iptal etmen..
  20. tuncaaayy

Ah Ülkem, Vah Ülkem!

Ynt: ah ülkem vah ülkem ünal abi sensin diye düşünüyorum...Mustafa abi eger sen isen selamlar :) (ayrı ayrı Nick alsanız yahu)4 gündür kız arkadaşımın zoru ile bodrumdayım.. ne olmuş bu güzelim bodrum'a yahu şaşkınım valla,yarın kaçacağım burdan Didim'i düşünüyordum vazgeçtim...altınoluga...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri