ulusotomotiv
1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları
aslında bircok resim ve bilgi aktaracaktım ama malesef not alırken hep iyi şeyleri almakdansa bu sefer ortaya yazmak en doğrusu geldi iyi yerşer şurası alın resimler demekdense şakayı önümüze koyup göz ardı elilen yada görmek istemediklerimizi yazmayı uygun gördüm öncelikle dikiliden başlayan gezimde ilk gözme çarpan carpık yerleşim oldu bircok yerde o güzelim yeşillik yerine 2 veya 3 katlı binalar almış öncelikle sahilden gelirken gözle görülür bir bina artışı olmuş ki didim altınkuma geldiğimde ise şok oldum resmen heryer bina inşaat o güzelim sahil 2 karışa düşmüş ve turistlere davranışları ile insanların şaşkına döndüm çok uzun zaman öncede gelmişdim buralara ama bodrum kuşadası marmaris hep pas geçmişdim bu sefer aralarada gireyim dedim ama görmez olsaydın canım tatil beldesi adeta talan olmuş yeşilliği nerde ise fotografda görebiliriz
didim / altınkum artık sadece kum böümü kalmış bu arada tabiri çazi ise anutcu tabir edilen yada komisyoncu denilen bu bölgede gelen insanlara ise davranış resmen işkence haline dönşmüş yolda gece yada gündüz gezmek nerde ise imkansız hala gelmiş enize girmeye kumsalda oturmaya fırsat bulmadan 5 dk arayı bulmadan gelen gezi pazarlamacıları insana hzur vermiyo bir saniye bile hele akşamları bar disco yerlerinin önünden geen yerli yabancıların önünü kesipde nerde ise zorla içeri sokacaklar koca sahilde belli bir iki yer haricinde kapı önlerindeki artı cığırkanmı diyelim ne d ersek diyelim ne turistleri rajat bırakıyolar nede yoldan geceni kısaca sahil şeridi olmuş işkence ne rahat yrünebiliyo nede denize girilebiliyo daha sonra detaylı açıklamalarıda yazacağımki haksızlık olmasın iyi olanla kötü olan arasında tabi bu konuda herkesinde fikrini söyemesini isterim
didim / altınkum artık sadece kum böümü kalmış bu arada tabiri çazi ise anutcu tabir edilen yada komisyoncu denilen bu bölgede gelen insanlara ise davranış resmen işkence haline dönşmüş yolda gece yada gündüz gezmek nerde ise imkansız hala gelmiş enize girmeye kumsalda oturmaya fırsat bulmadan 5 dk arayı bulmadan gelen gezi pazarlamacıları insana hzur vermiyo bir saniye bile hele akşamları bar disco yerlerinin önünden geen yerli yabancıların önünü kesipde nerde ise zorla içeri sokacaklar koca sahilde belli bir iki yer haricinde kapı önlerindeki artı cığırkanmı diyelim ne d ersek diyelim ne turistleri rajat bırakıyolar nede yoldan geceni kısaca sahil şeridi olmuş işkence ne rahat yrünebiliyo nede denize girilebiliyo daha sonra detaylı açıklamalarıda yazacağımki haksızlık olmasın iyi olanla kötü olan arasında tabi bu konuda herkesinde fikrini söyemesini isterim