Ah Ülkem, Vah Ülkem!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,373

ulusotomotiv

1941 den günümüze jeep yedek parça ve aksesuarları
Yer
istanbul
Web
www.ulusoto.com
aslında bircok resim ve bilgi aktaracaktım ama malesef not alırken hep iyi şeyleri almakdansa bu sefer ortaya yazmak en doğrusu geldi iyi yerşer şurası alın resimler demekdense şakayı önümüze koyup göz ardı elilen yada görmek istemediklerimizi yazmayı uygun gördüm öncelikle dikiliden başlayan gezimde ilk gözme çarpan carpık yerleşim oldu bircok yerde o güzelim yeşillik yerine 2 veya 3 katlı binalar almış öncelikle sahilden gelirken gözle görülür bir bina artışı olmuş ki didim altınkuma geldiğimde ise şok oldum resmen heryer bina inşaat o güzelim sahil 2 karışa düşmüş ve turistlere davranışları ile insanların şaşkına döndüm çok uzun zaman öncede gelmişdim buralara ama bodrum kuşadası marmaris hep pas geçmişdim bu sefer aralarada gireyim dedim ama görmez olsaydın canım tatil beldesi adeta talan olmuş yeşilliği nerde ise fotografda görebiliriz

didim / altınkum artık sadece kum böümü kalmış bu arada tabiri çazi ise anutcu tabir edilen yada komisyoncu denilen bu bölgede gelen insanlara ise davranış resmen işkence haline dönşmüş yolda gece yada gündüz gezmek nerde ise imkansız hala gelmiş enize girmeye kumsalda oturmaya fırsat bulmadan 5 dk arayı bulmadan gelen gezi pazarlamacıları insana hzur vermiyo bir saniye bile hele akşamları bar disco yerlerinin önünden geen yerli yabancıların önünü kesipde nerde ise zorla içeri sokacaklar koca sahilde belli bir iki yer haricinde kapı önlerindeki artı cığırkanmı diyelim ne d ersek diyelim ne turistleri rajat bırakıyolar nede yoldan geceni kısaca sahil şeridi olmuş işkence ne rahat yrünebiliyo nede denize girilebiliyo daha sonra detaylı açıklamalarıda yazacağımki haksızlık olmasın iyi olanla kötü olan arasında tabi bu konuda herkesinde fikrini söyemesini isterim

Etiketler
Ynt: ah ülkem vah ülkem

ünal abi sensin diye düşünüyorum...Mustafa abi eger sen isen selamlar :smiley:
(ayrı ayrı Nick alsanız yahu)4 gündür kız arkadaşımın zoru ile bodrumdayım.. ne olmuş bu güzelim bodrum'a yahu şaşkınım valla,yarın kaçacağım burdan Didim'i düşünüyordum vazgeçtim...altınoluga geciyorum burdan :smiley:

açıkça benim görüşüm de seninle aynı devlet büyüklerimizin turizm e el atmaları lazım artık.. gidişat iyi değil malesef :(

yarın bende bodrumdayım tuncay :smiley:) daha yazacağım çok şey varda fotograf makinasını bafa gölüne bıraktım balıklar hatıra ceksin diye onra bize yollayacaklar ve eevet ben ünal bu arada :smiley:)

tuncay 2 gün kadar bende didim tarafındayım buralardan gecersen beklerim birde çok antik yer var buralarda gezmeni tavsiye ederim 0554 280 21 87 numaram bu arada ceşme marmaris bodrum hakkında daha yazılacak çok şey var kısaca s ahil kesimi hakkında sırası ile yazarız sende bende

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.