Arama sonuçlarınız

1. Gionni

Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım.

Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım. Benim genel olarak okuduğum yorumlar neticesinde gittigidiyor ve hepsiburada.com'daki ürünler pek tercih edilmiyor, o yüzden uzak durmakta fayda var sıkıntı yaşamamak için. O çanta dağcılar için o kadar büyüğüne gerek yok zaten fiyatından belli...

2. Gionni

Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım.

Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım. Fiyatlar çok makul ama kaliteye göre. Çin üretimli mallara ne derece güvenilir orası muamma. Şuan git kapalı çarşıda da bu fiyatlara bulursun ama önemli olan rahat edebilecek misin, dizaynından dolayı herhangi bir sağlık sorunu yaşatır mı, ileride...
  3. Gionni

Araçla Temmuzda Rusya-ukrayna-almanya-ıtalya

Ynt: Araçla Temmuzda Rusya-ukrayna-almanya-ıtalya Ben İtalya'ya gelirim ama 5 kuruş para vermem :D Otostopçu niyetine kabul ederseniz gelirim.

4. Gionni

Side Ölüdeniz Arası 3 Günlük Gezi Planı

Ynt: Side Ölüdeniz Arası 3 Günlük Gezi Planı Baya tecrübe edinmişsiniz sanırım, ben görmedim başlığı. Müsait olunca rotanıza bakıp yazılarınızı okurum. İyi eğlenceler.
  5. Gionni

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım Oranın ismini duymuştum internette araştırırken. Benim için biraz lüks kaçıyor, kamp yapmak istiyorum tamamiyle doğanın içinde kendi başıma yemeğimi vs sini herşeyini kendim temin edicem. Ayrıca şu sezon 50 tl imiş, ben 65 tl ye butik otelde...

6. Gionni

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım 12 Ağustos güzel bir tarih, ben gelebilirim sanırım. Yalnız günübirliklere katılmam, Ankara-İstanbul'dayım gelip gitmem biraz yorucu olur. Şöyle 1 hafta bilemedin 10 günlük bir kamp rotası çizilirse seve seve katılırım. Likya yolu süper bir...

7. Gionni

2012 Yılının En İyilerini Seçiyoruz

Ynt: 2012 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Tebrikler. Gerçekten güzel yazılar çıkmış ortaya.
  8. Gionni

Kamp Yapma Maliyeti

Ynt: Kamp Yapma Maliyeti Ucuz çadır almayın, aldırtmayın. Çünkü 40-50 liraya satılan çadırların alt kısmı için kara torba dediğimiz kanser yapan plastik kullanılıyor. Hatta ülkemizde bir ara yasaklanmıştı siyah çöp torbaları. İşte aynı materyal. Zaten alıp eve getirip kurduğunuzda odanın içini...
  9. Gionni

Tanzanya- Zanzibar

Ynt: Tanzanya- Zanzibar Lütfen yunus kamplarına gitmeyin, o kamplara para yedirmeyin, esaret altında tutulan hayvan ticaretini desteklemeyin. Yapılacak bir sürü aktivite bulabilirsiniz orada ama özellikle yunus parkları ve akvaryumlara para harcamayın rica ediyorum. Başka diyecek bir şeyim...

10. Gionni

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Mesaj çok içtendi evet, Enes hoşgeldin :)

11. Gionni

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Evet evet yalnızlık sıkıntı yaratabiliyor bazen, acaba ben niye şuan yalnızım diye düşünüyor insan bazen. Birkaç kişiyle tanışmak kaynaşmak çok iyi geliyor bunu üzerine çok iyi yapmışsın diğer kampçılarla tanışmakla. Kafa aynı kafa nasılsa hiç otak nokta olmasa bile...
  12. Gionni

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Bravo esen umarim guzel vakit gecirmissindir. Ben de suan cesme alacatidayim. yalniz degilim ama tek basina insan cok sikiliyor bazende insan yaninda kimse olmasin istiyor. yeni dunya diye bi film vardi oradaki gibi bi topa insan surati cizip onunla yollara...

13. Gionni

Çanta Seçiminde Kararsız Kaldım.

Ynt: Çanta Seçiminde Kararsız Kaldım. tabi stokta olmayınca onu otomatik yapıyorumda zaten o sitede genellikle hiç ürün olmuyor. Haber ver diyince 1 ay içerisinde getiriyorlar mı ne yapıyorlar bilmiyorum. Alıcaktım direkt Husky markalı olanı ama baktım stokta yokmuş büyük bir hüsranla valize...
  14. Gionni

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Ben katılmak isterim, plan umrumda değil, yoldaşın mantalitesi önemli yola ne için çıktığı önemli. İsterse İstanbul turu olsun önemli olan anlaşabilmek. Otostop olayı çok iyi bir fikir, ama uzun seyahatlerde tek başına çekileceğini...
  15. Gionni

Kamp Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Kamp Arkadaşı Arıyorum Ben Kaş, Fethiye civarına gitmeyi çok istiyorum ama bir türlü olmadı, özellikle Kelebekler Vadisi'nde vakit geçirmeden ölmek istemiyorum ama şuan çıkamam, Taksim Direnişi için buralarda bulunma durumundayız.

16. Gionni

Ynt: Çanta Seçiminde Kararsız Kaldım. Lowe Alpinei araştırıcam, lowe için en iyi marka diyorlar zaten. Fiyat beklediğimin üzerinde ama biraz bakayım sağa sola. Benim gözüm halen şu husky de kaldı neden bilmiyorum. Videosu da var alt kısımda bu çantayı çok sevdim. Tabi ilk defa duyuyorum husky...
  17. Gionni

Ynt: Çanta Seçiminde Kararsız Kaldım. Biraz pahalı geldi fiyatları. 200 küsür olan sorun değilde ben aklıma bu yukarıda benim yazdıklarıma fena taktım. Başka marka öneriniz var mı.
  18. Gionni

Ynt: Çanta Seçiminde Kararsız Kaldım. Kimsenin bilgisi yok mu bu çantalardan :/

19. Gionni

Merhabalar. Çanta konusunda yardıma ihtiyacım var. Epeydir inceliyorum şuan sadece 2 model üzerinde kararsız kaldım. Çanta almayı düşünüyorum, çok büyük bir şey olmayacak, boyuma ve kiloma göre ideal olması gerekiyor. Boyum 178 kilom 69. +60 litre düşünüyorum, 80 litreyi aşmaması iyi olur, çok...
  20. Gionni

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Serkan Özkan, en sondaki paylaştığınız fotoğraf nereye ait acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri