esenr' Alıntı:size şimdiden bol şans ve iyi eğlenceler
antalyadan sıkılırsanız ve kaşa gidersenız kekova ve kalkana ugramayı unutmayın ...keşke hiç dönmek zorunda kalmasaydım oradan ..
esenr' Alıntı:keske oyle bır sansım olsaydı sıze ıyı eglenceler demek yerıne suan sıze katılma planları yapıyor olurdum .ki ben mersindeyım oylede uzak yerlerde degılız ama malesef yenı döndüm.. 1 -2 ay sonra ancak tekrar cıkabılırım ..
esenr' Alıntı:çok teşekurederım.. ozaman irtibat halınde oluruz ama suan ıcın bırsey soyleyemıyorum gercekten .. kaç gunluk bı gezı dusunuyorsunuz pekı?
Gionni' Alıntı:12 Ağustos güzel bir tarih, ben gelebilirim sanırım. Yalnız günübirliklere katılmam, Ankara-İstanbul'dayım gelip gitmem biraz yorucu olur. Şöyle 1 hafta bilemedin 10 günlük bir kamp rotası çizilirse seve seve katılırım.
Likya yolu süper bir program! Yapabilirsek gidebiliriz ben varım. Aslında daha çok kabak ve kelebekler vadisinde uzun bir süre vakit geçirmeyi istiyorum, kalıcı olarak orada bir müddet konaklama, duruma göre 1 ay olur 2 ay olur. İyice bir araştırmak lazım.
serommm' Alıntı:Bende Ankara'dan geleceğim zaten günübirlik olmaz dediğiniz gibi en az 1 hafta 10 gün süper olur.
Kelebekler vadisi ve kabak koyu benimde hayalim geçen sene katrancı ve akyaka'yı gezdim ve oralarda kamp yaptım.Kelebekler vadisini tepeden gördüm ama gitmedim.Bu sene hayalim orası.
Buradanda arkadaşlar katılmak isterse süper olur bence.Sadece kamp değil tekne turu vb organizasyonlarda yapılabilir.
Gionni' Alıntı:Oranın ismini duymuştum internette araştırırken. Benim için biraz lüks kaçıyor, kamp yapmak istiyorum tamamiyle doğanın içinde kendi başıma yemeğimi vs sini herşeyini kendim temin edicem. Ayrıca şu sezon 50 tl imiş, ben 65 tl ye butik otelde kaldım geçen hafta Alaçatı'da hem de tam merkezdeydi. Yani fiyat değil tabiki önemli olan, ne için gidildiği. Bu yüzden lüks dedim, birazcık eziyet çekmek lazım, ekmek elden su gölden tatillerden sıkıldık artık
Benim asıl merak ettiğim kelebekler vadisinde bir yer var, 1-2 yıl evvel iz tv'de seyretmiştim. Genç bir bayan işletiyor, vadinin tam içinde, ulaşımı zor olan bir yerde. Orada da böyle bungalov evler var. İster konaklama ücretini ödeyip kalıyorsun istersen orada günün belli saatlerinde çalışıp (sebze, meyve toplamak, ekmek, yiyecek yapımına yardım etmek, alan temizliği, çiftlik hayvanlarının bakımı vs) ücret vermeden kalıyorsun. De adını unuttum oranın kaydetmiştim bulamıyorum, adresi falan yok elimde araştırmak lazım. Bu tarz yerleri düşünüyorum ben, oldukça keyifli, giden herkes memnun, farklı bir deneyim yani, tecrübe etmiş oluruz.