Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DeepGame1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,571

DeepGame1

Yeni Üye
Yer
İzmir
Merhaba Aranıza yeni katıldım. Oldum olası doğayı sevdim ve benim tarafımdan bir zarar görmemesi için hep özen gösterdim.

Artık neredeyse 21 oldum ve ömür boyu yapacağım faaliyetlere atacağım ilk adım için ilk ekipmanları mı almaya karar verdim bu konuda buradaki tecrübeli arkadaşlardan, abilerden ,ablalardan fikir ve yardım istiyorum

Öncelikli konumuz çanta öğrenci olduğum için fiyat beni zorlamamalı alacağım çanta minimum 3 4 günlük kamplarda 10 15 günlük turlarda kullanılacak.

İlk olarak malzemelerin tamamını temin etmeyi düşündüğüm bir İnternet sitesi var ücretsiz kargoyla ortalama 20 25 günde gönderim yapıyorlar Çin'de üretilen malzemeler bunlar.

Boy 1.82 kilo 70

http://www.aliexpress.com/item/60l-mountaineering-bag-outdoor-backpack-camping-bag-hiking-backpack-travel-bag/944301228.html

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-60L-Outdoor-Sports-Camping-Hiking-Backpack-Daypack-Shoulder-Bag-BG528/767671113.html

http://www.aliexpress.com/item/60-mountaineering-bag-hiking-bag-camping-bag-outdoor-backpack/951789931.html

http://www.aliexpress.com/item/70L-Waterproof-Internal-Frame-Climbing-backpack-Camping-Hiking-Backpack-Polyester-Rucksack-large-Size-Mountaineering-bag-1201/725972139.html

Yorumlarınızı düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Çanta Ve Diğer Ekipmanlar Hakkında Yardım.

2010 görüntülemede 0 yorum sanırım bu tip konunun çok olmasından, teşekkürler Gezenbilir.com

Kardeş, verdiğin linklere bir göz attım. Ürünlerin hala satışta olması biraz enteresan geldi. Ayrıca ürünler orijinal mi? Yoksa fiyatlar gayet iyi. NorthFace Çin' de üretim yapıyor mu bilmiyorum, ama NorthFace' in arkasında durduğu bir ürünü almaktan korkma.

Fiyatlar çok makul ama kaliteye göre. Çin üretimli mallara ne derece güvenilir orası muamma. Şuan git kapalı çarşıda da bu fiyatlara bulursun ama önemli olan rahat edebilecek misin, dizaynından dolayı herhangi bir sağlık sorunu yaşatır mı, ileride kullanışlılığı bozulur mu, dikişleri atar mı vs.

Çanta eğer diyorsan 200 liraya kadar çıkarım ben Karrimor bob cat aldım şiddetle öneririm. Zaten garantili ürünler, bir şey olsa dahi garanti süresinden faydalanabilirsin. 1 kez al çantayı ama iyisini al.

Gionni' Alıntı:
Fiyatlar çok makul ama kaliteye göre. Çin üretimli mallara ne derece güvenilir orası muamma. Şuan git kapalı çarşıda da bu fiyatlara bulursun ama önemli olan rahat edebilecek misin, dizaynından dolayı herhangi bir sağlık sorunu yaşatır mı, ileride kullanışlılığı bozulur mu, dikişleri atar mı vs.

Çanta eğer diyorsan 200 liraya kadar çıkarım ben Karrimor bob cat aldım şiddetle öneririm. Zaten garantili ürünler, bir şey olsa dahi garanti süresinden faydalanabilirsin. 1 kez al çantayı ama iyisini al.

Çantamı Türkiye'den almaya karar verdim 200 lira kotam var araştırıyorum fakat tecrübem olmadığı için kaç Lt hangi marka model almalıyım kestiremiyorum.

Örneğin bu çanta çok mu büyük ?
http://urun.gittigidiyor.com/spor/85-10-lt-outdoor-dagci-buyuk-boy-sirt-canta-86228678

sener.eren' Alıntı:
Kardeş, verdiğin linklere bir göz attım. Ürünlerin hala satışta olması biraz enteresan geldi. Ayrıca ürünler orijinal mi? Yoksa fiyatlar gayet iyi. NorthFace Çin' de üretim yapıyor mu bilmiyorum, ama NorthFace' in arkasında durduğu bir ürünü almaktan korkma.

Ürünlerin orijinalliği hakkında bir bilgim yok zaten çantamı Türkiye'den almaya karar verdim ama hangi çantayı onu bulmaya çalışıyorum.

DeepGame1' Alıntı:
2010 görüntülemede 0 yorum sanırım bu tip konunun çok olmasından, teşekkürler Gezenbilir.com

;D ;D sitenin ziyaretçi görüntüleme sayacı fazla yazıyor.Teknik bir sorun var.9 haziranda açılan bir konu 23 haziranda 4400 küsürlere gelmez ;D

Çanta; Yapacağın faaliyete göre değişir. 3-4 günlük kamp ve turlar yapacağını belirtmişsin,Bu na göre 60 lt den küçük çanta almamanı öneririm.Çantanın bel ve omuz kolonları ve boş ağırlığı önemlidir,Ucuz çantalarda bunlar göz ardı edilmiştir.İyi bir çanta için kesenin ağzını zorlayıp kaliteli markalara yönelmeni öneririm.İnternet üzerinden outdoor mağazaların da araştırmanı veya istanbulda isen çoğunluğu karaköy necetibey caddesinde bulunan bu mağazalara gidip bizzat sırtına takarak bakıp denemeni öneririm.

Benim genel olarak okuduğum yorumlar neticesinde gittigidiyor ve hepsiburada.com'daki ürünler pek tercih edilmiyor, o yüzden uzak durmakta fayda var sıkıntı yaşamamak için.

O çanta dağcılar için o kadar büyüğüne gerek yok zaten fiyatından belli ne kadar dandik olduğu. Senin alacağın çanta 60 lt civarı olabilir. Hani taş çatlasın 70 lt de, daha fazlasına gerek yok. Sana verebileceğim siteler araştırman için:

*Adrenalin outdoor
*k2 outdoor
*atlas kamp
*dagevi.com
*kutup ayısı.com
*Everest outdoor.

Google'a bu siteleri yaz linkleri çıkar, hepsi de güvenilir siteler. Ayrıca çanta alırken bizzat denemeni öneririm. Bu yüzden oturduğun şehirdeki belli başlı outdoor malzemeleri satan mağazalara gidip deneyerek alabilirsin, böylesi daha sağlıklı. Bu sitelerin hepsinin de bir mağazası var, kendi sitelerinden adreslerini bulabilirsin.

hasan110' Alıntı:
;D ;D sitenin ziyaretçi görüntüleme sayacı fazla yazıyor.Teknik bir sorun var.9 haziranda açılan bir konu 23 haziranda 4400 küsürlere gelmez ;D

Çanta; Yapacağın faaliyete göre değişir. 3-4 günlük kamp ve turlar yapacağını belirtmişsin,Bu na göre 60 lt den küçük çanta almamanı öneririm.Çantanın bel ve omuz kolonları ve boş ağırlığı önemlidir,Ucuz çantalarda bunlar göz ardı edilmiştir.İyi bir çanta için kesenin ağzını zorlayıp kaliteli markalara yönelmeni öneririm.İnternet üzerinden outdoor mağazaların da araştırmanı veya istanbulda isen çoğunluğu karaköy necetibey caddesinde bulunan bu mağazalara gidip bizzat sırtına takarak bakıp denemeni öneririm.

Sileceğe bağlanmış taksimetre gibi :smiley: Aslında İstanbulda yaşıyorum fakat üniversite için İzmirdeyim :-\ İlginiz için teşekkür ederim.

Gionni' Alıntı:
Benim genel olarak okuduğum yorumlar neticesinde gittigidiyor ve hepsiburada.com'daki ürünler pek tercih edilmiyor, o yüzden uzak durmakta fayda var sıkıntı yaşamamak için.

O çanta dağcılar için o kadar büyüğüne gerek yok zaten fiyatından belli ne kadar dandik olduğu. Senin alacağın çanta 60 lt civarı olabilir. Hani taş çatlasın 70 lt de, daha fazlasına gerek yok. Sana verebileceğim siteler araştırman için:

*Adrenalin outdoor
*k2 outdoor
*atlas kamp
*dagevi.com
*kutup ayısı.com
*Everest outdoor.

Google'a bu siteleri yaz linkleri çıkar, hepsi de güvenilir siteler. Ayrıca çanta alırken bizzat denemeni öneririm. Bu yüzden oturduğun şehirdeki belli başlı outdoor malzemeleri satan mağazalara gidip deneyerek alabilirsin, böylesi daha sağlıklı. Bu sitelerin hepsinin de bir mağazası var, kendi sitelerinden adreslerini bulabilirsin.

Önerilerinizi dikkate alıcam İzmir'de gözüme hiç çarpmadı outdoor mağazaları ,muhakkak vardır tabiki araştırmak lazım ilginiz için teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri