Arama sonuçlarınız

1. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Türkmenistan Niyazi bey bizim Güzel Ülkemizde öyle bi araca uyuşturucu kaçakçılığı yaparsak yada en iyi ihtimalle piyangodan büyük ikramiye çıkarsa bineriz herhalde :(

2. ytseden

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Oda gitti dostum oda...
  3. ytseden

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Dumrul köyün birine giden bir köprünün ağzını tutmuş ve köyüne giden yaşlıca bir amcaya demiş ki "bundan böyle kim ki bu köprüyü kullanır bana bir akçe verecek böyle biline!" Yaşlı adam sorar "oğul ismini bağışlar mısın?"Dumrul...

4. ytseden

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım hoş geldin Mert aba güzelmiş tampon çok yakışmş ayıptır sorması kime ne kadar a yaptırdın?
  5. ytseden

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Hoş geldiniz ;)

6. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Tamponun şasi bağlantı yerlerine ilave halkalar takıyoruz ;D

7. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 dahası da var
  8. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 bunlar devamı 3ncü resmin konuyla ilgisi yok ama iki dk önce doğan bir buzağıyı da eklemek istedim :)
  9. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 bide böyle deneyelim

10. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 eywallah mehmetim halletki 50 tl civata ve tornacı 50 tl de rot balans toplam 100 tl ye bitti iş.

11. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Çok teşekkür ederim sağolun
  12. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Sormayın üst salıncak civatasını kırdık eve çekici üstünde döndük :)

13. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Bir iki foto da benden olsun; Siz siz olun 100-120 km ile çukurlara girmeyin salıncak civatası kırılabiliyo :)
  14. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Ufak bi düzeltme yapayım yakıt katkısı değil yağ katkısı arkadaşlar
  15. ytseden

Ranger'a Ne Yapmalı?

Ynt: Ranger'a Ne Yapmalı? Var kardeş şaftın bağlantı yerlerinde arada dikkatli bakarsan sibob başı gibi görürsün

16. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 ama istdeğin parçayı buradan bulabilirsin http://www.otoyedekparcaburada.com iyi günler...
  17. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 ;D yok bi yanlış anlama var ben yedek parça işi ile uğraşmıyorum ;D sadece tecrübelerimi paylaşıyorum...
  18. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Erhan abi belli ki yeni resimleriniz var paylaşırsanız çok mutlu oluruz :)

19. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 dostum biraz yükseltirsen faydası olur arka makasların eğimini biraz arttır ( bi makas ustası marifetiyle ) yorsiyonlarıda makasları dengeleyecek kadar kaldır. Yapmasan da olur ama direksyon tan çevriliyken sert kasislerde sürtüyo o zaman
  20. ytseden

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 selam arkadaş aramıza hoş geldin :) sadece arazide kullanacaksan wrangler mt ler iyi diye biliyorum ben bf goodrich 31/10,5/15 AT kullanıyorum hem arazide hemde şehirde oldukça tatmin edici

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri