Ford Ranger 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 207,738
Ynt: Ford Ranger 4x4

boş ağırlık: 1765kg
istihap haddi:1110kg
azami yüklü ağırlık:2875kg
katar ağırlığı:4455kg

Etiketler

kargo alanı uzunluğu:1530mm
kargo alan genişliği:1460mm
kargo alan derinliği:457mm

comfor donanımları;
sürücü ve yolcu hava yastığı
ABS ve EBD
sis farları
uz.kum.merkezi kilit ve immıbilizer
alaşımlı jant
elektrik kumandalı ön ve arka camlar
klima
cd/mp3 player
kol dayama
elektrik kontrollu yan aynalar
yan basamaklar
krom arka rol bar

ford konusunda yardım edebileceğim birşey olur ise seve seve yardım ederim ;)

yakılaşma açısı:34 derece
yerden yükseklik:180mm
ayrılma açıcı:23 derece
maksimum yan eğim açısı: 49derece
kırılma tepe açısı: 28 derece

bacarmobil' Alıntı:
boş ağırlık: 1765kg
istihap haddi:1110kg
azami yüklü ağırlık:2875kg
yukarıda yazdıkların yanlış olmuş düzeltiyorum.

boş ağırlık:1802kg
istihab haddi:1098kg
azami yüklü ağırlık:2900kg

BAKIM;

garanti; 2 yıl veya 100.000km, 2 yıl boya, 3 yıl paslanmazlık
periodik bakım: 10.000km veya senede bir
kullanılan yağ: 5w30
VGT (değişken geometrili turboşarj' sahiptir.)
triger kayışı 100.000km bir değişir veya 5yılda bir.
ford'un Tayland daki fabrikasında üretilir.
Bosch marka enjektör sis.kullanılır.

ytseden merhaba.yedek parça işiyle uğraşıyosun sanırım.2006 rangerler le mazda lar aynı kasa.mazda ya çamurluk kabartmaları sanırım adı dodik onlardan bulabilirmiyiz ve fiyatı nedir? bide ön koruma barı ...

;D yok bi yanlış anlama var ben yedek parça işi ile uğraşmıyorum ;D sadece tecrübelerimi paylaşıyorum...

ama istdeğin parçayı buradan bulabilirsin http://www.otoyedekparcaburada.com iyi günler...

kusura bakma. ;) ayrıca site için sağol radığım bi çok şey var. tabi bide mazdaya önem verseler.ranger den bakmak zorunda kalıyoruz ???

Merhaba

Bahsettiğiiniz parça sanayi dilinde Dodik diye tabir edilen, otomotiv sektöründe ise Çamurluk Ağız Bakaliti olarak adlandırılan parçadır. Bilmelisiniz ki söz konusu parça orijinal Ford olarak Mazdaya göre daha pahalıdır.

merhaba arkadaşlar.öncelikle herkesin yeni yıllarını kutlar mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim.
ben forma yeni üye oldum.bende şubat 2009 da ford ranger kullanıcıları arasına katıldım.fakat benim aracım 4x2 ülkenin birçok yerini daha çok yoldışı güzergahkarı kullanarak gezdim tabiki 4x4 ün farkı tartışma gerektirmez ama ben hiçbir sorun yaşamadım.dere tepe yağmur çamur kar kum gezdim ama bunun yanınada da kesinlikle 4x4 kullanıcıları gibi de olmadım o araçlar farklı idealim oydu fakat anlaşamadık 0 km de bayide yoktu en az 15 bayide arattım.mejbur 4x2 aldım çok ta memnunum allah herkese nasip etsin.

2004 model ilk sahibi xlt ranger sahibiyim .kullanması çok güzel bir araç .yakıdı 0,25 civarı 150 000km yol yaptım hiç bir masrafı yok asvaltta taksi kadar rahat deyil fakat kullanması ve yüksekliğin verdiği seyri çok güzel .arkasında 180kg ilave ağırlık var .arazide lastikler araziye uygun ise abartısız çıkamayacağı yer yok denebilir.nedendir bilinmez 2.eli ucuz .benim ilk ve son 4*4 düm diyorum.

merhaba ercan48,önce herkese sağlıklı ,mutlu bir yıl diler başarı ve kazasız belasız seyirler temenni ederim.bu arada 81.00krş mal olan yakıtın fiyatınında makul seviyede olmasınıda.
arkadaşım arkada ilave 180 kg bir ağırlıktan bahsetmişsiniz,bazıları 110-120 kg koyuyormuş.ben ağırlık koymak istedim 100kg için 500TL istediler.bu ağırlık için elinizde ölçü varmı,delik yerleri belli olan.ben kum torbası koyuyorum ama hoş değil.hem sonra 180 kg çok değilmi.ölçü ve delik yerlerini bildirebilirsen sevinirim.
herkese mutlu yıllar ve kazasız belasız seyirler diliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri