Ford Ranger 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 207,738
Ynt: Ford Ranger 4x4

merhaba arkadaşlar otomatik vites ranger lerin arazi performansları hakında bilgi verebilirseniz sevinirim.
teşekkürler..

Etiketler

Merhabalar arkadaşlar,
İnternette nano fuel diye ararsanız bor esaslı yakıt katkısı hakkında bilgi bulabilirsiniz.Eğer deneyen birini tanıyan var ise bilgi alıp paylaşabilirse ne güzel.
Sadece Ford Clup Türkiye isimli formda bir arkadaş şikayetci olmuş.Bilinen başka yok gibi.
Sağlıkla kalın.

Arkadaşlar merhaba;
Ben Kıbrıstan Utkan. Benim g class mercedesim var ama garajımda modifiye ettigim bir ford ranger araç var. turbosuna ve snorkere ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz........
iyiki geziyoruz ve ögrenip biliyoruz :smiley:

arkadaşlar bugün ödemiş bozdağ a cıktım kar ve tipi vardı ama ranger herzamanki gibi beni perfonmansı ile hayrete düsürdü..istedigimden fazlasını verdi bana..kar performansı müthişti..

Görüntü395.jpg

ozaman şöle yapalım bir iki karede benden :D :D :D
yer eğribel geçidi ben geçemedim :D nedemni yol yoktu kaputun üzerinde kar vardı gömüldüm kaldım öle kar vardıki tekerlerin altında 30 cm kar var onlarında resimleri vardı yanlız bizim yeğen canına okumuş resimlerin :( neyse bunlardanda görünüyo yolun durumu

Fotoğraf-0545.jpg

Fotoğraf-0563.jpg

Fotoğraf-0564.jpg

Fotoğraf-0562.jpg

Merhabalar arkadaşlar,
Ayasuluk arkadaşımız İzmir,Ödemiş,Bozdağ'a çıktığını söylemiş.Keşke fotoğraf çekerken veya çektiriken fotoğrafcı biraz dikkat etsede arkadaki otomobilleri sanırım Ford fokus ve fiesta ları kadraja almasaydı.Neyse onlarda Ford.Bende anı yere ve dağın dibindeki göle 1992 yılında gitmiştim.Ozamanki aracım 81 model Ford Tahanus 1.3 bir makine idi.Çıkanlar bilir 40 çeşmede buz başlıyordu.Manzara seyredip Gölcüğe indim sonra AA tepesinde eşsiz manzarada mangal yakıp kanat (o yıllarda kanat pek satılmazdı tavukçiftliği ve kesimhanesi olan bir abimiz gidecek oldumuzu bildiğiiçin kocaman bir poşet vermişti sağolsun) sucuk keyfi yapmıştık.Sucuklarda kasaptan sipariş edilmiş özel yapımdılar.Benim olduğum yerde kasaplara sipariş verip sucuk yaptırılabiliyordu.
Gezi ailece olduğundan bul bol yayık ayranı yaptık içtik.Nasılmı yaptık,3-3,5 kglık bir pet şişeye kendi yaptığımız yoğurdu doldurup birazda su koyup çalkaladık işte yayık ayranı.Şiddetle tavsiye ederim.
Vaybe göl öyle donmuştuki üzerinde yürüdük hanımla dans bile yaptık.Ne güzel günlerdi.
Sağlıkla kalın.

Bir iki foto da benden olsun;
Resim%20018.jpg
Resim%20011.jpg

Resim%20025.jpg

http://file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/av/06.02.10/Resim%20028[img]
[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/av/balaban%20karlı%20cumts-%E7rşb/DSC00048.JPG
100_0786.jpg

100_0782.jpg

100_0785.jpg

100_0784.jpg

Siz siz olun 100-120 km ile çukurlara girmeyin salıncak civatası kırılabiliyo :smiley:

niyazi kardeş gönderdiğim fotoda söyledigin araçların hepsinde zincir vardı ve zirvenin 500 metre kadar aşagısında cekildi o foto.
şiddetli bir tipi vardı ogün zirvede ve ben o zirveye cok rahatlıkla cıktım zincir olmadan,rangerin performansındanda oldukca memnun kaldım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri