Ford Ranger 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 207,738

Etiketler
Ynt: Ford Ranger 4x4

.

Görüntü286.jpg

olgun oksuz' Alıntı:
fort ranger bu suda şanzuman ve defransiyelleri suyla dolar böyle sularda defanderle ancak gidebilirsin

Olgun kardeş pekde adına yakışmayan bi kelam etmişin bi atasözü var "biliyosan söyle alim sansınsınlar bilmiyosan sus adam desinler" diye :smiley: adam desinler kardeş

olgun oksuz' Alıntı:
arkadaş diyorki ben fort rangerle 1 metre karda çıktım diyor bu araba ünümok mu oldu şimdi
olgun kardeşim rangerle bir metre karda gider senin arkadaşın gel istersen bende gezdiriyim seni ama önlere zincir takman lazım yoksa önüne kar yığdıkça gömülür kalırsın ne arabası olursa olsun aynıdır sen ünimog u kara saplanmış gördünmü hiç ünimogtan inince göğüs izasına kara kadar gömüldünmü ünimog bile zincirle gider bir metre karda ytseden kardeşim güzel sölemiş kulak ver bence sölediğine

olgun oksuz' Alıntı:
arkadaş diyorki ben fort rangerle 1 metre karda çıktım diyor bu araba ünümok mu oldu şimdi
arkadaşlar rangerler arazi şartları için mükemmel denilebilecek yetiye sahiptir eğer zincir ve lastik probleminiz yoksa ve arkaya yeterli ağırlığı koyduysanız 1 mt kar bir problem yaratmıyor ben sivas ın dağlarında bizzat tecrübe ettim.

general lee' Alıntı:
denemedim bizzat kendim yaptım idda da ediyorum aksini düşünen varsa buyursun
arkadaşlar bende 2006 thunder var ağır arazi kullanımı için tavsiye edeceğiniz bir lastik var mı

selam arkadaş aramıza hoş geldin :smiley: sadece arazide kullanacaksan wrangler mt ler iyi diye biliyorum ben bf goodrich 31/10,5/15 AT kullanıyorum hem arazide hemde şehirde oldukça tatmin edici

ytseden' Alıntı:
selam arkadaş aramıza hoş geldin :smiley: sadece arazide kullanacaksan wrangler mt ler iyi diye biliyorum ben bf goodrich 31/10,5/15 AT kullanıyorum hem arazide hemde şehirde oldukça tatmin edici
çok teşekkür ederim hemen tavsiyeni değerlendirip araştırmaya başlıyorum :smiley:
bu arada ranger kullanıcıları olarak bir etkinlik gerçekleştirsek diyorum defendercileri kıskanıyorum hani...

ytseden' Alıntı:
bu lastikleri taktığımız zaman aracı yükseltmemiz veya herhangi bir değişiklik yapmamız gerekiyor mu yoksa aracın standartlarına uygunmu?

dostum biraz yükseltirsen faydası olur arka makasların eğimini biraz arttır ( bi makas ustası marifetiyle ) yorsiyonlarıda makasları dengeleyecek kadar kaldır. Yapmasan da olur ama direksyon tan çevriliyken sert kasislerde sürtüyo o zaman

erhanranger' Alıntı:
Sharkhunter ortalama 15lt yakıyor .Bu lastikleri taktiktan sonra yükseltme kiti yatakmadım fakat aracı takozlarla yükseltim. kit varmı yok mu bilmiyorum. bu arada bu araçta satılık .sahibinden com'da ilanı var.aracımın gezenbilir gurubunda kalması bence güzel olur .
Erhan abi benim rangeri yükseltmek için ne yapmamı tavsiye edersin arazide sıkıntı çıkarıyor altı. yükseltme kiti yeterl olur mu sadece ve nerden bulabilirim.?

Arkadaşım aramıza hoş geldin.Aracını fazla yükseltmeni tavsıye etmem. Bir çok sorunu yanında

getiriyor.Lastiklerini değiştir yeter bence arkadaşımın dediği gibi önden trsuyonları yükseltmen gerekir.

bana sorarsan makasları elletme...

H/R 4X2 2500cc
143ps/3500dd
330nm/1800dd
5 ileri düz veya 5 ileri a/t
diferansiyel oranı 3.1416
yakıt s.içi:10.3/12.4 a.t.
ş.dışı 7.1/9.0 a.t.
ortalama8.3/10.4 a.t
depo 70lt
lastikler: 245/70/r 16
süspansiyon ön: çift salımcaklı,burkulma çubuklu
arka:yarıeliptik yaprak makaslı sabit aks
fren ön:hava kanallı disk
arka:eek:tomatik ayarlı kampana
sudan geçme yüksekliği:40cm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri