Ford Ranger 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 207,738
Ynt: Ford Ranger 4x4

Ayasuluk kardeş,
Bilgilendirmen için teşekkür ederim.Şaka bir yana Bozdağ gerçekten güzel.Gitttiğimde 40 çeşme veya 40lar çeşmesinin boruları buz tutmuştu,buzlar nerdeyse dibe kadar inmişti.iki makara fotoğraf çektim gelgörki beceriksizin birinin eline geçince sanki sabotaj yapargibi iki makarayıda yaktı.Anı olarak kaldı belkide böylesi daha güzel fakat ilk fırsatta tekrar görmek istediğim yerler arasında.Ben Salili tarafından çıkıp diğer taraftan inmiştim.Güzel arkadaşlıklar ve güzel günlerdi.
Sağlıkla kalın.

Etiketler

ytseden' Alıntı:
Sormayın üst salıncak civatasını kırdık eve çekici üstünde döndük :smiley:

Abicim çoookk geçmiş olsun tablalarda (salıncak) sıkıntı yoktur inşaallah çünkü çok pahalı nede olsa mal canın yongası serviste yaptırırsan fiyat yüksek olur (bilginize)

eywallah mehmetim halletki 50 tl civata ve tornacı 50 tl de rot balans toplam 100 tl ye bitti iş.

bide böyle deneyelim

100_0782_640x480.jpg

100_0783_640x480.jpg

100_0785_640x480.jpg

100_0791_640x480.jpg

Resim 002_640x480.jpg

bunlar devamı 3ncü resmin konuyla ilgisi yok ama iki dk önce doğan bir buzağıyı da eklemek istedim :smiley:

Resim 018_640x480.jpg

Resim 026_640x480.jpg

Resim 005_640x480.jpg

Merhaba arkadaşlar,
Arayı bayabi açmışız.Ben derdime çare arıyorum,bakalım kim yardımcı olabilir?
Sele koymak için tavanda delik filan gerekirmi yoksa kapı aralarındanmı bağlanır,veya kapalı kabin bu seleyi taşırmı sanırım kabinlerin içinde profil var.
Birde arka tampon ve tampona 2 adet 20 litrelik çelik yakıt tankı koymak istiyorum tabi sağa sola açılıp kapak açılmasına engel olmayacak.Bunu uygun fiyata İstanbul Anadolu yakası Kartal-Maltepe yakınlarında nerede yaptırabilirim.Bilen varmı.
Sağlıkla kalın.

Arkadaşlar ,2001 Ford RAnger için diferansiyel kilit olanakları nelerdir.%100 kilitleyen isteğe bağlı çeşitler var mıdıır?
Ayrıca vinç için güzel tamponları nereden bulabilirz?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

vallaha ben 2004 mazda 4x4 ümü satıp 2003 mıusibishi magnum 4x4 aldım.yok mazda çok yakar yok ford çok yakar diyorlar ama inanın alakası yok.magnum rangerden de mazdadan da çok yakıyor.tabi diyer aksamlarına şimdilik bişey diyemem ama yakıtta kesinlikle mıtsubishi fazla yakıyor..

[ATTACH=full]113323[/ATTACH]

[ATTACH=full]113324[/ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN5354.jpg
    DSCN5354.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 525
  • big_206882559dr.jpg
    big_206882559dr.jpg
    67.9 KB · Görüntüleme: 461

hilüxcü osi' Alıntı:
vallaha ben 2004 mazda 4x4 ümü satıp 2003 mıusibishi magnum 4x4 aldım.yok mazda çok yakar yok ford çok yakar diyorlar ama inanın alakası yok.magnum rangerden de mazdadan da çok yakıyor.tabi diyer aksamlarına şimdilik bişey diyemem ama yakıtta kesinlikle mıtsubishi fazla yakıyor..

hayırlı olsun allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin

çok teşekür ederim.çok saolun.

tüm iyi dilekleriniz herkes için geçerli olur inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri