Ford Ranger 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 207,738
Ynt: Ford Ranger 4x4

ATTACH]

Ekli dosyalar

• DSCN5045.jpg
    DSCN5045.jpg
    72.7 KB · Görüntüleme: 358

Etiketler

merhabalar arkadaşlar.bugün bor madeninden yapılmış bir yakıt katkısı haberi okudum.yakıttan yüzde elli tasarruf sağlarmış.kullanan varmı.ben bulunca kulanmayı düşünüyorum.kullanan arkadaş var ise yazarsa sevinirim.<<nnt nanoteknoloji aş>>isimli şirket.galiba istanbul florya tarafındaymış.
sağlıkla kalın

2010; Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara...
Sağlık ve huzur dolu seneler...

arkadaşlar herkese merhaba..

piyasada bulunan borpower ürünlerinden kullanan var mı ? rangerde kullanmayı düşünüyorumda tavsiye edermisiniz..motora bir zararı olmadıgı ve oldukca da faydası oldugu söyleniyor..

öncelikle herkese merhabalar herkesin, tüm ranger'cıların yeni yılını kutlarım yeni gelen zamlarda hayırlı olsun özellikle mazot zammı :smiley:

bizim araçlar zaten az yakıyodu şimdi iyce az yakar artık ;D

olmadı 4x4 bi dizel taksi alacaz ;)

hilüxcü osi' Alıntı:
bizim araçlar zaten az yakıyodu şimdi iyce az yakar artık ;D

olmadı 4x4 bi dizel taksi alacaz ;)
konuyu değerlendirmek lazım vergilerde arttı diye duydum ama bakmadım ne kadar oldu bıktırmaya çalışıyolar başka bişey değil :mad:

Arabanın arka kasası sökülüyor kasa ile arka şase arasına arka amüsütörlerim yanda bulunan 5-10 cm civarındaki boşuğa (sağda ve solda) iki şase arası epeyce kalın olmak şartıyla döküm demir konuyor.budemirle şase arasına lastık sıkıştırılıyor(ses yapmasın) tekrar arka kasa yerine takılıyor.Arka tekerin üzerinden şaseye bakarsan boşluğu görürsün.Dişarıdan hiç belli olmuyor.Selamlar

yakıt katkısı olsa yakıta faydası olma olasılığı var ama ;;;;;;

yağ katkısı nasıl olurda yakıta katkı sağlar anlamadım doğrusu.mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır ama.acaba motorun içindeki ekipmanların çalışmasınımı kolaylaştırıyor.

arkadaşlar bu katkı yakıt katkısı ayrıca yağ katkısı var.
gazete haberine göre;İstanbul-Edirne arası kullanılan araç marcedes katkısız 24 litre yakıt,katkılı 12 litre.
Bu gazete haberi.İsterseniz nanı teknoloji ürünleri,bor esaslı yakıt katkısı diye bir bakın yağ mı? yakıtmı? benzin dızel fark yokmuş.

ytseden,sayın arkadaşım doğru aynı firmanın ve daha birçoklarının bor esaslı yağ katkıları var doğru.
benim dediğim yakıt için yani yakıt katkısı.yazılana göre <<sürücülere müjde bütün bildiğiniz tasarruf şekillerini unutun>> diye başlık atmışlar.
okudum.okuduğumu iyi anlarım.dinledem belki yanlış anlarım.
bunun yanında şehirler arası çalışan bir otobüs firmasının bu katkıyı kullandığını duymuştum.ofirmada bir dostumunda birkaç otobüsü var.yakıtı kendilerine ait yerden alıyorlar ve sırgibi sakladıkları bu katkıyı kullanıyorlar.
sağlıkla kalın.

herkesi bilmem ama bizim arabalara bu sır gibi saklanan katkıdan şart :eek: :eek: :eek:

olmadı dediğim gibi bi dizel 4x4 taksi idare edecez artık 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri