Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar arkadaşlar.bugün bor madeninden yapılmış bir yakıt katkısı haberi okudum.yakıttan yüzde elli tasarruf sağlarmış.kullanan varmı.ben bulunca kulanmayı düşünüyorum.kullanan arkadaş var ise yazarsa sevinirim.<<nnt nanoteknoloji aş>>isimli şirket.galiba istanbul florya tarafındaymış.
sağlıkla kalın
2010; Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara...
Sağlık ve huzur dolu seneler...
piyasada bulunan borpower ürünlerinden kullanan var mı ? rangerde kullanmayı düşünüyorumda tavsiye edermisiniz..motora bir zararı olmadıgı ve oldukca da faydası oldugu söyleniyor..
Arabanın arka kasası sökülüyor kasa ile arka şase arasına arka amüsütörlerim yanda bulunan 5-10 cm civarındaki boşuğa (sağda ve solda) iki şase arası epeyce kalın olmak şartıyla döküm demir konuyor.budemirle şase arasına lastık sıkıştırılıyor(ses yapmasın) tekrar arka kasa yerine takılıyor.Arka tekerin üzerinden şaseye bakarsan boşluğu görürsün.Dişarıdan hiç belli olmuyor.Selamlar
yakıt katkısı olsa yakıta faydası olma olasılığı var ama ;;;;;;
yağ katkısı nasıl olurda yakıta katkı sağlar anlamadım doğrusu.mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır ama.acaba motorun içindeki ekipmanların çalışmasınımı kolaylaştırıyor.
arkadaşlar bu katkı yakıt katkısı ayrıca yağ katkısı var.
gazete haberine göre;İstanbul-Edirne arası kullanılan araç marcedes katkısız 24 litre yakıt,katkılı 12 litre.
Bu gazete haberi.İsterseniz nanı teknoloji ürünleri,bor esaslı yakıt katkısı diye bir bakın yağ mı? yakıtmı? benzin dızel fark yokmuş.
ytseden,sayın arkadaşım doğru aynı firmanın ve daha birçoklarının bor esaslı yağ katkıları var doğru.
benim dediğim yakıt için yani yakıt katkısı.yazılana göre <<sürücülere müjde bütün bildiğiniz tasarruf şekillerini unutun>> diye başlık atmışlar.
okudum.okuduğumu iyi anlarım.dinledem belki yanlış anlarım.
bunun yanında şehirler arası çalışan bir otobüs firmasının bu katkıyı kullandığını duymuştum.ofirmada bir dostumunda birkaç otobüsü var.yakıtı kendilerine ait yerden alıyorlar ve sırgibi sakladıkları bu katkıyı kullanıyorlar.
sağlıkla kalın.