Arama sonuçlarınız

1. vosdost

Çekme Halatı Tavsiyesi

Ynt: Çekme Halatı Tavsiyesi 3 tonluk sarı sapanların araç çekerken koptuğunu görmedim. Genelde 1-6 güvenlik seviyeleri vardır. Yani fabrika çıkışı 3 tonluk halat 18 tonluk yükte kopar. Profesyonel olarak yük kaldırmada kullanıldığı için güvenlik seviyeleri gerçektir. Hata kabul etmez. Bu...

2. vosdost

Çekme Halatı Tavsiyesi

Ynt: Çekme Halatı Tavsiyesi selamlar; araçta çekme halatı olarak kullanacaksanız kaldırma ekipmanları satan yerlerden polyester sapan alabilirsiniz. ( strap derseniz anlamazlar ) Renklerine göre tonajlandırılmıştır. sarı renkli yani 3 tonluk bir sapanı arazi şartlarında daha koparabilen...
  3. vosdost

Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan

Ynt: Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan Çeken araç ne olursa olsun bildiğim kadarıyla 50-60 kg standart olmalı. Sert amortisör ağırlık dengesinde bir değişiklik yapmaz. Aracın çeki topuzuna binen yük aracın ağırlık dengesini arkaya kaydıracak ve ön dingildeki yükü azaltacaktır...

4. vosdost

Bir Şase İle Başlayıp Defender Toplamak

Ynt: Bir Şase İle Başlayıp Defender Toplamak Düşüncelerim; Bir aracın tüm parçalarını tek tek almaya kalktığınızda aracın fiyatının en az 5 katına mal edersiniz. Bu nedenle sadece şase aramak yerine toplanmaya müsait ruhsatlı, çekme belgeli, veya kamu çıkış faturalı bir araç almalısınız. Bu...
  5. vosdost

Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan

Ynt: Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan güzel fikir; görsellikte çok güzel olacaktır ancak karavan, römork veya buna benzer latıstıklı araçları araç ile çekerken, çeken aracın çeki topuzuna 50-60 kg lık bir yük binmelidir. Burnu kesik bir vosvostan yapacağınız remorkta cekı okuna...

6. vosdost

03.05.2014 Çiğli Sasalı Ovasında Çamur Banyosu Etkinliği...

Ynt: 03.05.2014 Çiğli Sasalı Ovasında Çamur Banyosu Etkinliği... Son Dakika: Gezi pazar gününe ertelenmiştir.

7. vosdost

03.05.2014 Çiğli Sasalı Ovasında Çamur Banyosu Etkinliği...

Ynt: 03.05.2014 Çiğli Sasalı Ovasında Çamur Banyosu Etkinliği... geçen hafta çamur güzeldi, bu hafta yağan yağmur ile çok daha güzel olacaktır. Araçlarda çamur için gerekli ekipmanın olmasını tavsiye ediyorum. :) :)
  8. vosdost

Telsiz Tavsiyesi.

Ynt: Telsiz Tavsiyesi. Telsız yerine bas konuş özellikli cep telefonu kullanmanız ıyı olacak gibi.
  9. vosdost

1974 Dodge Ram Araç Hakkında Bilgi

Ynt: 1974 Dodge Ram Araç Hakkında Bilgi ilandaki araç Dodge ram değil Dodge 100s dir. Dodge 100 olarak araştırışsanız gerekli bol miktarda bilgiye ulaşabilirsiniz. Üzerindeki perkins motorun sağlamlığını bilmem ancak genel olarak perkins motorları çok sağlamdır.

10. vosdost

defender arazi şanzıman aranıyor

Ynt: Defender Arazi Şanzıman Aranıyor Ne yzacağımı bilmiyorum, konu başlığı Rahmetli Bülent abi tarafında 3 yıl önce açılmış. :( :( :( :(

11. vosdost

2008 Mitsubishi Pajero Yokuşta Geri Kaçırırmı.

Ynt: 2008 Mitsubishi Pajero Yokuşta Geri Kaçırırmı. Vastost = Vosdost Tam olarak yılını bilmiyorum ancak 2011 ve sonrası 3.2 did lerde şanzıman yağının çok zor koşullarda ( Dakar veya ağır off road ) ancak 100 bin km de bir değiştirildiğini yetkili servisten öğrendim. Yağ değişiminde...
  12. vosdost

Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Hazır yapılmış olarak alacağınız kapağı da kapakçıya kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum.

13. vosdost

Ynt: 2008 Mitsubishi Pajero Yokuşta Geri Kaçırırmı. Şanzımanda 1- vites yükselme ve düşüşlerde sorun yoksa 2- d-p-r geçişlerinde sorun yoksa yağın değişim km sinin aşırı geçmemişse Mitsubishi otomatiğinde sorun yaşamazsınız. Bende 2011 var şanzıman yağı değişmiyormuş. Türkiye dışındayım...
  14. vosdost

Ynt: 2008 Mitsubishi Pajero Yokuşta Geri Kaçırırmı. Otomatik şanzımanda türbin rölantide bir kısım gücü şanzımana iletir ve düz yolda düşük hızda hareket etmesine sebep olur. Ancak bu güç rampalarda yeterli olmaz ve rampada geri kaçması normaldir. ( 3.2 did lerde yokuş kalkış destek sistemi...
  15. vosdost

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Ust kapağın çatlak olduğu nasıl anlaşıldı?

16. vosdost

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! çok teşekkürler ancak bu sertifikanın verilmesine ilişkin bir uygulama ile ne zaman karşılaşacağız beklemek lazım :)
  17. vosdost

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var bir tane feda edeceğiniz radyatör kapağı veya yedek su deposu kapağı var ise, kapağı delin, üzerine bir tane lastik sibobu bağlayın, ( bu montaj kapağın plastik veya metal olmasına göre değişik şekilde yapılır ) standart pompa ile hava basın. 20 dak kadar...
  18. vosdost

Defender Vites Sorunu

Ynt: Defender Vites Sorunu 1vites sorunu bence sekromeç değil. Sekromeç ne kadar bozuk olursa olsun vitesten atmaya sebep olmaz. 1 vites dişlisi, karşılığı veya ayı bozuktur. 3 ten 2 ye çırtlama sekrmeçten kaynaklanır. Land ın parçaları diğer araçlara göre çok ucuzdur. Yeterki alacağınız adresi...

19. vosdost

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Ekleme yapmam gerekiyor; contanın zarar gördüğü yere göre basınç azalıyorsa suyu egzoza da verebilir. Bunu gözle göremezsiniz. Bu test en iyi yöntemdir.
  20. vosdost

Defender Vites Sorunu

Ynt: Defender Vites Sorunu Baskı ayırmasa 2. vitese de zor geçer

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak