Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadir çevik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,408
Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var

Ben aracın üçüncü sahibiyim. İkinci sahibini tanıyorum. Kendisine sordum ve kapak açtırmadığını söyledi. İlk sahibi açtırmış olmalı. Kapak contası yan sanayi çıktı. Şans işte o kadar da araştırdım, baktırdım. Olacağı varmış. Şimdi akıllı davranıp düzgün bir işlem yaptırmam lazım.
Kapak, kapak contası işçilik vs. bana epey bir paraya mal olacak. Sineye çekeceğiz ama sonunda rahat binmeliyim. Satmayı asla düşünmüyorum. Kullanması zevkli bir araç.

Etiketler

kadir çevik' Alıntı:
Oğuz bey Suziki aksiyon otodan Murat usta dolu kapağı 1500 tl ye verebileceğini söyledi. Ne dersiniz bu uygun mudur?
rakamı ..piyasasını vs bilemem..ne desem yalan olur..

onun elindeki parca dandik olmaz derim..sadece ..çinlisini,tayvanlısını 1 metreden tanır ..dandikse dükkana sokmaz..ama siz yada bana orjinal diye verilse kuçaklayıp takmaya gideriz..

calıştığınız yer parca bulma konusunda yardımcı olmuyormu..? siz bu parcayı hayatınızda 1 kere alıçaksınız onların 100lerçe almışlığı vardır..sizden iyi bilmeleri lazım.. :smiley:

Oğuz bey ilginize tekrar teşekkür ederim. Çok incesiniz.
Murat ustayla konuştum tekrar. O bulup bana gönderecek. Ben de gönül rahatlığı ile taktıracağım. Burada Ankara'da yetkili servis orijinal conta kullanarak takacak. Murat usta da kendisi bakıp güvendiği bir kapağı dolu olarak bana gönderecek. Murat ustadan haber beklemekteyim.
Ben aracı kullanmak üzere aldım. Satmak falan istemiyorum. Her şeyini yaptım, su hortumları, kayışları, yağları ne gerekiyorsa. Motor silindir kapağı varmış sırada. Onu da yapıp binmeye devam. Öyle dökük bir biçimde yapıp birine satmam, yapamam. İlk arabamı kayıt defteriyle beraber sattım. Alan adam şaşırdı. Doksan model bir citroen bx bu kadar bakımlı nasıl olur demişti. Ben o arabayla 150000 km yaptım. Yani kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmayı içime sindiremem. Böyle gördük, böyle yaşayacağız.

Teşekkürler yeniden...

bazı şeylerin altını çizeyim..... ;)

sizin kapaktaki mevcut siboblar hararet gördüğünden ve lpg de varsa kavrulmuş çıkar güvenilmez..

alıçagınız dolu kapagı contayı yerleştirip cuk diyem takmak da var.. ;)

bu işlerde paleti şnorkeli gözlüğü takıp derinlere inmek gerekli.. ::smiley:

bulacagınız kapak en yeni 2002<>2003 model arac yada daha eski bir araca ait olacak .. ;) 10 yaşındaki arac normali yıllk km. 20 bin desek 200 bindedir.. az gezen bi tip olsa şöferi.. ;) gene 100 bin üstü ve 10 yaş üstü alacak.. ;)

sibob yatakları kayıd derler..,,,,sibob yuvaları ,agzı de deniyor sibobun kapakta oturdugu yer..,,,siboblar ın kendisi aşınmış cıkma ihtimali var..? bu nedir sıkıstırmayı az yapabilir cekiş kaybı +yürümeyen arac demek.. ;)

sibob lastiği saglamsa bile sene olarak ihtiyar mantıken..buda yag eksiltmeye sebeb verir..

sgp ambalajında orjinal sibob lastiği öneririm..

kolay gelsin benden bu kadar.. :smiley:

Aksiyon otodan Murat ustaya teslim ettik kendimizi. Yarın ben yine bu söylediklerinizi kendisine aktarırım. Açmışken sıfır sibop lastiği takıp yapmak daha mantıklı. Söylediğiniz gibi dolu kapak hazır halde gelecek ve contayla tak diye oturtulacak...

teşekkürler...

kadir çevik' Alıntı:
Aksiyon otodan Murat ustaya teslim ettik kendimizi. Yarın ben yine bu söylediklerinizi kendisine aktarırım. Açmışken sıfır sibop lastiği takıp yapmak daha mantıklı. Söylediğiniz gibi dolu kapak hazır halde gelecek ve contayla tak diye oturtulacak...

teşekkürler...

Hazır yapılmış olarak alacağınız kapağı da kapakçıya kontrol ettirmenizi tavsiye ediyorum.

Öncelikle vakit ayırıp deneyimlerini paylaşan her kese çok teşekkür ederim. Motor silindir kapağının çatlak olmasından dolayı değiştirildi.
Suziki Aksiyon Servisten Murat ustayı bu vesile ile anmakta yarar var. Öyle bir kapak hazırlayıp gönderdi ki Ankara'da serviste her kes hayran kaldı. Murat usta yüksek düzeyde övgü aldı.

Şöyle söylemek lazım: İşini iyi bilen ve yapan bir ustanın olması suziki kullananlar açısından çok önemli. Kendisine bir kez daha buradan da teşekkür etmek isterim.

Sorun çözüldü ve araç normale döndü.

Merhaba, ben Bay Leonardo Sanchez, yaşam süresi fırsat kredi veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. Eğer borçlarını temizlemek için acil kredi ihtiyacınız veya işinizi geliştirmek için bir sermaye kredi gerekiyor mu? Eğer bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiş? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor? Burada geçmişte tüm finansal sorunlar için çünkü artık bak. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için mali yardım ihtiyacı olan bireyler, para ödünç. Ben güvenilir ve yararlanıcı yardımda ve size bir kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Yani e-posta ile bize bugün: (sanchezloanfirm@gmail.com)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri