Arama sonuçlarınız

1. ercanaslan

Defender merkezi kilit ?

Ynt: Defender merkezi kilit ? Cam kaldırma sistemi açma kolu iptal edilerek şahin cam motoru ile yapılabiliyor. Kapı tutamağınıda üzerinde düğmesi olan bir şahin iç kapı koluda monte edilebilir. Birde cam kaldırma modulu bağlandığında kumandadan kapıları kilitleyincede camlarınıda kaldırır. Ben...

2. ercanaslan

Defender merkezi kilit ?

Ynt: Defender merkezi kilit ? Oğuzhan hocam benimde niyetim var. Çok iyi bir elektrikçim var kardeşim gibi. Malzemeyi alıp gidip ona yaptırabiliriz. Yeri cerrahpaşada.
  3. ercanaslan

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir Hahha iyiymiş

4. ercanaslan

Cj-5 Alıyorum..

Ynt: Cj-5 Alıyorum.. Şu anki şartlarda bir cj5-6-7-8 için 6000 liraya alacağı araca 10000 lira harcayarak güzel bir araca ulaşmak imkansız gibi.
  5. ercanaslan

Cj-5 Alıyorum..

Ynt: Cj-5 Alıyorum.. Bizler orjinal derken koleksiyonluk olsun diye söylemiyoruz. Orjinal olmazsa başka arçtan uydurma olur sanayiden çıkamazsın. 6000 lira bütçen olsuğuna göre sanayiye gidecek pek paranda olmayacak.paran olsada 2 gün sonra yine bir arıza. Bitmeyecek. Bu yüzden orjinal olmalı...

6. ercanaslan

Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman

Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman Yok abi bende aynı fikirde olduğumu belirteyim dedim :)

7. ercanaslan

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Abi allah kolaylık versin
  8. ercanaslan

Araç Üstü Çadır Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: Araç Üstü Çadır Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Teşekkürler güzel anlatım olmuş
  9. ercanaslan

Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman

Ynt: Cj 8'e V8 Cheroke Motor Ve Otomatik Şanzuman Bu durum aslında o bahsettiğiniz durumdan farklı. İşinin ehli bir usta yaptıysa olmaması için bi neden yok. Fakat genelde uydurma oluyor. Şöyleki uzun zamandır şöyle bir projem vardı; (ateş böceğini alana kadar) Çekişi iyi az sesli dizel önler...

10. ercanaslan

Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ?

Ynt: Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ? Örnek hangi modelden hangi şanzıman çıkar difransiyeller neler ayna mahruti nedir dişli oranları nedir. Hangi tip motorlar ojinaldir. Kaporta tipleri kaç tanedir nedir. Hangi kaportda hangi yürür aksam olmalıdır gibi

11. ercanaslan

Ynt: Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ? Cj almadan önce en önemli şey cj leri tümüyle iyi tanımaktır. Yılların mekanik ustası eğer cjleri tanımıyorsa size gayet iyi yada bu hurda alınmaz diyebilir. İyi dediği melez bir araç da çıkabilir ( her parça başka bir araçtan uydurma) kötü dediğide...
  12. ercanaslan

Ynt: Cj-5 Alırken Kimden Yardım Alabiliriz ? Forumu pek ibcelemediniz sanırm. Almadan cj bölümünü iyice okuyun mutlak

13. ercanaslan

Bahçeşehir

Ynt: Bahçeşehir İyiymiş :)
  14. ercanaslan

L200 Vinç Montajı İçin Usta

Ynt: L200 Vinç Montajı İçin Usta Ustayla görüşmedim ama roll barımu yapan ustaya yönlendirebilirim size uzak gelmezse. Yeri silivride, uygun fiyat verecektir.
  15. ercanaslan

Satılık Süper Modifiyeli Atv

Ynt: Satılık Süper Modifiyeli Atv Facebook adresiniz nedir

16. ercanaslan

Cj8 Arka Koltuk 2 Li Yapacağım Tavsiye..

Ynt: Cj8 Arka Koltuk 2 Li Yapacağım Tavsiye.. İnşallah :)
  17. ercanaslan

Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?

Ynt: Cj De Direksiyon Sistemini Güçlendirip Konforu Arttırmak İçin Önerileriniz Neler? daha önce kullanıp memnun kalan varmı
  18. ercanaslan

Cj8 Arka Koltuk 2 Li Yapacağım Tavsiye..

Ynt: Cj8 Arka Koltuk 2 Li Yapacağım Tavsiye.. yaptınızmı değişikliği

19. ercanaslan

Cj için Alinik Koltuk takimi

Ynt: Cj İçin Alinik Koltuk Takimi ben ön ve arka koltuklarımı satacağım. düşünürseniz
  20. ercanaslan

İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler

Ynt: İlk Defa Cj Almayı Düşünenlere Ön Bilgiler Ayrıca türkiyede parçalar abd fiyatlarının x2 katı ( ki abd fiyatlarıda gayet uygun). Bu da 30 ile 70 yaş arası araçlarda normal karşılanabilecek durumlar, en azından aradığınızı bulabiliyorsunuz. Adamlar belki kaç yıl satılmayacak parçaları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri