Defender merkezi kilit ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,596

oguzhan3434

Zirve
2 kapi defender icin otomatik cam ve merkezi kilit yaptirmak istiyorum.daha once yaptiran belli bir marka tavsiye eden olumlu olumsuz tecrubeleri olanlardan yorum bekliyorum.bir kac markaya baktim internetten carub markasinda var guvenemedim ama suya camura giriyoruz bubarabayla uzun omurlu bisey lazim.hatta var ise ser halinde alarm merkezi kilit cam otomatigi gibi bisey bakiorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
Ynt: Defender merkezi kilit ?

Bu vesile ile herkezin bayramini kutlarim ulkemiz adina hayirlara vesile olmasini dilerim.

Ynt: Defender Merkezi Kilit ?

hepsiburada da alarm merkezi kilit iki cam modülü vardı arkadaşımın nivası için satın alıp camları otomatik yaptırıp setin montajından sonra elektronik aksamları silikon ile kapladık sıkıntısız kullanıyor hala bazen cam tam kapattığında camla birlikte silikon parçaları gelebiliyor ;D

Oğuzhan hocam benimde niyetim var. Çok iyi bir elektrikçim var kardeşim gibi. Malzemeyi alıp gidip ona yaptırabiliriz. Yeri cerrahpaşada.

Abi cerrahpasa ya gitmeye gerek yok ya,basit bi islemse bi kac saatini alan o zaman gidilirde yoksa evren oto sanayi bahcesehir :smiley:

hyundai servislerinde var getzlere satmadan önce takıyorlar alanın haberi bile olmuyor orjinal olmadığından... bozulana kadar. carub mu değil mi daha kaliteli mi değil mi bilmiyorum ama bozulunca ucuza tamir ediyorlar :D

Ne kadara yapiolar bilginiz varmi ?

Malesef yok çünkü montaj aşamasını siz görmüyorsunuz bile. Belki daha araba fabrikadan çıkmadan takıyorlar, ama aynısı serviste de var kutusunu göstermişlerdi. Tabi bu sadece merkezi kilit için, cam otomatiği büyük ihtimal buna dahil değil, o sonradan takılınca orjinal gibi durabilecek birşey değil zaten.

Cam kaldırma sistemi açma kolu iptal edilerek şahin cam motoru ile yapılabiliyor. Kapı tutamağınıda üzerinde düğmesi olan bir şahin iç kapı koluda monte edilebilir. Birde cam kaldırma modulu bağlandığında kumandadan kapıları kilitleyincede camlarınıda kaldırır. Ben işçiliğinden emin olduğum ustadan şaşmam. Artık ustayım diyene güvenmiyorum. Bi yeri yaparken başka bişeyi bozuyolar.

Oğuzhan boşver, zaten 2 kapın var elle aç kapat dert alma başına. Her yıkamadan sonra bozulacak. En fazla 6ay dayanıyor. Benim 3. değiştirişim c.tesi yine elektrikçiye gidicem.
Motorlardan biri ıslanıp kısadevre yapıyor sonra aküyü yiyiyor. Çift akü olmasa çalıştıramıyacağım arabayı.

dturan' Alıntı:
Oğuzhan boşver, zaten 2 kapın var elle aç kapat dert alma başına. Her yıkamadan sonra bozulacak. En fazla 6ay dayanıyor. Benim 3. değiştirişim c.tesi yine elektrikçiye gidicem.
Motorlardan biri ıslanıp kısadevre yapıyor sonra aküyü yiyiyor. Çift akü olmasa çalıştıramıyacağım arabayı.

ne cektin sen bu merkezi kilitden kardeşim :smiley: Gecen gün dedin uzak dur sakın yapma diye ben tavsiyeni dinliyorum yapmıcam. Oguzhan sen dinle bu adamı yapma boş ver manuel olsun...

Ben 4 sene önce cyclone marka uzaktan kumandalı merkezi kilit taktırmıştım, çok şükür bir sorun çıkartmadı. Bizim araba da 3 kapı. Şu anda arka kapıya da motor bağlamayı düşünüyorum ama arka kilidin kilitleme ve açma çalışma mesafesi çok kısa olduğu için uygun bir motor bulamadım. Bu aralar o mesafeyi motorun çalışma mesafesiyle eşitleyecek mekanik bir ekleme yapmayı düşünüyorum.

dturan' Alıntı:

baskasi dese he der gecerim de soz konusu derya abi olunca lafini dinlemekte fayda var :smiley:

Oğuzhan imamın dediğini yap, yaptığını değil. Bende manuel takılıyorum. Tek sıkıntı 2 kere anahtarı kontakta unuttum :smiley::smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
baskasi dese he der gecerim de soz konusu derya abi olunca lafini dinlemekte fayda var :smiley:

estağfurullah :D
bu arabanın en çok çektiğim şeyi 1- debriyajıydı (hallettim şükür) 2- merkezi kilidi. ben çektim sen çekme :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri