ercanaslan
Kamp III
Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?
Yani aslında en baştada dediğim gibi benim bir problemim yok lakin eşimde kullanmak istiyor, ve zorlanıyor. Şehir dışı ve ormanda sorun değil ama istanbul trafiğinde hele bi ümit belki bu konuda tecrübe sahibi biri çıkar ve herkez için ışık tutar diye düşündüm ve bu konuyu açtım
Hehe aslında haklısın israfilcim.izrafeel' Alıntı:Abi denge kolu bende de yok. Lakin sorunlarımız aynı. Aslında sorun dememek lazım. Geçtiğimiz aylarda bir jeep dergisinde lastik ebatlarına göre direksiyon kurulumu ve kutuları tarzında bir şey okumuştum. Bulursam paylaşayım. Ama unutulmaması gereken konu elimizdeki her malzeme aslında 35 veya 33 lastiklere göre tasarlanmamış.
Bence hidrolik olmayan bir cj sürmelisin. Sonra kendi aracının direksiyonuna oturduğunda sorunun olmadığını anlayacaksın )
Yani aslında en baştada dediğim gibi benim bir problemim yok lakin eşimde kullanmak istiyor, ve zorlanıyor. Şehir dışı ve ormanda sorun değil ama istanbul trafiğinde hele bi ümit belki bu konuda tecrübe sahibi biri çıkar ve herkez için ışık tutar diye düşündüm ve bu konuyu açtım