yasinakkaya53
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben cj-5 almaya karar verdim. Aslında kararımı çok önceden vermiştim ama yeterli bütçeyi ancak toparlayabildim. Bütçem 6.000 TL yeterlimi yetersizmi siz karar verin. almak istediğim araçta modifiye olmasını istemiyorum. Aracı yavaş yavaş kendim yapmak istiyorum. Ve siz değerli üstadlara sorularım geliyor.
Cj-5 lerde orjinal motor olarak hangi motor vardır
orjinal motoruylamı kullanmak iyidir yoksa tavsiye edebileceğiniz bir motor varmı..
Bir de benzin liyle dizel arasında nasıl farklar oluyor yani kullananlar açaısından soruyorum.
benim kullanım alanım senede 1 amatör olarak off road çoğunlukla stabilize yol asfalt köy yolları.
tabi bu araçtaki havayıda başka bi arabada göremiyorum.. yani ben gezmek için almayı düşünüyom dediğim gibi amatör olarak off road yapacam bir de...
Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim... Teşekkürler...
Yasin akkaya
Rize/Fındıklı
Meslek: Elektrik
Cj-5 lerde orjinal motor olarak hangi motor vardır
orjinal motoruylamı kullanmak iyidir yoksa tavsiye edebileceğiniz bir motor varmı..
Bir de benzin liyle dizel arasında nasıl farklar oluyor yani kullananlar açaısından soruyorum.
benim kullanım alanım senede 1 amatör olarak off road çoğunlukla stabilize yol asfalt köy yolları.
tabi bu araçtaki havayıda başka bi arabada göremiyorum.. yani ben gezmek için almayı düşünüyom dediğim gibi amatör olarak off road yapacam bir de...
Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim... Teşekkürler...
Yasin akkaya
Rize/Fındıklı
Meslek: Elektrik