Arama sonuçlarınız

1. G

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Vidayı bulamazsanız ben size bir adet bulabilirim ;D Zaten şu an da yeşil def lerle iç içe geçiyor günlerimiz. müthiş bu mandalar. :P

2. G

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz sayın Gazi Sezer çok teşekkur ederım alakadar oldugunuz için. bu yaza askerlik yolu görünüyor. 5 ay sonra dönüşte ilk işim bu 4 teker projesine eğilmek olacak. ne de olsa bekarız , özgürlüğümüz varken bütçe ayıralım biraz. ewlenırsek zor olacak...
  3. G

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Herşey çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. Yalnız ben Mersin de yıllarca ikamet ettim böyle işçilik çıkaracak ustaların olduğunu ummazdım. Parça ve usta açısından mersin de yaşadığınız sıkıntılardan biraz bahsedermisiniz rica etsem. Bir ayağım hala...

4. G

Dısco 1 hakkında tecrübelilerden yardım?

Daha önce forumda bir arkadaş da benimkine benzer bir soru sormuştu ama net bir fikir edinemediğim için ayrı bir başlık altında çözüm aramak geldi aklıma. Bir vw T3 Westy de karar kılmıştım ama ülkemizde bu araçların temizini bulmak gerçekten çok zor. Bu yüzden Land Rover Disco 1 mpı...
  5. G

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya http://www.busselecta.com/bus/ 8)

6. G

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya Sayın hocam gün gectikçe bu westfalia lar hakkında daha fazla bilgi sahibi oluyorum ve bununla beraber fikirlerim de değişiyor. evet öncelikle düzgün bir tane bulmam gerekiyor. haklısınız bu konuda. ayrıca aracınız hayırlı olsun çok guzel. keşke üstü çadırlı olsaydı...

7. G

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya ??? yalnız merak ettığım bırsey var. buna bır fıyat belırlemek gerekseydı acaba ne olurdu ortalama? teşekkurler.
  8. G

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya :o woooooouuuuwwwwwwwwww cok guzel cok guzel cok guzel. ewet çalmamak elde değil :D ne gizli hazineler varmış meger memleketımde uzun yıllar zevkle kullanınız bellıkı ugrasmıssınız.
  9. G

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya bu araçlar zaten zor bulunuyor bir de aksesuarlarını tahmın etmek bile istemiyorum. :(

10. G

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya tekrar selamlar ... resimdeki westfalia da kullanılan mobilyalar orjinal mi değil mi bilmiyorum ama kullanım amaçları açısından düşündüğümde böyle gerekiyor. t2 t3 kesin kararımı verdim ; kesinlikle üst kısımda yükselen tavan olmalı ve alt kısımda gerektiğinde...

11. G

VW T3 Sevenler Buraya

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya HERKESE SELAM. YENI GÖREVE BAŞLAMIŞ BİR ÖZEL EĞİTİMCİYİM. ASLINDA 146 KASA E200 DUSUNUYORDUM AMA BIRKAÇ AY ONCE WESTFALİA YI KEŞFETTİM. (YÜKSELEN/ YATAK OLAN TAVAN YANİ) YAPABİLDİĞİM KADARIYLA ARAŞTIRDIM VE KESİN OLARAK KARAR VERDİM. SAHİBİNDEN.COM DA RESMİNİ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri