Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,846
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

nede olsa tarsus adanaya daha yakın herkes amerikancı ;D ;D ;D şaka bir tarafa ama bende tam bilmiyorum daha oraya gelmeyen birçok araç vardı hepside jeep.

Etiketler

sayın Gazi Sezer çok teşekkur ederım alakadar oldugunuz için. bu yaza askerlik yolu görünüyor. 5 ay sonra dönüşte ilk işim bu 4 teker projesine eğilmek olacak. ne de olsa bekarız , özgürlüğümüz varken bütçe ayıralım biraz. ewlenırsek zor olacak. görüşmek dileğiyle. yazınızı takipteyim. saygılar.

gurcangunhan' Alıntı:
sayın Gazi Sezer çok teşekkur ederım alakadar oldugunuz için. bu yaza askerlik yolu görünüyor. 5 ay sonra dönüşte ilk işim bu 4 teker projesine eğilmek olacak. ne de olsa bekarız , özgürlüğümüz varken bütçe ayıralım biraz. ewlenırsek zor olacak. görüşmek dileğiyle. yazınızı takipteyim. saygılar.
şimdiden hayırlı teskereler, bi anlamda sevindim asker olmana bol bol defender göreceksin ;).!

TUĞRUL' Alıntı:
nede olsa tarsus adanaya daha yakın herkes amerikancı ;D ;D ;D şaka bir tarafa ama bende tam bilmiyorum daha oraya gelmeyen birçok araç vardı hepside jeep.
defender için bulamadığım tek parçayı sizin bulabileceğinizi düşünerek söylüyorum, ön farın tel muhafaz üst vidası 1 adet ;D

yarın bakarım olması lazım hasarlı gelen vardı hurdaya ayrılmıştır.

TUĞRUL' Alıntı:
yarın bakarım olması lazım hasarlı gelen vardı hurdaya ayrılmıştır.
sol farın muhafaza telinin sol vidası, bakarsanız orası yukarıda duruyor olmadığı için vidası

IMG_0947.jpg

Vidayı bulamazsanız ben size bir adet bulabilirim ;D
Zaten şu an da yeşil def lerle iç içe geçiyor günlerimiz. müthiş bu mandalar. :p

Fotoğraf008.jpg

gazi abı kusra bakma dıger mesajda abı yazmayı unutmusum sımdı farkettım ölüm oyuncağı gibi olmuş senin land yani off roada fazlasıyla hazır diyorum dehşet diyorum

Selam gazi bey ben adanadan bünyamin ali iyi tanır adana gurubu üyelerinden öncelikle aracınız çok şık oluyo hayırlı olsun allah kaza bele vermesin çok emek veriyosunuz hakkını isteyin bol çamur ve karlı günler olsun bende şimdilik araç yok kısa bir süreliğine ara verdim ama yakın bir zamanda aranıza katılırım size kolay gele görüşmek dileğiyle. NOT:bu benim düzenlediğim aladağ kapızbaşı şelalesi gezisi ADANA.OSMANİYE.TARSUS.MERSİN.ben önden ikinci lada.

DSC01153.jpg

İyi akşamlar istediğiniz vidalar hazır mayısın son haftası orada olacağım gelirken getiririm bu arada Bünyamin arkadaşımın bahsettiği gezi çok güzel olmuştu 5. sıradakide benim arabaydı çok yorucu bir geziydi gece 3 gibi eve gelebilmiştim ama etler ve şelaleler harikaydı.

hamdi abi, gazi abi, ben ve adana'dan gelen sitemiz üyesi defender sahibi ibrahim bey aracın başında sohbetler ettik, port bagaj yapımı inceledik. vinçte bugün geldi bitince onuda fotoğraflayacağız. bugün çektiğim kareler

CIMG4757.jpg

CIMG4758.jpg

CIMG4760.jpg

CIMG4755.jpg

CIMG4753.jpg

CIMG4754.jpg

CIMG4751.jpg

CIMG4752.jpg

Bora kardeş resimler harika çıkmış keyifli bir sohbetti güzel vakıt geçirdık araçın yanında gerçekten ustaların eline sağlık baya emekli iş çıkarmışlar hayırlı uğurlu olsun güle güle binsin gazi abiler en kısa zaman da sende aracını al ve aramıza katılman dileğiyle mol çamurlu günler olsun

Arkadaşlar 16 mayıs pazar günü tarsusta buluşuyormuyuz haberiniz varmı 2. off roat şenlıkleri varmış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR