VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,859

Etiketler

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

mecit abi çalarlar bu arabayı söyleyim. 8) 8) 8) 8)
sen benim abimsin gel land cruiserle değişelim. çok iyi tekliffffff. başkada bu teklifi yapan olmaz. :D :D :D :D :D
Allah nazardan saklasın Maaşallah nice güzel gezilere inşallah.

Mecit beyle Levent sanayide benim aracin kizdirmalarii degistirirken sanayide tanistik...
Aracina hayran olmamak elde degil...
Umarim yakinda bir bulusma ayarlariz...

:eek: woooooouuuuwwwwwwwwww

cok guzel cok guzel cok guzel. ewet çalmamak elde değil :D

ne gizli hazineler varmış meger memleketımde
uzun yıllar zevkle kullanınız bellıkı ugrasmıssınız.

??? yalnız merak ettığım bırsey var. buna bır fıyat belırlemek gerekseydı acaba ne olurdu ortalama?
teşekkurler.

dagciark28' Alıntı:
Arkadaşım bu arabalar değişik. Kullanan lar ondan daha fena. Arabanın arka camına arkadaş yazı yapıştırmış , Bizim t3 çüler demediğini bırakmadı :( Kızdım söktüler bu sefer en samimi arkadaşıma gidemiyorum nerde yazı diyecek diye. Arabaya çıvata takacaksın vız vız olmaz bilmem ne Bana Şahinci diyorlar artık :(

Valla haklı :smiley: pek takılıyoruz Arkın'a.

Herkese merhaba. Mecit benden once kesfetmis burayi.
Yillardir vosvos kullaniyorum. Araya bir tane kocaman karavan sigdirdim. Yeni aldigim Westfalia California t3u hemen hemen herkes duydu.
1,9 td motoru, orjinal mobilya ve dosemeler ile tamamen orjinal ziftleriyle taban gercekten cok guzel. Gumrukten gecen sene alan sahibi boya yaptirmis.

Hala incik cincikla ugrasiyorum. Daha isleri bitmedi. Bittiginde sizlere haber veririm. Bulusuruz.

Not Ben birseyi merak ettim. Off road un neden altinda bu topik. Offroadu hic sevmem. Belk ibu sebeble bir alaka kuramadim.

kamper vw1.jpg

big_154099392az.jpg

gurcangunhan' Alıntı:
tekrar selamlar ...
resimdeki westfalia da kullanılan mobilyalar orjinal mi değil mi bilmiyorum ama kullanım amaçları açısından düşündüğümde böyle gerekiyor. t2 t3 kesin kararımı verdim ; kesinlikle üst kısımda yükselen tavan olmalı ve alt kısımda gerektiğinde birşeyler de yüklenebilmeli. yaklaşık 3 aydır sadece bu araçları araştırıyorum. şu an sitelerde satlık olan hemen tüm modelleri belki yirmişer defa inceledim. :smiley: ancak şunu diyebilirim ki ; bu araçlardan pek yok, iyisi ise çok çok az. acele etmemek gerekli herhalde. özellikle de vw i şu an satılık olmayanlara sesleniyorum... :smiley: sürekli takip etmekteyim piyasayı. satmak gibi bir fikriniz var ise bence bu fikri çok da geciktirmeyiniz. :smiley:)
nadir bulunan bu araçlardan bir tane düzgün parça bulmanın külfeti galiba çok araştırıp uzun süre beklemek. içine biraz masraf edileceği düşünülürse biraz da uygun fiyatlı olmasını ister gönül . . . .
SAYGILAR....

Bu westfaliaya yazik olur mobilyasini sokerseniz. Ama bir cok arkadasin da isine yarar bu mobilyalar.

Sayın hocam gün gectikçe bu westfalia lar hakkında daha fazla bilgi sahibi oluyorum ve bununla beraber fikirlerim de değişiyor. evet öncelikle düzgün bir tane bulmam gerekiyor. haklısınız bu konuda. ayrıca aracınız hayırlı olsun çok guzel. keşke üstü çadırlı olsaydı demiştim incelerken. :smiley:

Bir onceki aracim t2 westfalia idi. Ustu acilirlardan. Cok keyifliydi gercekten. Ama hava sogudumu tavan acmak imkansiz oluyordu. Karlarda kamp yaparken ise acma alternatifi bile kalmiyordu. Bu sebeble yuksek tavan tercih ettim. Keza esya tasimak icinde cok avantajli. Bavullari yukari giderken koymak olasi.

Selamlar
Bu T3 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim. T3'ler hakkında fazlaca bilgim yok, sadece küçük araştırmalar neticesinde yüzeysel bilgiye sahibim. Bu araçtaki tavanı az sayıda T3'te gördüm. Tavanın diğerlerinden farklı olması dikkatimi çekti. Aracın bulunduğu yer yakınımda olmasına rağmen, sağlık sorunlarım nedeniyle gidip bakamıyorum. Ama mümkün olan en kısa zamanda gidip incelemeyi düşünüyorum. Araca bakmaya gittiğimde öncelikle nerelerini incelememi önerirsiniz. Teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/1985_model_1_9_td_motor_ve_turbo_yenilenmistir-08WQQaXQQ20769320WQQpXQQdisplayitem

buraku' Alıntı:
Selamlar
Bu T3 hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim. T3'ler hakkında fazlaca bilgim yok, sadece küçük araştırmalar neticesinde yüzeysel bilgiye sahibim. Bu araçtaki tavanı az sayıda T3'te gördüm. Tavanın diğerlerinden farklı olması dikkatimi çekti. Aracın bulunduğu yer yakınımda olmasına rağmen, sağlık sorunlarım nedeniyle gidip bakamıyorum. Ama mümkün olan en kısa zamanda gidip incelemeyi düşünüyorum. Araca bakmaya gittiğimde öncelikle nerelerini incelememi önerirsiniz. Teşekkürler...

http://www.sahibinden.com/1985_model_1_9_td_motor_ve_turbo_yenilenmistir-08WQQaXQQ20769320WQQpXQQdisplayitem

Bu tür tavan cıkıyor T3 lerde. Daha öncede görmüştük. Araça 1.9 motor koymuşlar ve 5 ileri şanzuman var . Tahmini 100 HP dir . Turbo mevcut diyor. Passat Cady İnca tarzı bir motor dur sanırım. İlan sahibini 3-4 kez aradım ulaşamadım. Teşefonu çekmiyor gibiydi oda dönmedi.
Size tavsiyem Motor numarası ile ruhsatı karşılaştırın. Motor cc ilede Ruhsatı karşılaştırın.Çürükleri varmı yokmu altına bakın.

Ön çamurluk içlerine bakın . Birde Çamurluk önündeki basamaklara dikkat edin . Oralarda çürük varmı. Zevkli bir araçtır. Umarım memnun kalırsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR