VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,507
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

Bugun cicegi burnunda ruhsatimi kaybettigim icin tuve muayeneye girdim. Hafif kusur bile almadim.
Sonra Avcilar'a gittim. Atila Hocamdan 12 volt vaeco buzdolabini aldim. Toplam 120 km yaptim. Rampalarda bile iyi gidiyor. 110 120 hic farkettirmeden rahatlikla gidiyor. Bence pompayi gostermeliyim. Biraz siyah duman atiyor.
Simdi itiraflar. Arkadaslar t2nin surusu daha keyifli. T2nin tadini hic bir seyde bulamayacagima eminim. Yine de t3 surusu cok iyi diyenler t2 kullanmalisiniz diyoruz.
Ama iyi isitiyor. T2de isinamazsiniz. T3de bunaldim cami actim.
Volkan senin su dokumanlara bakmak isterim.
Yaylaya gelmiyor musun?

Etiketler

Surgulu kapi cami mi demek istiyorsun. Sadece surgulu kapi cami ne kadar? Ayrica sen on camlar icin izgara konusunda haber verecektin. Var mi gelisme?

Benim yan camlar sabit açılmayan tip. Onları çıkarıp yerine açılabilen sürgülü cam olayı. Havalandırma olayı arkadaşı bekliyoruz. Önümüzdeki hafta halledecek inşallah yada ben bir şekilde başımın cağresine bakıcam. Bir kalıp çıkarırız artık pleksiden.

bir yanlışlık yok babama sordum ruhsat'a baktık biraz fazla hatırlıyormuşum ben ama 102Hp'miş araba.

Bilemiyorum artık :smiley: Babam eminim diyor ancak herşey olabilir :smiley: 5 ileri şanzıman arıyoruz veya Turbo Dizel falan Yokuşta çekmiyor arabayı biraz rampa bile olsa çok farkettiriyor

Benim motor da JX 1.6 TD.
Rusatta ise 88 Model/ 110 ps yaziyor.
Aslinda 89 model / 70 ps.

Turbo 1,6 motor 70 hp 138 tork
Turbosuz ticari taksiler için getirilen ve bir çok araca uygulanan 1,6 motor 57 hp 103 tork
Turbosuz 1,7 motor 57 hp 103 tork
1,6 100 hp yok öyle bir motor.

farları sonradan kareye çevrildi

DSC00138.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR