VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,492
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

ilyass elekronik distribütör arızası son derece ucuz ve kolay çözülecek bir konudur işaret diski ve okuyucudan oluştugu için işaret diski darbe alıp şekli bozulmadıgı sürece bir sorun çıkartmaz okuyucu arıza yapması muhtemeldir buda vw parçacılarında golf,passat,audi benzeri araçların benzinli olanların distribütörü ile aynıdır.

Etiketler

herkese günaydın cem50 ilgin için tşk ederim ben elektrikçilere götürdüm hiç birisi bir şey anlamadı bunun tamirini elektriçiler yapmıyormu?kime götürmem gerekiyor ben ankara da yaşıyorum burayada geleli 2 sene falan oldu pek tanıdığım bildiğim yok iş güç yüzünden nerde ne var tanıma imkanımda olmadı

herkes mail adresini ve tel ini yazmıs 0532 633 67 43 ilyas_yazici@hotmail.com kan grubunuda yazsak ne olur ne olmaz 0RH+
kan grubu için ayrı bir sayfada açılabilir nacizane benim fikrim sitede varsa ben göremedim özür dilerim

günaydın herkese pardon cem bey yazacakken cem ben yazmışım kusura bakmayın

resimler

DSC03025.jpg

DSC03024.jpg

DSC03017.jpg

Bir süredir T3 ile ilgili paylaşımlarınızı okuyorum.Nasıl bir hastalıktır ki bana da bulaştı...Önce T3 sonra syncro...4x4 camper takıntım zaten vardı...T3 ü incelerken birden Syncro ile tanıştım ve bambaşka bir dünyaya girdim...''VosVos Aşkı'' diye birşey var gerçekten...Satılık T3 Syncro diye birşey yok ülkemizde,anladım ki çok az şanslı insanda var...Fakat forumdaki yazışmalar ,sanki edinilmesi aslında kolay bir araçmış gibiydi...Gümrükten alınması konusunda mı bi rahatlıktır bu anlayamadım ? Yani açıkçası bir T3 Syncro ya nasıl ulaşabilirim ? Bir yol gösterirseniz çok sevinirim.Saygılarımla...

juweline' Alıntı:
Bir süredir T3 ile ilgili paylaşımlarınızı okuyorum.Nasıl bir hastalıktır ki bana da bulaştı...Önce T3 sonra syncro...4x4 camper takıntım zaten vardı...T3 ü incelerken birden Syncro ile tanıştım ve bambaşka bir dünyaya girdim...''VosVos Aşkı'' diye birşey var gerçekten...Satılık T3 Syncro diye birşey yok ülkemizde,anladım ki çok az şanslı insanda var...Fakat forumdaki yazışmalar ,sanki edinilmesi aslında kolay bir araçmış gibiydi...Gümrükten alınması konusunda mı bi rahatlıktır bu anlayamadım ? Yani açıkçası bir T3 Syncro ya nasıl ulaşabilirim ? Bir yol gösterirseniz çok sevinirim.Saygılarımla...

Ah bir çoğumuzun hayali t3 syncro. Bulmak gerçekten zor. Türkiyede maalesef çok az var

öncelikle yakalandığınız hastalık için geçmiş olsun aramıza hoşgeldiniz.ismim kağan malesef piyasada şu anda satılık t3syncro yok bu çıkmayacak anlamına gelmez ama bu araç kesinlikle hastalarında hani aldıkları t3 syncro yu alıp unutmuş insanlar açıkcası syncro su olupta konuşmadığım tanışmadığım insan yok istanbulda bir kişiyi tanımıyorum. nasipse onunlada 3. bus buluşmasında tanışcaz şu aralar illaki t3 syncro derseniz yok. ama t4 syncro - t4 4motion yada t5 4motion derseniz piyasada var pazarlık yapıp alabilirsiniz hani gümrük demişsiniz ama gümrüktede çıktığı anda hastalar orda biti veriyor yinede takipte olun herkes kısmetini yaşar belki sizinde kısmetinizde vardır inşallah.ama bana sorarsanız satılığa çıkan t3 syncro t4 syncrodan daha pahalı olacağına inanıyorum.

Gümrük sayfasında bir tane t3 buldum ama syncro mu bilemiyorum çünkü hiç birşey bırakmamışlar üzerinde yazı olarak...Ne olduğunu anlayabileniniz var mı ? :

34q6as3.jpg

9k9g6p.jpg

whmbm8.jpg

282dc7n.jpg

Büyük ihtimalle değil...Şimdi farkettim...Üstteki beyaz syncro nun sağ arka stop lambasının hemen üzerinde syncro yazısı var...Benim eklediğim resimlerde o kısımdan birşey sökülmüş gibi gözük müyor...Tabi yukarıdaki resimde görülen o yazı, orjinalde bulunan yerdeyse...

juweline' Alıntı:
Gümrük sayfasında bir tane t3 buldum ama syncro mu bilemiyorum çünkü hiç birşey bırakmamışlar üzerinde yazı olarak...Ne olduğunu anlayabileniniz var mı ? :

Bugün bu t3 ün ihalesi vardı. Acaba ne oldu? satıldımı?
Konuyla ilgili bilgi sahibiolan varsa paylaşsın lütfen

ermin bey syncro ve düz t3 ayrımını tek bir şekilde yaparsıınız syncroda benzin deposu arkdada düz modelde ön sağ çamurluk üstündedir.

t392syncro' Alıntı:
ermin bey syncro ve düz t3 ayrımını tek bir şekilde yaparsıınız syncroda benzin deposu arkdada düz modelde ön sağ çamurluk üstündedir.

Teşekkürler sayın Kağan...Anlaşılmıştır ki bu düz bir T3...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR