VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,492
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

insel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/volkswagen_t3_syncro_vanagon_caravella_multivan_whitestar_bluast-41WQQaXQQ24814378WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/volkswagen_t3_vanagon_transporter_caravella_multivan_syncro_197-42WQQaXQQ24380392WQQpXQQdisplayitem?

http://www.sahibinden.com/volkswagen_t3_multivan_carat_transporter_caravella_syncro_doner_-52WQQaXQQ24375902WQQpXQQdisplayitem?

üsütmüsler...
Ön koltuklarin döndürme aparatlarinin tanesi 300 TL..

Yuuuhh...

Arkin Ankara'da cifti 150 TL ye buldum diyordu. Beraber alicaktik bi aralar..

N'ooldu o is Arkin?

Etiketler

Hayallerimin arabasi (aslinda benimkinin SYNCRO'su),
azinizin suyu aksin biraz:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=130518204&pageNumber=1&tabNumber=2

yeni motor, yeni sanziman...

11.000 TL

Bizimkiler daha farlarini 750 ye satiyolar bu arabalarin....

Bence normal. Vwnin fabrikada taktigi orjinal westfalia doner aparatlari bu.

altannn' Alıntı:
Hayallerimin arabasi (aslinda benimkinin SYNCRO'su),
azinizin suyu aksin biraz:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=130518204&pageNumber=1&tabNumber=2

yeni motor, yeni sanziman...

11.000 TL

Bizimkiler daha farlarini 750 ye satiyolar bu arabalarin....

5.650 EURO diyor fiyatını değil mi ? Yanlış anlamadım sanırım ?...Almanya'dan alsak yada bi tanıdığa aldırsak bunu mesela , Türkiye'ye sokmak ve üzerimize almak kaça mal olur acaba ? Ya da mümkün müdür ?

juweline' Alıntı:
5.650 EURO diyor fiyatını değil mi ? Yanlış anlamadım sanırım ?...Almanya'dan alsak yada bi tanıdığa aldırsak bunu mesela , Türkiye'ye sokmak ve üzerimize almak kaça mal olur acaba ? Ya da mümkün müdür ?

malesef mümkün degil...

ya 1974 den eski araba (bu sene 75 galiba) ya da 0 km araba getirebiliryorsun (ki herkes tofas alsin diye)...
Bir de eskiden yurt disindan getirilen arabalara hurda fiyati ile gümrüklendirip az vergi ödeyerek sokuyodun.
Simdi 14.000 dolardan mi ne vergilendirmek zorundasin (aracin durumu ne olursa olsun).
Vegisi, ÖTV si boku püsürü derken (74 model araba getirsen bile, alis fiyati HARIC) 20-30.000 $ a mal oluyo...

yanlis biliyosam affola, en son 74 model porsche getirmek istemistim bundan 2 sene önce...

bana böyle anlattilar...

Yurt dışında yaşayan gurbetçi vatandaşlar,kesin dönüş yaptıklarında arabalarını da getiriyorlar...Yanılmıyorsam 10 sene içerisinde 1 arabayı ülkeye sokma hakları da var...Bundan faydalanılamaz mı ? Bence bi formül bulunabilir...Mutlaka bir açık vardır...Benim bir akrabam Almanya'dan gelecek önümüzdeki ay...Orada 2.el araba işi yapıyor zaten...Öğrenip size yazarım...

ben de öyle bir almanciyim zaten.

Bildigim kadariyla cift vatandaslik artik kalkti ve türkiye de yasamak icin ic islerinin verdigi "mavi kart" bana secme ve secilme hakki disinda tüm hak ve yükümlülüklerimi geri veriyor.
Buna arabalarin ve diger seylerin vergi ve yükümlülükleri de dahil olmak üzere.

Tabi yine söylüyorum, bunlar bana söylenenler, Porsche yi getirmeye calisirken.

Belki farkli birsey bulursunuz da hepimiz syncrolarla gezeriz.

altannn' Alıntı:
ben de öyle bir almanciyim zaten.

Bildigim kadariyla cift vatandaslik artik kalkti ve türkiye de yasamak icin ic islerinin verdigi "mavi kart" bana secme ve secilme hakki disinda tüm hak ve yükümlülüklerimi geri veriyor.
Buna arabalarin ve diger seylerin vergi ve yükümlülükleri de dahil olmak üzere.

Tabi yine söylüyorum, bunlar bana söylenenler, Porsche yi getirmeye calisirken.

Belki farkli birsey bulursunuz da hepimiz syncrolarla gezeriz.

Siz t3 ünüzü almanya'dan gelirken mi getirdiniz ?

Cift vatandaslik kalkmadi. Arastirilmasi gereken bir konu bu. Sevgiler.

en azindan avusturya ve almanya kaldirdi...
sadece özel durumlarda (sporcu, akademisyen) ya da vatandasligindan cikarmayan (genelde eski komünist ülkeler, rusya, bulgaristan felan gibi) durumlarda cifte vatandaslik oluyor diye biliyorum

sahibinden.com da bir t2 yada t3 gördüm...Tam emin değilim ama açıklama aklımda kaldı...Özelliklerinde araç sahibi şöyle yazmış : ''aracın içini , bakımını ve yenilemesini Almanya'ya yaptığımız bir gezide yaptırdık,bütün iç dizayn orjinaldir''...Ayrıca syncro resimlerini incelerken normalden syncroya dönüştürülmüş araçlara rastladım.Bunu da sayın t392syncro nun bana öğrettiği ayrıntıdan anladım,benzin depo kapaklarından...Çift olanlar vardı...Sonuç : al t3 ü git syncro yaptır gel,hemde gezmiş ol...Fikir !!!...Hayal !!!...hepsi birarada :smiley:

SYNCRO konusunda uzmanlasmis bir adam var Almanya'da.

http://www.syncro-bernd-jaeger.de/ENGLISH/index.html

televizyonlara felan cikar, maceraperest bi adam.
Hatta "cölde elektronik bozulursa tamiri olmaz" diye mekanik enjeksionlu TD motor parcalari gelistirip takiyor/satiyor...

Ama o adam bile normal T3 ü Syncro ya cevirmiiyor.
CEM50 sanirim bu konuda daha önce nelerin degismesi gerektigini yazmisti... Sasi, deponun yeri vs. vs...

:smiley:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))............................................................... neden güldüğümü myway iyi bilir :smiley:))

CEM50' Alıntı:
ben fiyatın yüksek oldugunun farkındayım alternatifleri araştırıyorum
1,9 TDİ enjektör(500-600 lira kadar) takımını takınca bile motorun sesi solugu degişiyor

Merhaba Cem50,

2-3 hafta önce 1600TD Bus'ımızı bakıma soktuk. 3 tane enjektörün tamamen bittiğini gördük. Siz burada B4 kasa Audi 80 1.9Tdi ların enjektörleri takılırsa iyi bir performans yakalanabileceğini yazmışsınız. Biz de enjektörleri değiştirerek motora 1 takım bunlardan taktırdık. Gerçekten gözle görülür bir performans artışı ve motor sesinde hissedilir bir azalma(özellikle şakırdamalar) oldu. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Başka tavsiyeler varsa bekliyorum :smiley:

Selam Berk

Daha önce bu tip bir değişimin 500-600 TL tutacağından bahsedilmişti galiba. Ücret olarak ne kadara mal oldu sana bahseder misin?
Teşekkürler

Volkan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR