VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,496
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

gecen ay ben de tüm enjektör (memeleri)ni degistirdim. benimkilerde bitmisti.
Degistirmeden önce audi enjektörlerini sordum (ki onlarin gömlekleri de degismeliymis), CEM50 nin de dedigi gibi, temizini bulmak zormus.
400 tl ye 4 tane BOSCH enjektör memesi taktirdim (Sagolsun maslak sanayi, tuttu mu öper biliyosunuz....)
"sesi cok degisti" diyemicem, en azindan bu yüzden degisti mi objektif bisey söyleyemiyorum, cünkü ayni anda hem patlak egsozu onarildi, hem de yagi degiserek katki maddesi konuldu.

E haliylen herseyi degisiverdi aracin...

Etiketler

orion' Alıntı:
Selam Berk

Daha önce bu tip bir değişimin 500-600 TL tutacağından bahsedilmişti galiba. Ücret olarak ne kadara mal oldu sana bahseder misin?
Teşekkürler

Volkan

Selam,

Bizi hayretler içinde bırakan bir fiyata mal oldu "180TL" :smiley: Hatta adam 190 dedi 4 tanesine bi de pazarlık yaptık :smiley: Topkapı Sanayi'de...

Berxolid' Alıntı:
Selam,

Bizi hayretler içinde bırakan bir fiyata mal oldu "180TL" :smiley: Hatta adam 190 dedi 4 tanesine bi de pazarlık yaptık :smiley: Topkapı Sanayi'de...
merhaba audi enjektörlerimi taktırdınız kütükleri ile berabermi 180 tl ye taktırdınız teşekkürler

Bu arada aracın birkaç fotoğrafını da ekleyeyim...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSC04777.jpg

DSC04778.jpg

DSC04779.jpg

DSC04745.jpg

5 adet enjektör memesini 140 a aldım T 4 2,4 ve BOSCH orjinal 0 parça T 3 ile fiyatlar hemen hemen aynı
1,9 enjektörü kütükleriyle degişirse verimli olur ancak şu saatten sonra temizi bulunurmu bilmem
T 3 lerinizi kıymetini bilin T 3 mü satıp T 4 aldım tamam daha güçlü daha modern ama daha plastik daha az dayanıklı ve içimde hep bi eksiklik.

Bunlarda benden olsun bu orijinalligi bozulmuş olarak şu anda trabzonda yeni aldıgım 2001 T 4 2,4 fiyatına satılmayı bekliyor.

DSCF0466.jpg

DSCF0464.jpg

DSCF0467.jpg

DSCF0468.jpg

Öncelikle herkese merhaba, ben samsun'dan Ali. İhtiyaçlarımızı karşılayacak aynı zamanda da uygun bir minibüs aramak üzere internette dolaşırken forumun bu bölümünü gördüm. Oldukça ilginç bilgiler paylaşılmış fikir alışverişleri arkadaşlıklara dönüşmüş... Bende ki T3 sevgisi gerek forumda ki gerekse internette ki diğer resimleri gördükten sonra aşka dönüştü diyebiliriz. Yaşım 24 ve yaklaşık 3 yıldır T3'leri takip ediyorum, ve inşallah 1 hafta içerisinde benimde bir T3'üm olacak. Mesajlarınızı 1.sayfadan itibaren dikkatlice okudum, bunları aracı aldığımda tek tek uygulayacağım. Merak ettiklerim veya çıkmaza girdiğim durumlarda da abilerim ve arkadaşlarımdan ufak tüyolar bekliyorum :smiley: Herkese iyi akşamlar diliyorum görüşmek üzere...

akyol55' Alıntı:
Öncelikle herkese merhaba, ben samsun'dan Ali. İhtiyaçlarımızı karşılayacak aynı zamanda da uygun bir minibüs aramak üzere internette dolaşırken forumun bu bölümünü gördüm. Oldukça ilginç bilgiler paylaşılmış fikir alışverişleri arkadaşlıklara dönüşmüş... Bende ki T3 sevgisi gerek forumda ki gerekse internette ki diğer resimleri gördükten sonra aşka dönüştü diyebiliriz. Yaşım 24 ve yaklaşık 3 yıldır T3'leri takip ediyorum, ve inşallah 1 hafta içerisinde benimde bir T3'üm olacak. Mesajlarınızı 1.sayfadan itibaren dikkatlice okudum, bunları aracı aldığımda tek tek uygulayacağım. Merak ettiklerim veya çıkmaza girdiğim durumlarda da abilerim ve arkadaşlarımdan ufak tüyolar bekliyorum :smiley: Herkese iyi akşamlar diliyorum görüşmek üzere...

selam. Fece de VWT^TURK Grubuna katılın. Günlük daha cok yasışmak mümkün oluyor.

Merhaba T3 severler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tüm T3 severleri Gezenbilir Korteji'ne bekliyoruz!!
Ayrıntılı bilgi için http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62096.msg732763;boardseen#new

Hadi en güzel görüntüyü biz oluşturalım! 8)

denizshn' Alıntı:
Merhaba,

Ebay'dan açık arttırma Vw T3 Syncro'lar var.
Bileniniz var mıdır.
Gümrük ve nakliye ücreti na kadar olur.

Yasal yollardan Türkiye'ye sokma ihtimali yok.
Ben de arada sırada www.mobile.de sitesinden bakarım ilanlara. Bazen 300 Euro fiyata hurdaları, 1000 Euro'ya onarım gerektiren modelleri satılıyor.
Ama burdan ağzımızın suyunu akıta akıta bakmaktan başka yapacak birşey yok.
Üzgünüm :D

denizshn' Alıntı:
Acaba yaşı yüzünden mi getiremiyoruz.

Çok istiyorum.Hep bunu düşünüyorum. ::smiley:
Vergisi ne kadar tutar. ???
Nakliyesi ne tutar diye.

Son zamanlarda bir değişiklik yapılmadıysa 3 yaşını doldurmuş araçların Türkiye'ye ithali söz konusu değil. Kısacası ithal etmek istediğiniz araç en fazla 3 yaşında olabilir.
Şayet yurt dışında yaşamış, çalışmış bir kişiyseniz ve Türkiye'ye kesin dönüş yapıyorsanız durum farklı. Onun da kendi içinde birtakım hususları var.
Ya da yurt dışında "kesintisiz" 180 gün kalmışsanız yurt dışından aldığınız, kiraladığınız ya da mülki haklarına geçici olarak sahip olduğunuz (vekaletle) bir aracı 180 gün için Türkiye'ye "Geçici Araç İthali" kapsamında sokabiliyorsunuz. Bu kanun yeni yürürlüğe girdi sanırım.

Merhaba,

Gümrük işleriyle uğraşan bir kişiye sordurdum. 3,5 - 4 bine hallederiz diyor.
Yaza almanyadan getirecek tanıdık da bulundu.Şimdi araçı seçmek ve parayı denkleştirmek kaldı. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR