VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,839
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

Arkin,

vwt3turk.com veya volswagen.gen.tr adreslerine üye oldum.

"Bu mesaj panosunun hiç forumu yok. " yazisindan baska birsey göremiyorum.
Ancak "cikis" yaparsam tekrar forumdaki yazilari ya da konu basliklarini görebiliryorum.
Explorer ve Firefox da denedim.

Malesef..

Benden mi kaynaklanyo acaba sorun?

Etiketler

altannn' Alıntı:
Arkin,

vwt3turk.com veya volswagen.gen.tr adreslerine üye oldum.

"Bu mesaj panosunun hiç forumu yok. " yazisindan baska birsey göremiyorum.
Ancak "cikis" yaparsam tekrar forumdaki yazilari ya da konu basliklarini görebiliryorum.
Explorer ve Firefox da denedim.

Malesef..

Benden mi kaynaklanyo acaba sorun?

Günaydın, denediğiniz linklerin yazılışlarında hata var sanırım
Bi de www.volkswagen.gen.tr den deneyin bakalım :smiley:

Merhaba arkadaşlar,

T3 hastalığı öyle bişey ki, elde etmeden önce her detayına takılıp fotoğraflarını incelemek bile sonsuz keyifli. İşte ben de o safhada olanlardanım.

Yine bir detayı merak ettim: bu araçlarda direksiyon hidrolik mi? motorun arkada oluşu hidrolik olmasa da direksiyonu rahatlatan bir faktördür zannımca ama deneyimlere sormak lazım.

Selamlar,
Eskiden dolmuşların, taksilerin ön canlarında şeffaf mika gölgelikler (şapka) vardı kenarları krom bağlantılı... Nette bi kaç T3 fotosunda çok hoş durmuş. Ben bunu Antalya'da bulamadım. Nereden bulunabileceği hakkında bir fikri olan var mıdır?

Arkadaşım bu arabalar değişik. Kullanan lar ondan daha fena. Arabanın arka camına arkadaş yazı yapıştırmış , Bizim t3 çüler demediğini bırakmadı :( Kızdım söktüler bu sefer en samimi arkadaşıma gidemiyorum nerde yazı diyecek diye. Arabaya çıvata takacaksın vız vız olmaz bilmem ne Bana Şahinci diyorlar artık :(

İlgilenenlere...

http://www.sahibinden.com/volkswagen_t-3_orjinal_parcalar-36WQQaXQQ20759680WQQpXQQdisplayitem[attachment=1]

20759680oxj.jpg

Hayallerle yaşanmaz 0 T 5 -4 motion parasını verdiginizde ulaşırsınız böyle bir T 3 e ;D ;D ;D

http://www.kabeleins.de/auto/tuning/vw_bus/12171/ adresinde sayfanin ortasinda bulunan videolardan bölüm bölüm aracin nasil yapildigni izleyebilirsiniz...

Arkadaşlar merhaba ,

İsmim Mecit Gülaydın

VW T3 syncro sever olarak ben de aranızdayım benim delikanlıda kaporta ve boya işlerinden henüz çıktı size onu tanıtmak isterim. 1987 T3 Syncro Westfalia 1.9 tdi

1998 den beri elimden 4 adet t3 geçti

1- 1988 t3 caravelle

2- 1987 t3 Multivan

3- 1987 t3 Westfalia

4- 1987 t3 Syncro

En sonunda Westysyncro projesi ile 2 t3'üçümü birleştirerek finale ulaştım. Artık bende rahat t3'lerde rahat gerisi artık yollarda olmak.

İlk fırsatta büyük bir T3 organizasyonun da görüşmek dileğiyle.

IMG_5212.jpg

IMG_5205.jpg

IMG_5208.jpg

IMG_5210.jpg

IMG_5201.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR