Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gazi sezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 757
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,846
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

tozluk takılıyor

IMG_1146.jpg

Etiketler

pazartesi aracın sahilbi geliyor yurtdışından, adana hava alanında defender ile alacağız. kendi yapacakları üzerine bagaj yapacak, çeki demirinini takacak, sis lambaları, telsiz, navigasyon vb.yerleştirecek, umıarım yaptıklarımızı beğenir benden bukadar arkadaşlar...

IMG_1174.jpg

IMG_1165.jpg

IMG_1169.jpg

Pschiptuning' Alıntı:
Çok Emek Harcamışsınız. Hepsine de değmiş... Güle güle Kullanın..
selam arkadaşım, 2 aydır uğraşıyorum güzel olsun diye yanlış yapmayalım diye çok araştırma yaptık, sabırsızlıkla ikinci aracı bekliyorum.!

Herşey çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. Yalnız ben Mersin de yıllarca ikamet ettim böyle işçilik çıkaracak ustaların olduğunu ummazdım. Parça ve usta açısından mersin de yaşadığınız sıkıntılardan biraz bahsedermisiniz rica etsem. Bir ayağım hala mersinde çünkü. Bana da lazım olabilir ;)

gurcangunhan' Alıntı:
Herşey çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. Yalnız ben Mersin de yıllarca ikamet ettim böyle işçilik çıkaracak ustaların olduğunu ummazdım. Parça ve usta açısından mersin de yaşadığınız sıkıntılardan biraz bahsedermisiniz rica etsem. Bir ayağım hala mersinde çünkü. Bana da lazım olabilir ;)
teşekkür ederim, beğendiğineze sevindim, rahmetli amcamın 35 yıl önce hatırlarım yeşil bir cipi vardı hep peşinden koşturur sürmek isterdik, yıllardır çocukluğumdan hatırladığım güzel anılar olarak kaldı ve hep öyle bir cipim olsun istemişimdir çünkü hiç kullanamadım o çocukluğumdaki cipi yıllarcada öylead bir cip bulsakda toplasak diye abimle hep konuşurduk, taki bir gün abimin almanya'dan 2 ay önce izne gelmesi ile defende şöyle konsept bir araç böyle tarz bir araç demesi ile bende defender hastalığına yakalandım, hikayedede okumuşsunuzdur trabzon'da bulduğu aracı almamı istemesi üzerine bende o çucukluğumdan beri hayalini kurduğum aracı toplama ve sürme fırsatını yakalamştım.diyeceğim oki arkadaşım bendeki o aşk ve bu tarz arabalara olan ilgi iyi oraştırma yapmama sebeb oldu, öncelikle tamirci mehmet usta,döşemeci eyub usta,kaportacı zafer usta,elektirkci usta ve benim hemşerim çetacı mehmet usta ile cuma usta konuştum günde 3 kez aracın yanına uğrayacağımı ve fikrimi söyleyeceğimiılı sağolsunlar kendileride böyle bir aracı ilk kez toplamaktan büyük keyf aldılar bu sayede genelde sorun yaşamadım, sıkıntı sayılırmı bilmem ama parça satan yok mersin'de onuda sağolsun adana'da Fatih ticaret Reşit diye bir arkadaşımız bize yardımcı oldu parça sıkıntısı çekmedik ve fiyatlarda en azından benim tahmin ettiğiğm kadar pahalı değil, sizide ustalarla tanıştırmaktan büyük keyf alırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR