VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,859
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

dagciark28' Alıntı:
Bu tür tavan cıkıyor T3 lerde. Daha öncede görmüştük. Araça 1.9 motor koymuşlar ve 5 ileri şanzuman var . Tahmini 100 HP dir . Turbo mevcut diyor. Passat Cady İnca tarzı bir motor dur sanırım. İlan sahibini 3-4 kez aradım ulaşamadım. Teşefonu çekmiyor gibiydi oda dönmedi.
Size tavsiyem Motor numarası ile ruhsatı karşılaştırın. Motor cc ilede Ruhsatı karşılaştırın.Çürükleri varmı yokmu altına bakın.

Ön çamurluk içlerine bakın . Birde Çamurluk önündeki basamaklara dikkat edin . Oralarda çürük varmı. Zevkli bir araçtır. Umarım memnun kalırsınız.

Sayın Arkın Kaplan yanıtınız için teşekkürler
Eğer sıkıntı vermezsem bir sorum daha olacak. Bu tür motor değişimi yapılan T3'lerde problem çıktığına dair herhangi bir bilginiz var mı? Bir de, bildiğim kadarıyla turbo çok hassas ve tamiri pahalı bir aparat. Bu araçlarda çok sorun çıkarıyor mu. Teşekkürler.

Etiketler

buraku' Alıntı:
Sayın Arkın Kaplan yanıtınız için teşekkürler
Eğer sıkıntı vermezsem bir sorum daha olacak. Bu tür motor değişimi yapılan T3'lerde problem çıktığına dair herhangi bir bilginiz var mı? Bir de, bildiğim kadarıyla turbo çok hassas ve tamiri pahalı bir aparat. Bu araçlarda çok sorun çıkarıyor mu. Teşekkürler.

Dostum 1.9 motor bu araçta çok başarılı. 1.9 100 hp 1.6 65 hp. Arada ciddi fark var. Uygulamada sorun yok. Motor aynen takılıyor. Sadece kartel değiştiriliyor. 1.9 motor kuvvet olarak ta çok başarılı. Biz 90 la rampa cıkarken ( 1.6 ) Bazen 4 e düşüyor. Ama 1.9 sen tırmanırken o uzuyabiliyor yanından. :smiley: . Genelde 1.6 arıza verirse 1.9 takarlar. ( maddi imkan dahilinde ).
Turbo her araçta arıza yapabilir. 300 - 500 tamir tutar yenisi 700 - 1000 gibi fiyatlıdır. Hava filtresi çok önemlidir.

dagciark28' Alıntı:
Dostum 1.9 motor bu araçta çok başarılı. 1.9 100 hp 1.6 65 hp. Arada ciddi fark var. Uygulamada sorun yok. Motor aynen takılıyor. Sadece kartel değiştiriliyor. 1.9 motor kuvvet olarak ta çok başarılı. Biz 90 la rampa cıkarken ( 1.6 ) Bazen 4 e düşüyor. Ama 1.9 sen tırmanırken o uzuyabiliyor yanından. :smiley: . Genelde 1.6 arıza verirse 1.9 takarlar. ( maddi imkan dahilinde ).
Turbo her araçta arıza yapabilir. 300 - 500 tamir tutar yenisi 700 - 1000 gibi fiyatlıdır. Hava filtresi çok önemlidir.

Bu bilgiler karar vermemde çok faydalı oluyor. Bir aksilik olmazsa ve maddi imkanlar elverirse T3 sahibi olmayı istiyorum. Tekrar çok teşekkürler.

buraku' Alıntı:
Bu bilgiler karar vermemde çok faydalı oluyor. Bir aksilik olmazsa ve maddi imkanlar elverirse T3 sahibi olmayı istiyorum. Tekrar çok teşekkürler.
Gerçekten çok keyifli bir araç. Kısmet inşallah alırsınız gönlünüze göre. Aydos kampına bekleriz. Orda daha iyi görüşürüz. Araçlara bakarsınız.

dagciark28' Alıntı:
Gerçekten çok keyifli bir araç. Kısmet inşallah alırsınız gönlünüze göre. Aydos kampına bekleriz. Orda daha iyi görüşürüz. Araçlara bakarsınız.

Sağolun
Aydos kampı davetiniz için çok teşekkürler. Gerçekten çok çok iyi olurdu hem forumda uzun süredir değerli görüşlerini okuduğum sizinle ve diğer arkadaşlarla tanışmak için hem de araçlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için. Ancak yaklaşık bir buçuk ay önce geçirdiğim küçük bir motosiklet kazası nedeniyle uzun süredir bacağımda alçı ile evdeydim. Alçı bir dört gün önce çıkarıldı ama maalesef yürümekte zorlanıyorum. Eğer kısmet olursa başka etkinliklerinize katılmayı çok isterim. Bu arada konuştuğumuz T3 ilanı pasife alınmış satılmışsa kısmet başka araca artık. selamlar.

İlan onay bekliyor sanırım güncelleme yapılmış. Ondan dolayı. Araçı bilen bir arkadaş var. Yarın akşam aydos a oda gelecek. Ondan bilgi alırız. Arkadaşta T3 cülerden. Sözüne güvenilir . Tavsiyelerini alırız.
Motor merakı bendede çok fazlaydı. En son havalimanı kavşağında kaza yaptım. Bereket kurtardım. O gün dedim kendi kendime bu sana bir uyarı ve vazgectim. T3 le daha mutluyum inanın. Sakin rahat ve dinlendirici. ogün düşmedim düşseydim kaç araba üzerimden gecerdi bilmiyorum. Motordan bu kadar korkacagımı böyle soğuyacağımı deseler asla inanmazdım.

dagciark28' Alıntı:
İlan onay bekliyor sanırım güncelleme yapılmış. Ondan dolayı. Araçı bilen bir arkadaş var. Yarın akşam aydos a oda gelecek. Ondan bilgi alırız. Arkadaşta T3 cülerden. Sözüne güvenilir . Tavsiyelerini alırız.

Sayın Arkın Çok teşekkürler.

Araba 1.9 TurboDizel motordur.Motoru ve turbosu yenilenmiştir.Kaporta ve boyası çok iyi durumdadır.Araçta 5 ileri şanzuman bulunmaktadır.Buzdolabı vardır.Araç ruhsatta kamp tipi karavan olarak geçmektedir kamyonet değildir.Boğaz köprüsünden geçebilmektedir.(Araç orjinalde 1.6 düz dizel ve 4 ileri şanzumandır araca sonradan bir üst kasanın 1.9 TurboDizel motor ve 5 ileri şanzumanı takılmıştır.Özenle kullanılmıştır ve araç garajımda durmaktadır.)

Daha üst model bir araçla takas olabilir.

Şeklinde güncellemiş . Onay bekliyor ilan. Bende bütün ilanlar kayıtlı :smiley:.

Arabamı satmayı düşündüm bir ara. Bir müşteri cıktı. Akşam oldu arabaya bindim o an vazgectim satmaktan. İlanı kaldırdım. Bağımlılık yapıyor :smiley:

dagciark28' Alıntı:
Motor merakı bendede çok fazlaydı. En son havalimanı kavşağında kaza yaptım. Bereket kurtardım. O gün dedim kendi kendime bu sana bir uyarı ve vazgectim. T3 le daha mutluyum inanın. Sakin rahat ve dinlendirici. ogün düşmedim düşseydim kaç araba üzerimden gecerdi bilmiyorum. Motordan bu kadar korkacagımı böyle soğuyacağımı deseler asla inanmazdım.

Yazınzının devamını görmedim sanırım daha sonra çıktı. Özür dilerim.

Bu da benim üçüncü kazam oldu. İnanın üçü de dikkatsiz otomobil sürücüleri yüzünden. Bir öncekini de ufak bir el kırığı ile atlatmıştım. Ben de artık İstanbul'da motor kullanmanın güvenli olmadığı kanaatine varmaya başladım.

dagciark28' Alıntı:
Allahın Hakkı üç derler :smiley:. Şaka bir yana istanbulda motor sakat bence. Kabahat motorda değil asla ist trafiğinde
Doğru soyluyorsunuz. Siz de bilirsiniz başınıza gelenden başka, neredeyse her gün atlatılan bir çok tehlike de oluyor motorla. Yani 9 tanesinden cambazlık yapıp kaçsanız 10. ya yakalanıyorsunuz bu trafikte :smiley:

VW T3 le ilgili şahane kaynaklar var elimde :D
Fakat hepsi Almanca, bugün çok baba bi kaynak daha buldum hemi de İngilizce :eek:
Çok yakında biyerlere yükleyip buraya da linkini paylaşıcam.
Ağzım açık kaldı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR