VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 162,859

Etiketler

Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

Araç güzel duruyor 4 ileri olması iyi değil çünü motor 1.6 td. Uzun yolda motor bağırır oda hararet yapmasına sebep olabilr. Camlarıda kumlamalı cam ambulans çıkması olduğundan, camlarıda değiştirmek gerekecek.

Arkadaşlar,ben BURSA dan Bülent Epiri sitenize yeni üye oldum aslında motosiklet tutkunuyum,karavan merakım olduğu için çok uzun zamandır t3 ayarı bir araba almak istiyordum ama karavana bir türlü para ayıramadım.Geçen hafta sahibinden.com da gördüğüm ilanı değerlendirdim ve bir t3 aldım.
1981 model 1.6 BUS D sarı ve gümrükten çıkma çok yatmış,araç orginal 75 000 de araba bitince pilakası takılacak,üzerinden 1 cm bile macun çıkmadı.Yarından sonra boya olacak,şu an bana iki adet ön far ve tampon yan lastikleri lazım bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum . SAYGILAR

Bülent EPİRİ' Alıntı:
Arkadaşlar,ben BURSA dan Bülent Epiri sitenize yeni üye oldum aslında motosiklet tutkunuyum,karavan merakım olduğu için çok uzun zamandır t3 ayarı bir araba almak istiyordum ama karavana bir türlü para ayıramadım.Geçen hafta sahibinden.com da gördüğüm ilanı değerlendirdim ve bir t3 aldım.
1981 model 1.6 BUS D sarı ve gümrükten çıkma çok yatmış,araç orginal 75 000 de araba bitince pilakası takılacak,üzerinden 1 cm bile macun çıkmadı.Yarından sonra boya olacak,şu an bana iki adet ön far ve tampon yan lastikleri lazım bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum . SAYGILAR

Hayırlı olsun arabanızı güle güle kullanın.Parça konusunda yardımcı olmaya çalışırız. Balon tampon kullanan arkadaşlarda vardır.

HERKESE SELAM. YENI GÖREVE BAŞLAMIŞ BİR ÖZEL EĞİTİMCİYİM. ASLINDA 146 KASA E200 DUSUNUYORDUM AMA BIRKAÇ AY ONCE WESTFALİA YI KEŞFETTİM. (YÜKSELEN/ YATAK OLAN TAVAN YANİ) YAPABİLDİĞİM KADARIYLA ARAŞTIRDIM VE KESİN OLARAK KARAR VERDİM. SAHİBİNDEN.COM DA RESMİNİ GÖRDÜĞÜNÜZ ARACI BEĞENDİM. ALIP İÇİNİ MULTİVAN OLARAK RESTORE ETMEYİ DÜŞÜNDÜM. PİYASADAKİ SATILIK OLAN YÜKSELEN TAVANLARIN HEMEN HEMEN ÇOĞUNU İNCELEDİM. YILLARA DİRENEMEMİŞ BİRÇOĞU. SİZE DANIŞMAK İSTEDİĞİM BU ARACA BU FİYAT ÇOK MUDUR ACABA? ASLINDA ALIP ÖYLECE KULLANMAK DA OLASI (İÇİNDEKİLERİ KALDIRMADAN)
HER DURUMU DÜŞÜNDÜM DE; BU ARAÇ KARAVAN RUHSATLI YANİ VERGİSİ DÜŞÜK. ARAÇ DİRİ DURMAKTA (ANLADIĞIM KADARIYLA). MOTOR 1.9 TD YANİ BU KASAYA, BU AĞIRLIĞA YETERLİ. UZERİNDE WESTFALİA VAR. AMA FİYATI DA DÜZ TAVAN T3 LERE KIYASLARSAK İKİ KATINDAN FAZLA.
6000-8000 ARASI ALIP YAPILABİLECEK ARAÇLAR MEVCUT ANCAK BURADAN ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA YÜKSELEN TAVAN ÜLKEMİZDE YAPILMIYOR.
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. face deki grubunuza da birazdan dahil olacağım :smiley:

14360773zm0[1].jpg

o aracin icindeki parcalari (eger orijinal Westfalia ise) cikarmak bence cok yazik olur.

Bir fikir versin : http://cgi.ebay.co.uk/volkswagen-t25-westfalia-camper-interior_W0QQitemZ200400503056QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item2ea8cd0110

Kiymetli bisey...

Ben de aldigim multivan in icindeki (cakma) 3 lü ve ön taraf icin 2'li koltuklari satmayi düsünüyorum.
Ihtiyaciniz olursa gelip görebilirsiniz.

gurcangunhan' Alıntı:
HERKESE SELAM. YENI GÖREVE BAŞLAMIŞ BİR ÖZEL EĞİTİMCİYİM. ASLINDA 146 KASA E200 DUSUNUYORDUM AMA BIRKAÇ AY ONCE WESTFALİA YI KEŞFETTİM. (YÜKSELEN/ YATAK OLAN TAVAN YANİ) YAPABİLDİĞİM KADARIYLA ARAŞTIRDIM VE KESİN OLARAK KARAR VERDİM. SAHİBİNDEN.COM DA RESMİNİ GÖRDÜĞÜNÜZ ARACI BEĞENDİM. ALIP İÇİNİ MULTİVAN OLARAK RESTORE ETMEYİ DÜŞÜNDÜM. PİYASADAKİ SATILIK OLAN YÜKSELEN TAVANLARIN HEMEN HEMEN ÇOĞUNU İNCELEDİM. YILLARA DİRENEMEMİŞ BİRÇOĞU. SİZE DANIŞMAK İSTEDİĞİM BU ARACA BU FİYAT ÇOK MUDUR ACABA? ASLINDA ALIP ÖYLECE KULLANMAK DA OLASI (İÇİNDEKİLERİ KALDIRMADAN)
HER DURUMU DÜŞÜNDÜM DE; BU ARAÇ KARAVAN RUHSATLI YANİ VERGİSİ DÜŞÜK. ARAÇ DİRİ DURMAKTA (ANLADIĞIM KADARIYLA). MOTOR 1.9 TD YANİ BU KASAYA, BU AĞIRLIĞA YETERLİ. UZERİNDE WESTFALİA VAR. AMA FİYATI DA DÜZ TAVAN T3 LERE KIYASLARSAK İKİ KATINDAN FAZLA.
6000-8000 ARASI ALIP YAPILABİLECEK ARAÇLAR MEVCUT ANCAK BURADAN ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA YÜKSELEN TAVAN ÜLKEMİZDE YAPILMIYOR.
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. face deki grubunuza da birazdan dahil olacağım :smiley:

Selamlar.. Bendede 86 t3 westfalia var içindeki mobilya aksamları orjinal.. Eğer sizinkilerde orjinal ise yazık edersiniz bence....[attachment=1]

CIMG1230.jpg

tekrar selamlar ...
resimdeki westfalia da kullanılan mobilyalar orjinal mi değil mi bilmiyorum ama kullanım amaçları açısından düşündüğümde böyle gerekiyor. t2 t3 kesin kararımı verdim ; kesinlikle üst kısımda yükselen tavan olmalı ve alt kısımda gerektiğinde birşeyler de yüklenebilmeli. yaklaşık 3 aydır sadece bu araçları araştırıyorum. şu an sitelerde satlık olan hemen tüm modelleri belki yirmişer defa inceledim. :smiley: ancak şunu diyebilirim ki ; bu araçlardan pek yok, iyisi ise çok çok az. acele etmemek gerekli herhalde. özellikle de vw i şu an satılık olmayanlara sesleniyorum... :smiley: sürekli takip etmekteyim piyasayı. satmak gibi bir fikriniz var ise bence bu fikri çok da geciktirmeyiniz. :smiley:)
nadir bulunan bu araçlardan bir tane düzgün parça bulmanın külfeti galiba çok araştırıp uzun süre beklemek. içine biraz masraf edileceği düşünülürse biraz da uygun fiyatlı olmasını ister gönül . . . .
SAYGILAR....

Google dan t3 hakkında bilgi edinmeye çalışırken sitenize yönlendirildim, ilk sayfayı okuduktan sonra üye oldum ve başladım okumaya ... Bunu da okuyayım suda ilginç derken bir baktım saat 3 olmus... Bilgisini esirgemeyip paylaşan herkese teşekkürler...

XLUSIVE' Alıntı:
Google dan t3 hakkında bilgi edinmeye çalışırken sitenize yönlendirildim, ilk sayfayı okuduktan sonra üye oldum ve başladım okumaya ... Bunu da okuyayım suda ilginç derken bir baktım saat 3 olmus... Bilgisini esirgemeyip paylaşan herkese teşekkürler...

Bu iş böyle bulaştınmı devam eder gider. Hoşgeldiniz. www.t3turk.com veya www.volksvagen.gen.tr ye de bakın.

Face book ta VWT3TURK grubunada bekleriz.

dagciark28' Alıntı:
Bu iş böyle bulaştınmı devam eder gider. Hoşgeldiniz. www.t3turk.com veya www.volksvagen.gen.tr ye de bakın.

Face book ta VWT3TURK grubunada bekleriz.

facebookta istek göndermiştim sabaha karşı :smiley: diğer web sitesine de bakacağım hastalık ama şikayetçi değilim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR