t392syncro
Kamp II
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya
syncromu sanmışlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
syncromu sanmışlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
t392syncro' Alıntı:syncromu sanmışlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
erdenbay' Alıntı:Bu T3 hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim? 1.6 Turbo dizel , klimalı ve Webastolu ayrıca. Almanyada ambulansmış,gümrükten alınma.
http://www.sahibinden.com/acil_satilik_t3-54WQQaXQQ18909205WQQpXQQdisplayitem
Bülent EPİRİ' Alıntı:Arkadaşlar,ben BURSA dan Bülent Epiri sitenize yeni üye oldum aslında motosiklet tutkunuyum,karavan merakım olduğu için çok uzun zamandır t3 ayarı bir araba almak istiyordum ama karavana bir türlü para ayıramadım.Geçen hafta sahibinden.com da gördüğüm ilanı değerlendirdim ve bir t3 aldım.
1981 model 1.6 BUS D sarı ve gümrükten çıkma çok yatmış,araç orginal 75 000 de araba bitince pilakası takılacak,üzerinden 1 cm bile macun çıkmadı.Yarından sonra boya olacak,şu an bana iki adet ön far ve tampon yan lastikleri lazım bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum . SAYGILAR
gurcangunhan' Alıntı:HERKESE SELAM. YENI GÖREVE BAŞLAMIŞ BİR ÖZEL EĞİTİMCİYİM. ASLINDA 146 KASA E200 DUSUNUYORDUM AMA BIRKAÇ AY ONCE WESTFALİA YI KEŞFETTİM. (YÜKSELEN/ YATAK OLAN TAVAN YANİ) YAPABİLDİĞİM KADARIYLA ARAŞTIRDIM VE KESİN OLARAK KARAR VERDİM. SAHİBİNDEN.COM DA RESMİNİ GÖRDÜĞÜNÜZ ARACI BEĞENDİM. ALIP İÇİNİ MULTİVAN OLARAK RESTORE ETMEYİ DÜŞÜNDÜM. PİYASADAKİ SATILIK OLAN YÜKSELEN TAVANLARIN HEMEN HEMEN ÇOĞUNU İNCELEDİM. YILLARA DİRENEMEMİŞ BİRÇOĞU. SİZE DANIŞMAK İSTEDİĞİM BU ARACA BU FİYAT ÇOK MUDUR ACABA? ASLINDA ALIP ÖYLECE KULLANMAK DA OLASI (İÇİNDEKİLERİ KALDIRMADAN)
HER DURUMU DÜŞÜNDÜM DE; BU ARAÇ KARAVAN RUHSATLI YANİ VERGİSİ DÜŞÜK. ARAÇ DİRİ DURMAKTA (ANLADIĞIM KADARIYLA). MOTOR 1.9 TD YANİ BU KASAYA, BU AĞIRLIĞA YETERLİ. UZERİNDE WESTFALİA VAR. AMA FİYATI DA DÜZ TAVAN T3 LERE KIYASLARSAK İKİ KATINDAN FAZLA.
6000-8000 ARASI ALIP YAPILABİLECEK ARAÇLAR MEVCUT ANCAK BURADAN ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA YÜKSELEN TAVAN ÜLKEMİZDE YAPILMIYOR.
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. face deki grubunuza da birazdan dahil olacağım
XLUSIVE' Alıntı:Google dan t3 hakkında bilgi edinmeye çalışırken sitenize yönlendirildim, ilk sayfayı okuduktan sonra üye oldum ve başladım okumaya ... Bunu da okuyayım suda ilginç derken bir baktım saat 3 olmus... Bilgisini esirgemeyip paylaşan herkese teşekkürler...
dagciark28' Alıntı:Bu iş böyle bulaştınmı devam eder gider. Hoşgeldiniz. www.t3turk.com veya www.volksvagen.gen.tr ye de bakın.
Face book ta VWT3TURK grubunada bekleriz.