Arama sonuçlarınız

1. RÜZGAR

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Yunanistan girişinde dört şeye bakılıyor. a- Pasaport b-Aracın ruhsatı (artık triptik yok) c- Green Card (Yurt dışı sigorta) d-Uluslararası ehliyet.(Eskisini getirene indirimli) Selamlar,

2. RÜZGAR

Karavancıların Kültürel Etkinlikleri

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri 27.Mart Ali Poyrazoğlu için çok teşekkür ederiz. Görüşmek üzere.
  3. RÜZGAR

"Haftasonu" Karavanı

Aahhh !...Benim de bir Pino'm olsaa... ;)

4. RÜZGAR

KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM Alıntı Bugün aldıgım karavanı..benim gibi birine 30 yıl tahammül edip ,beraberligimizin "Altın Yılı" (ben mi yanılıyorum..10-20-30 yıl ) nı geçirmeme sebep olan eşime hediye olarak ona aldım........yANİ kARAVAN BENİM DEGİL..BEN MİSAFİR...
  5. RÜZGAR

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Sn.GEZENBİLİR Kültür Ateşeliğine, Gitmeyi arzu ettiğimiz etkinlikler. 17 Mart/ Cuma - Genco Erkal - " ben Bertol Brecht" 27 Mart / Salı - Ali Poyrazoğlu - " Beni unutma " Not : Programda değişiklik yaptık.Hafta sonu katılamıyoruz. Arz...

6. RÜZGAR

Akbük Camping hakkında bilgisi olan var mı?

Ynt: Akbük Camping hakkında bilgisi olan var mı? Bir küçük düzeltme notu. 9 yıl önce Akbük deki Av. arkadaşım belediye başkanından bir yer ayarlayarak bir kamping açmıştı.Hatırladığım kadarı ile ücret alınmıyor büfe karavandan yenilen içilenin parası ile yetiniliyordu.Elektrik, tek göz duş ve...

7. RÜZGAR

Dernekler, Federasyon (UKKF) görüşler(im)

Ynt: Dernekler, Federasyon (UKKF) görüşler(im) Sevgili arkadaşlar, Bu günlerde üzerinde konuşulan Federasyon-Dernek- Üye İlşkileri üzerine yazdığım bir yazıyı (burada da) sizlerle paylaşmanın faydalı olacağına inanıyorum. Selamlar, Federasyon - Dernekler- Üyeler ASYA' nın kurucu üyesi ve ilk...
  8. RÜZGAR

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Gidenler donup kaldılar galiba. O gün bu gün haber yok katılımcılardan... :-X Hepsi de iyi insanlardı... Yazık oldu ne diyelim... :'(
  9. RÜZGAR

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Selma ve ben çok isterdik üşütme,donma pahasına bile olsa. Ama çok üzülerek...40 yıllık arkadaşlarla akşam buluşmasına katılmak durumundayız. :( Bir dahakine diyelim artık. Hepinize çok selam ve muhabbetler.. :D

10. RÜZGAR

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Karavanın trafik sigortasını Anadolu Sig. da 240 TL. ye yaptırdım.

11. RÜZGAR

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Tüh bee..Kötü havaları kaçırdınız. Ne güzel donacaktınız hepiniz... Akşam TV haberlerinde; "Ağzlarında birer parça börek, ellerinde donarak çatlamış çay bardakları ile kaskatı kesilmiş bir kaç karavancı Maltepe sahilinde bulunmuştur"... ;D
  12. RÜZGAR

Doğum Günü Kutlamaları.

Ynt: Doğum Günü Kutlamaları. Bu trafik karışıklığından cımbızla ayıkladığım arkadaşlardan, *** Sn. "enverdede" ye teşekkür ederim.Nice Evcan da karşılaşmalara diyeyim.. ;) *** Sn. "dağ çiçeği" ne eş durumundan arkaya saklanmayıp kişisel kutlamasından dolayı kocaman bir alkış istiyoruuummm...

13. RÜZGAR

Doğum Günü Kutlamaları.

Ynt: Doğum Günü Kutlamaları. Mehmet Kolege kardeşimin ve Yusuf Aybek kardeşimin (ayrı ayrı) doğum günlerini kutlar sağlıklı uzun ömürler dilerim.
  14. RÜZGAR

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Ynt: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dünya Kadınlar Günü üzerine değerli kabin amirimin bir makalesini sizlerle paylaşmak istedim... Bizden size selam ve sevgiler... Rüzgar &Selma KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA DEĞİL SAHİPLENMEDİR Selma Soyak İşte yine “8 Mart dünya kadınlar günü” kutlama haberlerini...
  15. RÜZGAR

Doğum Günü Kutlamaları.

Ynt: Doğum Günü Kutlamaları. Neyse son günde ipi göğüslediniz... :D Teşekkürler ederim...Güzel İzmir' e Rüzgar dan selamlar.. Teşekkür ederim,sağolun anibal_anibal. Sizin de ömrünüz uzuuun ve mutluluklarla dolu olsun...Teşekkür ederim... :)

16. RÜZGAR

Doğum Günü Kutlamaları.

Ynt: Doğum Günü Kutlamaları. Geç kalmış sayılmazsınız Kutlu Doğum Haftam Perşembe günü sona erecek. :D Vekaleten kestiğiniz pastayı bir dahaki sefere asaleten keseriz...Gelemediğim için üzgünüm. Teşekkür ederim. İlk yoklamam 2009 da ( bir gnl.cerrah tarafından) yapıldı. Şimdilik beş yıl...
  17. RÜZGAR

Ynt: Karavancıların Kültürel Etkinlikleri Bekir bey, Serginizin başarılı geçmesini dilerim. Buralardan oralara yetişmek zor ama gönlümüz siz san'ata önem veren karavancı dostlarla birlikte her zaman. Bir karavandan "neş'et eden" fotoğraf sanatçıları, ressamlar, yazarlar değilmidir karavancı...
  18. RÜZGAR

Doğum Günü Kutlamaları.

Ynt: Doğum Günü Kutlamaları. Teşekkürler Hakan kardeşim. :) Yusuf,şu sağlık dilekleri de "olamazsa olmazlar" arasında baş köşeyi aldı artık :( .Teşekkür ederim. Evet ailecek nice mutlu yıllara diyelim.Teşekkür ederim. Hocam şu börek muhabbetini de Ferhat başımıza sardı galiba.Hem...

19. RÜZGAR

Doğum Günü Kutlamaları.

Ynt: Doğum Günü Kutlamaları. Kutlu doğum haftamı ilk duyuran olarak Nermin &Ferhat'a teşekkürler ediyorum.Nermin hanımın büyük nezaket gösterip haber vermesine rağmen toplantınıza katılamadık maalesef... Size de uzun ,mutlu ve sorunsuz geziler dilerim. Ancaaak..Şu vekaleten pasta "götürmeğe"...
  20. RÜZGAR

Hermetik LPG'li Karavan Sobası

Ynt: Hermetik LPG'li Karavan Sobası Bacanın çapının 140 mm. olduğunu da dikkate almak gerekir. Boyaya zarar vermemesi için aracın dışına doğru ne kadar çıkması gerektiğini de öğrenmekte fayda var. Sürgülü kapı tarafına monte edilecekse delik yerine dikkat etmek gerekir. Sonuçta, bacanın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri